Pearl Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 lonka napisał(a):Czy ma ktos namiary na kwatere na jeden dzien?jezeli tak to proszę na priva napisac.Z gory serdeczne dzięki. Ja równiez byłabym bardzo wdzięczna za taka informacje;) Quote
Viz Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Do wyboru do koloru ;): http://katalog.trojmiasto.pl/turystyka_i_noclegi/ Wystarczy kliknąć w daną kategorię :) Quote
NNikka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Dzwoniłam wczoraj i termin został przesuniety do piątku tzn. 21.07! Własnie zgłosiłam moja yorkową babę! Będę w sobotę i mam wolne miejsca w samochodzie z Łodzi do Gdańska, prawdopodobnie bedę jechała w piątek! Quote
Polna Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='NNikka']Dzwoniłam wczoraj i termin został przesuniety do piątku tzn. 21.07! Własnie zgłosiłam moja yorkową babę! Będę w sobotę i mam wolne miejsca w samochodzie z Łodzi do Gdańska, prawdopodobnie bedę jechała w piątek! Ja jestem chętna, tylko moja grupa jest w niedziele :-( . Jezeli zdecyduje się Pani zostać jeden dzien dłuzej to ja jestem chętna od zaraz :evil_lol: . Quote
Violonczela Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Uwaga: termin zgłoszeń na wystawę w Sopocie został przesunięty do 28.07.2006 r. i do tego terminu opłata wynosi 85,- za pierwszego psa Quote
pinkladies Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Hej, Czy ktoś jedzie z Warszawy na wystawę do Sopotu w sobotę, i miałby wolne miejsce dla 2 osób i 1 małego psa? Pozdrawiam, Pink Quote
paulinka13 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 ej, ja nie wiem czy pisalam w tym temacie czy na JH ale ponawiam pytanko do Asty i Taluta. dziewczyny, prosze odezwijcie sie na gg (chwilowy numer to: 6566511) bo nie wiem kto kiedy i jakiego psa kradnie na MP. a teraz do wszystkich pytanie.Czy jak wysłalam zgłoszenie w niedziele a kase we wtorek to wszystko bedzie ok?? i czy nie powinni juz mi odpisac?? Quote
paulinka13 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 ok, napisze to Wam dziewczyny teraz bo zadnej na gg nie widze... chodzi mi o to ze po ostatnich zmianach niezbyt sie łapie w tym wszystkim. błagam zróbcie jakas tabelke:P zebym zrozumiała bo ja wzrokowcem jestem:P:P:P:P:P Quote
sylwiaskalska Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ja juz zapłaciłam więc mam spokój. No i oczywiście jak ktoś chętny jest do zabrania mnie + mały Gryfonik dorzucam się do benzynki :) dzień niedzielka Quote
miniaga Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 A my jedziemy całą rodzinką NA URLOP do Sopotu JUZ 11.08 i zostajemy do 16. 08. . Kupilismy już dwa dni temu bilety i udało nam się na podróz powrotną dostać jeszcze bilety BIKNI za 15 zł na intercity:multi: i na wystawę bliziutko:multi: Quote
pinkladies Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Hej, Czy ktoś jedzie samochodem z Warszawy na wystawę do Sopotu w sobotę(powrót również w sobotę), i miałby wolne miejsce dla 2 osób i 1 małego psa? Pozdrawiam, Pink Quote
sylwiaskalska Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Acha nie zapominajcie że istnieją jeszcze w pociagach bilety weekendowe zawsze to taniej :) Quote
NNikka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Polna napisał(a):Ja jestem chętna, tylko moja grupa jest w niedziele :-( . Jezeli zdecyduje się Pani zostać jeden dzien dłuzej to ja jestem chętna od zaraz :evil_lol: . Ja to bym chciała pojechać dzień wcześniej i wrócić np. w poniedziałek? Co Ty na to? Quote
carotina Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Jeżeli ktoś szuka handlera na tą wystawe, to zapraszam:) Miałam wyjechać i wogole nie być na tym show, ale ze względu na to że na niedziele zebrała mi się już spora grupka do wystawienia:razz: odłozyłam wyjazd na niedzielny wieczór:p Dlatego też, jeżeli już zostaje w Gdańsku, chętnie pomoge także w sobote;) (jeżeli, ktoś szuka na niedziele, proszę się także odezwać, ponieważ może uda się jakoś godzinowo pogodzić). Zainteresowanych proszę o kontakt carotina@op.pl gg 2001572 lub poprostu na priv Quote
Viz Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Niech mi ktoś powie, komu pożyczam Hrabię na MP, bo za cholerę nie mogę sobie przypomnieć? :razz: Będę w oba dni z moimi przystojniakami :cool1: Quote
Bulwinka Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 paulinka13 napisał(a):Czy jak wysłalam zgłoszenie w niedziele a kase we wtorek to wszystko bedzie ok?? i czy nie powinni juz mi odpisac?? mi odpisali tego samego dnia , kiedy wysłałam zgłoszenia . Quote
paulinka13 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Viz']Niech mi ktoś powie, komu pożyczam Hrabię na MP, bo za cholerę nie mogę sobie przypomnieć? :razz: Będę w oba dni z moimi przystojniakami :cool1: nie martw sie....a jak cie pocieszy mysl, ze ja nie wiem jakiego bede miala psa to dobrze... Asta odezwij sie jak mozesz!! Quote
Viz Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 Paulinka :lol::lol: My to jestesmy udane obie :lol: Quote
paulinka13 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 no właśnie:) a wie ktoś moze co sie dzieje z Asta?? na jakies wczasy dziewczyna pojechala?? bo nie moge jej zlapac ani na forum, ani na gg...:/ Quote
$andwich Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 paulinka13 napisał(a):wie ktoś moze co sie dzieje z Asta? A nie pojechała przypadkiem do Koszalina;)? Quote
martyna. Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Ja będę napewno :) Jesli ktos potrzebuje handlera,to z checia pomogę ;) Quote
fidekangela Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 jade jutro do związku , jak ktoś chce żebym się o coś spytała to niech napisze ;) Quote
Asta Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Bulwinka to wy jedziecie do Sopotu? :) Chętnie poznam Twoje buldożki Quote
Recommended Posts