Jump to content
Dogomania

Sopot CACIB 12-13.08.2006 r.

Recommended Posts

Posted

lonka napisał(a):
Czy ma ktos namiary na kwatere na jeden dzien?jezeli tak to proszę na priva napisac.Z gory serdeczne dzięki.
Ja równiez byłabym bardzo wdzięczna za taka informacje;)

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam wczoraj i termin został przesuniety do piątku tzn. 21.07!
Własnie zgłosiłam moja yorkową babę! Będę w sobotę i mam wolne miejsca w samochodzie z Łodzi do Gdańska, prawdopodobnie bedę jechała w piątek!

Posted

[quote name='NNikka']Dzwoniłam wczoraj i termin został przesuniety do piątku tzn. 21.07!
Własnie zgłosiłam moja yorkową babę! Będę w sobotę i mam wolne miejsca w samochodzie z Łodzi do Gdańska, prawdopodobnie bedę jechała w piątek!
Ja jestem chętna, tylko moja grupa jest w niedziele :-( . Jezeli zdecyduje się Pani zostać jeden dzien dłuzej to ja jestem chętna od zaraz :evil_lol: .

Posted

ej, ja nie wiem czy pisalam w tym temacie czy na JH ale ponawiam pytanko do Asty i Taluta. dziewczyny, prosze odezwijcie sie na gg (chwilowy numer to: 6566511) bo nie wiem kto kiedy i jakiego psa kradnie na MP. a teraz do wszystkich pytanie.Czy jak wysłalam zgłoszenie w niedziele a kase we wtorek to wszystko bedzie ok?? i czy nie powinni juz mi odpisac??

Posted

ok, napisze to Wam dziewczyny teraz bo zadnej na gg nie widze... chodzi mi o to ze po ostatnich zmianach niezbyt sie łapie w tym wszystkim. błagam zróbcie jakas tabelke:P zebym zrozumiała bo ja wzrokowcem jestem:P:P:P:P:P

Posted

A my jedziemy całą rodzinką NA URLOP do Sopotu JUZ 11.08 i zostajemy do 16. 08. . Kupilismy już dwa dni temu bilety i udało nam się na podróz powrotną dostać jeszcze bilety BIKNI za 15 zł na intercity:multi: i na wystawę bliziutko:multi:

Posted

Polna napisał(a):
Ja jestem chętna, tylko moja grupa jest w niedziele :-( . Jezeli zdecyduje się Pani zostać jeden dzien dłuzej to ja jestem chętna od zaraz :evil_lol: .

Ja to bym chciała pojechać dzień wcześniej i wrócić np. w poniedziałek? Co Ty na to?

Posted

Jeżeli ktoś szuka handlera na tą wystawe, to zapraszam:) Miałam wyjechać i wogole nie być na tym show, ale ze względu na to że na niedziele zebrała mi się już spora grupka do wystawienia:razz: odłozyłam wyjazd na niedzielny wieczór:p Dlatego też, jeżeli już zostaje w Gdańsku, chętnie pomoge także w sobote;) (jeżeli, ktoś szuka na niedziele, proszę się także odezwać, ponieważ może uda się jakoś godzinowo pogodzić).
Zainteresowanych proszę o kontakt carotina@op.pl gg 2001572 lub poprostu na priv

Posted

Niech mi ktoś powie, komu pożyczam Hrabię na MP, bo za cholerę nie mogę sobie przypomnieć? :razz:
Będę w oba dni z moimi przystojniakami :cool1:

Posted

paulinka13 napisał(a):
Czy jak wysłalam zgłoszenie w niedziele a kase we wtorek to wszystko bedzie ok?? i czy nie powinni juz mi odpisac??

mi odpisali tego samego dnia , kiedy wysłałam zgłoszenia .

Posted

[quote name='Viz']Niech mi ktoś powie, komu pożyczam Hrabię na MP, bo za cholerę nie mogę sobie przypomnieć? :razz:
Będę w oba dni z moimi przystojniakami :cool1:

nie martw sie....a jak cie pocieszy mysl, ze ja nie wiem jakiego bede miala psa to dobrze...

Asta odezwij sie jak mozesz!!