Jump to content
Dogomania

Sopot CACIB 12-13.08.2006 r.

Recommended Posts

Guest ajsonowa
Posted

a moglby ktos zarzucic stronke na ktorej mozna sie zglaszac?:lol:

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viz napisał(a):

Startujesz z Whiskym na PT?

:eek2: :roflt: :roflt: :roflt: Whisky nie potrafi chodzic przy nodze, o aportowaniu czy siadaniu i warowaniu w marszu nie wspominajac :laugh2_2: to jeszcze dziecko, mamy czas....

Posted

Cholercia, wczoraj zapomniałam zgłosić! :angryy:
Wysłąłam dzisiaj z wczorajsza datą, mam nadzieję,, że mi przyjmą.
Tym bardziej, że kase wczoraj wylałam...

Posted

a ja mam pytanko-jeżeli wysłałam kasę wczoraj wieczorem, ale zaksięgowało się dopiero dzisiaj to liczy się za wczoraj czy dzisiaj? :razz:

Posted

a ja mam pytanko-jeżeli wysłałam kasę wczoraj wieczorem, ale zaksięgowało się dopiero dzisiaj to liczy się za wczoraj czy dzisiaj?

Wedlug mnie liczy sie data wyslania :) :razz: Ja przewaznie wysylam ostatniego dnia i zawsze jest to traktowane, ze o czasie, choc pieniadze wplywaja dzien pozniej ;) :diabloti: :evil_lol:

Pozdrawiam

Posted

niki_ill napisał(a):
Wedlug mnie liczy sie data wyslania :) :razz: Ja przewaznie wysylam ostatniego dnia i zawsze jest to traktowane, ze o czasie, choc pieniadze wplywaja dzien pozniej ;) :diabloti: :evil_lol:

Pozdrawiam

no to mogę zrobić ufffff :multi: dzięki ;)

Posted

Czy jest ktos z oddzialy Gdanskiego, kto moglby sprawdzic czy doszlo moje zgloszenie? Nie moglam sie dzis dodzwoni (stale zajete...) Ostatnio jestem troche "przewrazliwiona" po tym, jak qmpela dostala internetowe potwierdzenie, a potem okazalo sie, ze nie ma jej psa zgloszonego...Moj Gnojek nazywa sie LET'S GO WHISKY from Mike's Place, owczarek belgijski malinois, zgloszenie wyslane formularzem internetowym wczoraj. Kaska tez wplacona wczoraj, tylko dokumenty musze doslac. Jutro pedze na poczte :)

Posted

Ulala, u mnie nieźle - w Sobotę mam raczej do wystawienia 4 psy, w niedzielę - jak narazie jednego :lol:
No i jak Viz będzie, to może Hrabiego, ale boję się, czy mi się nie pokryją psiaki :lol:
Z racji tego, że w niedzielę mam tylko beagielkę w młodzyeży - potrzebuje ktoś wystawcy?

Posted

blaira napisał(a):
Czy ktos wie moze czy przedluzyli terminy zgloszen?

Tak przedłuzyli do niedzieli 16.07 włącznie - wpłaty też dzwoniłam do nich dwukrotnie (dzień po dniu)i otrzymałam tą samą odpowiedz :)

Pozdrawiam.

Posted

talut napisał(a):
Gazuś, jaką masz beagielkę w młodzieży? :cool3: spotkamy się na ringu ;)

Beagielką jest AMELIA Ambroży - to druga wystawa małej :lol:

W Sobotę dwa goldeny, i setery - angielkę i gordona.

Posted

Niema sprawy z chęcia się zpotkam abyś mogła poświczyć z Piccolem:lol:
Napisz mi tylko kiedy ci pasuje i w jakich godzinach. Jak masz ochote to wezme nawet mojego Shar Peia abyś mogła sobie poświczyć z psem tej rasy.:lol:

Posted

Poszukuję transportu z Poznania do Sopotu (ewentualnie mogę dojechać gdzieś niedaleko), dla mnie oraz psa (grzeczny i nie konfliktowy).
Transport poszukiwany na sobotę ;)