Guest ajsonowa Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 a moglby ktos zarzucic stronke na ktorej mozna sie zglaszac?:lol: Quote
Viz Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 SaJo fajnie, ze bedziesz :) Startujesz z Whiskym na PT? Quote
Asta Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Viz, jakby mi nie wypaliło z seterem w sobote na MP, to pozyczysz mi Hrabiego? Quote
saJo Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Viz napisał(a): Startujesz z Whiskym na PT? :eek2: :roflt: :roflt: :roflt: Whisky nie potrafi chodzic przy nodze, o aportowaniu czy siadaniu i warowaniu w marszu nie wspominajac :laugh2_2: to jeszcze dziecko, mamy czas.... Quote
niki_ill Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Zgloszeni i oplaceni:evil_lol: :diabloti: :razz: Quote
Musiałek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 No my tez już zgłoszeni :lol: połączymy ta wystawke z dłuuuuuuuuugim weekendem nad wielką wodą :lol: w Sobieszewie. Quote
Gazuś Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Cholercia, wczoraj zapomniałam zgłosić! :angryy: Wysłąłam dzisiaj z wczorajsza datą, mam nadzieję,, że mi przyjmą. Tym bardziej, że kase wczoraj wylałam... Quote
talut Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 a ja mam pytanko-jeżeli wysłałam kasę wczoraj wieczorem, ale zaksięgowało się dopiero dzisiaj to liczy się za wczoraj czy dzisiaj? :razz: Quote
niki_ill Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 a ja mam pytanko-jeżeli wysłałam kasę wczoraj wieczorem, ale zaksięgowało się dopiero dzisiaj to liczy się za wczoraj czy dzisiaj? Wedlug mnie liczy sie data wyslania :) :razz: Ja przewaznie wysylam ostatniego dnia i zawsze jest to traktowane, ze o czasie, choc pieniadze wplywaja dzien pozniej ;) :diabloti: :evil_lol: Pozdrawiam Quote
talut Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 niki_ill napisał(a):Wedlug mnie liczy sie data wyslania :) :razz: Ja przewaznie wysylam ostatniego dnia i zawsze jest to traktowane, ze o czasie, choc pieniadze wplywaja dzien pozniej ;) :diabloti: :evil_lol: Pozdrawiam no to mogę zrobić ufffff :multi: dzięki ;) Quote
saJo Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Czy jest ktos z oddzialy Gdanskiego, kto moglby sprawdzic czy doszlo moje zgloszenie? Nie moglam sie dzis dodzwoni (stale zajete...) Ostatnio jestem troche "przewrazliwiona" po tym, jak qmpela dostala internetowe potwierdzenie, a potem okazalo sie, ze nie ma jej psa zgloszonego...Moj Gnojek nazywa sie LET'S GO WHISKY from Mike's Place, owczarek belgijski malinois, zgloszenie wyslane formularzem internetowym wczoraj. Kaska tez wplacona wczoraj, tylko dokumenty musze doslac. Jutro pedze na poczte :) Quote
Asta Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Właśnie, kto pożyczy mi psa na sobote na młodego prezentera? (plany jak zwykle się skomplikowały)... Quote
Gazuś Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ulala, u mnie nieźle - w Sobotę mam raczej do wystawienia 4 psy, w niedzielę - jak narazie jednego :lol: No i jak Viz będzie, to może Hrabiego, ale boję się, czy mi się nie pokryją psiaki :lol: Z racji tego, że w niedzielę mam tylko beagielkę w młodzyeży - potrzebuje ktoś wystawcy? Quote
talut Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Gazuś, jaką masz beagielkę w młodzieży? :cool3: spotkamy się na ringu ;) Quote
Martach1 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Asta ja jade razem z tobą więc jak chcesz to mozesz wziąść na MP Piccola :lol: Quote
Asta Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ok, z wielka chęcia :D Tylko jakoś przed trzeba się spotkać, żeby poćwiczyć ;) Quote
blaira Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Czy ktos wie moze czy przedluzyli terminy zgloszen? Quote
Diamant Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 blaira napisał(a):Czy ktos wie moze czy przedluzyli terminy zgloszen? Tak przedłuzyli do niedzieli 16.07 włącznie - wpłaty też dzwoniłam do nich dwukrotnie (dzień po dniu)i otrzymałam tą samą odpowiedz :) Pozdrawiam. Quote
Gazuś Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 talut napisał(a):Gazuś, jaką masz beagielkę w młodzieży? :cool3: spotkamy się na ringu ;) Beagielką jest AMELIA Ambroży - to druga wystawa małej :lol: W Sobotę dwa goldeny, i setery - angielkę i gordona. Quote
Martach1 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Niema sprawy z chęcia się zpotkam abyś mogła poświczyć z Piccolem:lol: Napisz mi tylko kiedy ci pasuje i w jakich godzinach. Jak masz ochote to wezme nawet mojego Shar Peia abyś mogła sobie poświczyć z psem tej rasy.:lol: Quote
lonka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Czy ma ktos namiary na kwatere na jeden dzien?jezeli tak to proszę na priva napisac.Z gory serdeczne dzięki. Quote
Iwa-R Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Poszukuję transportu z Poznania do Sopotu (ewentualnie mogę dojechać gdzieś niedaleko), dla mnie oraz psa (grzeczny i nie konfliktowy). Transport poszukiwany na sobotę ;) Quote
Recommended Posts