Luzia15 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ech, już całkowicie zwątpiłam w to, że możemy otrzymać wyniki tego konkursu. A jak otrzymamy to chyba bardzo, ale to bardzo późno. Quote
Lucky. Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 To można napisać do niej na priva kiedy będą wyniki :) Ja niestety nie mogę napisać, bo coś mi się komputer psuje . Quote
Dacote Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Przepraszam :placz: Miałam szlaban na neta :placz::placz: Wyniki pojawią się za chwilę, tylko je odkopię na dysku ;) Quote
Dacote Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [FONT=Verdana]"Cała wiedza, suma wszystkich pytań i wszystkich odpowiedzi zawarta jest w psie" Martini, właść. [/FONT] Luzia15 :loveu: Nuka, właść. vege* [FONT=Verdana]"Ktokolwiek wymyślił powiedzenie, że pieniądze nie przynoszą szczęścia, zapomniał o słodkich szczeniaczkach[/FONT][FONT=Verdana]" [/FONT][FONT=Verdana]"[/FONT][FONT=Verdana]Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię[...]"[/FONT] [FONT=Verdana] Chester właść. [/FONT] Iś & Chester :loveu: Emi, właść. Jami [FONT=Verdana]"Jeśli jesteś psem i twój właściciel zaproponuje ci włożenie gustownego sweterka - zasugeruj mu gustowny ogonek" Ares właść. [/FONT] Shel :loveu: Axa właść. Sajnox "Bo w życiu tylko to się liczy by iść razem na 6 nogach i 1 smyczy" Malta właść. Cockerfanka :loveu: Simba, właść. Kisses Miss i Mister Dogomanii Megi, właść. Lucky. :loveu: Paco właść. asiunia Quote
Jami Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ale fajnie ^^ Nawet nie spodziewałam się, że mogę w czymś wygrać ;p Quote
Dacote Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 A nagrody się jeszcze wymyśli. Zwycięzcy otrzymają je na PW. Mam pytanie - co wolicie (zrobiłam kiedyś, nie na potrzeby konkursu. Dla siebie lub innych): Avatarek Banerek Coś innego (co?) Quote
Cavy Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Nie zajęliśmy żadnego miejsca? Szkoda. :lol: Ale gratuluje wygranym. ;) Quote
Avaloth Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 łaa dziękuję :) ja mogę banerek, wielkości takiej jak teraz mam ;) zdjęcie najlepiej z tych najnowszych w galerii ^^ i dziękuje bardzo z imieniu Krowy a to zdjęcie które wygrało w kategori zdjęcie z panią Womba( czyt. Simby) i Kiś jest cudowne < 3 uwielbiam je :) i gratuluję wszystkim ;) Quote
Jami Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ja bym wolała banerek a fotki znajdziesz tu: http://picasaweb.google.com/JamiDogg/Emi2 http://picasaweb.google.com/JamiDogg/Emi# ;) Quote
vege* Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Jej nie spodziewałam się, że mogę wygrać w jakiejś konkurencji :-) nuka i ja dziękujemy wszystkim za głosy! :D Quote
Cockerfanka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Super!:multi: Nie myślałam, że wygram w którejś konkurencji. Dziękujemy:lol: Quote
Luzia15 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ja też się nie spodziewałam, tak szczerze :D Ale fajnie że się nam udało :) Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts