Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Billy ma około dwóch lat. Został kupiony przez starszą Panią, która przez lata hodowała psa i jej marzeniem było mieć w domu chociażby takiego małego Papillonka. Billy został już wykastrowany. Posiada metrykę urodzenia. Jest odrobinę zadziorny i rozpieszczony. Nauczony zostawania samemu w domu. Niestety jego opiekunka zaczęła ciężko chorować i musi się rozstać ze swoim przyjacielem.

Piesek przebywa w okolicach Krakowa.

Oto zdjęcia Billego z czerwca bieżącego roku:

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z właścicielką Billego ( jest ona moją bardzo dobrą znajomą ) prosiła o podanie nr telefonu do niej w sprawie adopcji psiaka .
Pani Janina - tel. (12) 285 21 01 wew.35
Ewentualnie ja służę pomocą i informacjami w sprawie psiaka.

Posted

[quote name='terra']Śliczny piesek.
Wstawiłam go do wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/173820-Sosnowiec-dom-dla-maA-ego-pieska
i
http://www.dogomania.pl/threads/173954-Domek-dla-szczeniorka-krasnalka/page2

Dziękuję Terra- mam nadzieję, że Billy znajdzie kochający domek, choć domyślam się jak trudno będzie Pani Janinie- tak długo na niego czekała, tak bardzo marzyła o psie...

Jeśli chodzi o koty- moje mu nie przypadły do gustu. Z psami w czerwcu się dogadywał, choć bał się dużych psów. Czystość bez problemu zachowuje, w domu bez problemu zostaje sam, ma lekką chorobę lokomocyjną, ale jego Pani jeszcze parę miesięcy temu jeździła z nim autobusami itd.

Najlepiej dzwonić do Pani Janiny- ona opowie o Billym najwięcej, a jako wieloletni hodowca będzie mówiła z sensem :)

Posted

terra napisał(a):
Czy malutki już jest w nowym domu czy nadal czeka?

Z tego co wiem to nadal czeka. Ale tak jak pisałam wyżej, najlepiej ze wszystkimi pytaniami dzwonić do właścicielki, czyli Pani Janiny

• 1 month later...
Posted

wellington napisał(a):
Ja tez :)))))

fajnie ;D
szukam jakiegoś psiaka do adopcji
i znalazłam jego. mam na oku jeszcze mixy BC.
jakbym trafiła na mniej więcej z charakteru i wyglądu podobnego do DONka, ONka, BC lub sheltie to od razu wzięłabym go
ale narazie nie widzę.
ale NARAZIE. dopiero zaczynam przerzebywać dogomanię ;)

• 3 weeks later...
  • 10 months later...