Teba Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Billy ma około dwóch lat. Został kupiony przez starszą Panią, która przez lata hodowała psa i jej marzeniem było mieć w domu chociażby takiego małego Papillonka. Billy został już wykastrowany. Posiada metrykę urodzenia. Jest odrobinę zadziorny i rozpieszczony. Nauczony zostawania samemu w domu. Niestety jego opiekunka zaczęła ciężko chorować i musi się rozstać ze swoim przyjacielem. Piesek przebywa w okolicach Krakowa. Oto zdjęcia Billego z czerwca bieżącego roku: Quote
Szami Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Rozmawiałam dzisiaj z właścicielką Billego ( jest ona moją bardzo dobrą znajomą ) prosiła o podanie nr telefonu do niej w sprawie adopcji psiaka . Pani Janina - tel. (12) 285 21 01 wew.35 Ewentualnie ja służę pomocą i informacjami w sprawie psiaka. Quote
Teba Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Mam nadzieję, że Pani Janina będzie dostępna pod telefonem. Masz może więcej zdjęć Billego? Quote
Gacusiowa Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Świetny 'motylek' :) Jaki on jest do innych psów/kotów/dzieci/ludzi? Jak z utrzymaniem czystości i usłuchaniem? Quote
terra Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Śliczny piesek. Wstawiłam go do wątku: http://www.dogomania.pl/threads/173820-Sosnowiec-dom-dla-maA-ego-pieska i http://www.dogomania.pl/threads/173954-Domek-dla-szczeniorka-krasnalka/page2 Quote
Teba Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='terra']Śliczny piesek. Wstawiłam go do wątku: http://www.dogomania.pl/threads/173820-Sosnowiec-dom-dla-maA-ego-pieska i http://www.dogomania.pl/threads/173954-Domek-dla-szczeniorka-krasnalka/page2 Dziękuję Terra- mam nadzieję, że Billy znajdzie kochający domek, choć domyślam się jak trudno będzie Pani Janinie- tak długo na niego czekała, tak bardzo marzyła o psie... Jeśli chodzi o koty- moje mu nie przypadły do gustu. Z psami w czerwcu się dogadywał, choć bał się dużych psów. Czystość bez problemu zachowuje, w domu bez problemu zostaje sam, ma lekką chorobę lokomocyjną, ale jego Pani jeszcze parę miesięcy temu jeździła z nim autobusami itd. Najlepiej dzwonić do Pani Janiny- ona opowie o Billym najwięcej, a jako wieloletni hodowca będzie mówiła z sensem :) Quote
Teba Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Znalazłam zdjęcie Billego z sierpnia. Razem ze swoją Panią Janiną oraz moją mamą :) Quote
dobermanica1987 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 sliczny papillonek zastanawiam sie wlasnie nad adopcja takiego pieska ...tyle ze czytam i czytam na temat Billiego ....a on raczej kiepsko do innych zwierzakow...a ja mam dt u siebie i swoje 2 psy i jeszcze kota .... :( Quote
Teba Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Najlepiej zadzwonić do Pani Janiny- moje informacje są mało aktualne, właścicielka powie o nim dużo więcej :) Quote
terra Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Czy malutki już jest w nowym domu czy nadal czeka? Quote
Teba Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 terra napisał(a):Czy malutki już jest w nowym domu czy nadal czeka? Z tego co wiem to nadal czeka. Ale tak jak pisałam wyżej, najlepiej ze wszystkimi pytaniami dzwonić do właścicielki, czyli Pani Janiny Quote
wellington Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Na szczescie maly jest wykastrowany :) Quote
owczarko maniaczka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 wellington napisał(a):Na szczescie maly jest wykastrowany :) ale mi nie chodzi o reprodukcje. poprostu uwielbiam papillonki a nie było mnie stać na takiego psiaka Quote
wellington Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 owczarko maniaczka napisał(a): poprostu uwielbiam papillonki Ja tez :))))) Quote
owczarko maniaczka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 wellington napisał(a):Ja tez :))))) fajnie ;D szukam jakiegoś psiaka do adopcji i znalazłam jego. mam na oku jeszcze mixy BC. jakbym trafiła na mniej więcej z charakteru i wyglądu podobnego do DONka, ONka, BC lub sheltie to od razu wzięłabym go ale narazie nie widzę. ale NARAZIE. dopiero zaczynam przerzebywać dogomanię ;) Quote
wellington Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 No wlasnie, co z nim ? Mialabym pania zainteresowana nim. Czy Billy szuka jeszcze domku ? Quote
Recommended Posts