Luczater Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 W dalszym ciągu nie ma żadnych wiadomości o Ince.... :-(:-(:-(. Jak przeżyła tą szaleńczą noc? Quote
gallegro Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Wszystko O.K. Przepraszam, że w ostatnich dniach nie pisałem o Ince, ale TZ-ka się rozchorowała... Nieco później wrzucę kilka fotek, z czego jedna wydaje mi się szczególnie interesująca. Ciekawe, czy mamy podobne zdanie na ten temat. Quote
gallegro Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='gallegro'](...)Nieco później wrzucę kilka fotek, z czego jedna wydaje mi się szczególnie interesująca. Ciekawe, czy mamy podobne zdanie na ten temat. No to która? ;) Quote
Luczater Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 gallegro napisał(a):No to która? ;) Stawiam na trójkę :oops:. Quote
gallegro Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Luczater napisał(a):Stawiam na trójkę :oops:. Obie ciotki zgadły ;-) Quote
Luczater Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 gallegro napisał(a):Obie ciotki zgadły ;-) Czy przewidziane są jakieś nagrody?:lol: Quote
gallegro Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Cóż za pytanie... ależ oczywiście... Musisz jeszcze tylko wysłać sms'a o jakiejkolwiek treści, pod jakikolwiek numer. Wylosowanie nagrody to już czysta formalność ;-) Quote
Luczater Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 gallegro napisał(a): Wylosowanie nagrody to już czysta formalność ;-) Formalność mówisz ........ Czyli nic z tego. Jak twierdzi mój mąż "limit szczęścia już wyczerpałam". Inka się znalazła, ma wymarzony dom. Za dużo szczęścia na raz. Swoją drogą to szelma wiedziała co robić, jak postawić na swoim :razz:. Ciekawa jestem z kim podpiszecie umowę o adopcję Inki. :evil_lol:. Quote
Luczater Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 gallegro napisał(a):A oto i obiecana nagroda... :multi::multi::multi: Quote
luka1 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 widzę kawałki wolnego miejsca - może dorzucić wam jakieś psie maleństwo ? :evil_lol: Jest czarne futro, czarne - rudo, może całe rude na przykład? :evil_lol: Luczater chętnie pojedzie z Karmelkiem - prawda?:p Quote
Luczater Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 luka1 napisał(a):widzę kawałki wolnego miejsca - może dorzucić wam jakieś psie maleństwo ? :evil_lol: Luczater chętnie pojedzie z Karmelkiem - prawda?:p Luka, jesteś wielka. Widzę, że zaczynasz drążyć temat :razz:. Obawiam się jednak, że po tym wszystkim również Gallegro będzie miał ochotę postawić przed swoją posesją tabliczkę z napisem "Tej Pani nie obsługujemy .........." No chyba, że zawiozłybyśmy mu Romcia :multi:. Tablica byłaby murowana (w dosłownym znaczeniu). :evil_lol: Quote
gallegro Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Daj spokój Luczater... jest tak ślisko na drogach :razz:. Na wiosnę zaczną się podtopienia, latem będzie upał nie do zniesienia, a jesienią... hmm... póki co nic nie przychodzi mi do głowy :roll:. Nie martw się jednak, do jesieni coś się wymyśli :eviltong:. Quote
Luczater Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='gallegro']Nie martw się jednak, do jesieni coś się wymyśli :eviltong:. Do jesieni to z fundacji Nero (miejsca, gdzie przebywa Romeo, zwany Romciem) pozostaną tylko strzępy, a Karmelek zdąży zamienić się w kangura. Wygrałeś, nie przyjadę pod warunkiem, że zerkniesz swoim cudownym okiem na: [FONT=Helv][FONT=Helv][SIZE=2]http://www.dogomania.pl/threads/174624-Sochaczew-najdroA-szy-pies-Pani-T[/FONT] [FONT=Helv]http://www.dogomania.pl/threads/149256-KawaA-ek-czekolady-czyli-nowy-problem-Pilnie-dt-ds[/FONT] [FONT=Helv]A ja już będę wiedzieć czy przeczytałeś te wątki ;).[/FONT] [/FONT] Quote
Ziutka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Tomku, czy nasza Uza nie spodobała się państwu z Błonia? Quote
gallegro Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Wysłałem zapytanie, czy oferta adopcji aktualna i teraz czekam na odpowiedź. Zaproponowałem, że przekaże kontakt zainteresowanej osobie. Quote
gallegro Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Luczater napisał(a):Do jesieni to z fundacji Nero (miejsca, gdzie przebywa Romeo, zwany Romciem) pozostaną tylko strzępy, a Karmelek zdąży zamienić się w kangura.)... Pisząc o jesieni, miałem na myśli wymyślenie kolejnego pretekstu ;). Psiaki absolutnie nie mogą czekać. Quote
luka1 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 przeszkody atmosferyczne to mały pikuś dla naszej Ziutki, która nawet po zaśnieżonym zaoranym polu zapyla jak po autostradzie ( musi mieć tylko psi pretekst), więc twoje argumenty sa lipne - :evil_lol: Quote
gallegro Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 luka1 napisał(a):przeszkody atmosferyczne to mały pikuś dla naszej Ziutki, która nawet po zaśnieżonym zaoranym polu zapyla jak po autostradzie ( musi mieć tylko psi pretekst), więc twoje argumenty sa lipne - :evil_lol: Tiaaa? No to niech przyjeżdża choćby dziś. Tylko niech nie zapomni zabrać ze sobą łopaty i wyciągarki. A najlepiej niech od razu zamówi pługopiaskarkę :razz:. Na dowód załączam krótki film, na którym widać panującą u nas aurę. Występują w nim różne psiaki, ale ponieważ Inka też się załapała, wrzucam również na ten wątek. http://www.youtube.com/watch?v=15PDwiWV4cc Quote
elmira Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Darujcie dzis podróże! Ja nie wyjechałam dziś dostawczakiem poza Pruszków. Strasznie ślisko. Zaliczyłam pobocze, mąż mnie wyciągał. Zalcizyłam też wściek TZ-ta;) Quote
gallegro Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 elmira napisał(a):Darujcie dzis podróże! Ja nie wyjechałam dziś dostawczakiem poza Pruszków. Strasznie ślisko. Zaliczyłam pobocze, mąż mnie wyciągał. Zalcizyłam też wściek TZ-ta;) Elmira, bez paniki, to były zwykłe przekomarzania (ups!!! mam nadzieję :roll: ;)). Swoją drogą, wściekły TZ ma więcej siły i determinacji i tylko dlatego udało mu się naprowadzić Cię na właściwe tory (jazdy ;)). Quote
luka1 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 gallegro to co zapakować Zitce do auta - Karmelka czy Romusia -by udowodnić Ci że aura jej nie pokona :diabloti: Quote
Ziutka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 luka1 napisał(a):gallegro to co zapakować Zitce do auta - Karmelka czy Romusia -by udowodnić Ci że aura jej nie pokona :diabloti: Pewnie, że nie pokona :diabloti: ale jedyny warunek aby mnie aura nie pokonała to to, że mamcia Luka ze mną będzie :loveu: ona mi dodaje sił :Dog_run: Quote
Recommended Posts