Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko O.K.
Przepraszam, że w ostatnich dniach nie pisałem o Ince, ale TZ-ka się rozchorowała...
Nieco później wrzucę kilka fotek, z czego jedna wydaje mi się szczególnie interesująca. Ciekawe, czy mamy podobne zdanie na ten temat.

Posted

[quote name='gallegro'](...)Nieco później wrzucę kilka fotek, z czego jedna wydaje mi się szczególnie interesująca. Ciekawe, czy mamy podobne zdanie na ten temat.

No to która? ;)

Posted

Cóż za pytanie... ależ oczywiście...
Musisz jeszcze tylko wysłać sms'a o jakiejkolwiek treści, pod jakikolwiek numer. Wylosowanie nagrody to już czysta formalność ;-)

Posted

gallegro napisał(a):
Wylosowanie nagrody to już czysta formalność ;-)

Formalność mówisz ........
Czyli nic z tego. Jak twierdzi mój mąż "limit szczęścia już wyczerpałam".
Inka się znalazła, ma wymarzony dom. Za dużo szczęścia na raz.
Swoją drogą to szelma wiedziała co robić, jak postawić na swoim :razz:.
Ciekawa jestem z kim podpiszecie umowę o adopcję Inki. :evil_lol:.

Posted

widzę kawałki wolnego miejsca - może dorzucić wam jakieś psie maleństwo ? :evil_lol: Jest czarne futro, czarne - rudo, może całe rude na przykład? :evil_lol: Luczater chętnie pojedzie z Karmelkiem - prawda?:p

Posted

luka1 napisał(a):
widzę kawałki wolnego miejsca - może dorzucić wam jakieś psie maleństwo ? :evil_lol: Luczater chętnie pojedzie z Karmelkiem - prawda?:p

Luka, jesteś wielka. Widzę, że zaczynasz drążyć temat :razz:.
Obawiam się jednak, że po tym wszystkim również Gallegro będzie miał ochotę postawić przed swoją posesją tabliczkę z napisem "Tej Pani nie obsługujemy .........."
No chyba, że zawiozłybyśmy mu Romcia :multi:.
Tablica byłaby murowana (w dosłownym znaczeniu). :evil_lol:

Posted

Daj spokój Luczater... jest tak ślisko na drogach :razz:.
Na wiosnę zaczną się podtopienia, latem będzie upał nie do zniesienia, a jesienią... hmm... póki co nic nie przychodzi mi do głowy :roll:. Nie martw się jednak, do jesieni coś się wymyśli :eviltong:.

Posted

[quote name='gallegro']Nie martw się jednak, do jesieni coś się wymyśli :eviltong:.

Do jesieni to z fundacji Nero (miejsca, gdzie przebywa Romeo, zwany Romciem) pozostaną tylko strzępy, a Karmelek zdąży zamienić się w kangura.

Wygrałeś, nie przyjadę pod warunkiem, że zerkniesz swoim cudownym okiem na:

[FONT=Helv][FONT=Helv][SIZE=2]http://www.dogomania.pl/threads/174624-Sochaczew-najdroA-szy-pies-Pani-T[/FONT]

[FONT=Helv]http://www.dogomania.pl/threads/149256-KawaA-ek-czekolady-czyli-nowy-problem-Pilnie-dt-ds[/FONT]

[FONT=Helv]A ja już będę wiedzieć czy przeczytałeś te wątki ;).[/FONT]

[/FONT]

Posted

Luczater napisał(a):
Do jesieni to z fundacji Nero (miejsca, gdzie przebywa Romeo, zwany Romciem) pozostaną tylko strzępy, a Karmelek zdąży zamienić się w kangura.)...

Pisząc o jesieni, miałem na myśli wymyślenie kolejnego pretekstu ;).
Psiaki absolutnie nie mogą czekać.

Posted

przeszkody atmosferyczne to mały pikuś dla naszej Ziutki, która nawet po zaśnieżonym zaoranym polu zapyla jak po autostradzie ( musi mieć tylko psi pretekst), więc twoje argumenty sa lipne - :evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):
przeszkody atmosferyczne to mały pikuś dla naszej Ziutki, która nawet po zaśnieżonym zaoranym polu zapyla jak po autostradzie ( musi mieć tylko psi pretekst), więc twoje argumenty sa lipne - :evil_lol:

Tiaaa? No to niech przyjeżdża choćby dziś. Tylko niech nie zapomni zabrać ze sobą łopaty i wyciągarki. A najlepiej niech od razu zamówi pługopiaskarkę :razz:.
Na dowód załączam krótki film, na którym widać panującą u nas aurę.
Występują w nim różne psiaki, ale ponieważ Inka też się załapała, wrzucam również na ten wątek.
http://www.youtube.com/watch?v=15PDwiWV4cc

Posted

Darujcie dzis podróże! Ja nie wyjechałam dziś dostawczakiem poza Pruszków. Strasznie ślisko. Zaliczyłam pobocze, mąż mnie wyciągał. Zalcizyłam też wściek TZ-ta;)

Posted

elmira napisał(a):
Darujcie dzis podróże! Ja nie wyjechałam dziś dostawczakiem poza Pruszków. Strasznie ślisko. Zaliczyłam pobocze, mąż mnie wyciągał. Zalcizyłam też wściek TZ-ta;)

Elmira, bez paniki, to były zwykłe przekomarzania (ups!!! mam nadzieję :roll: ;)).
Swoją drogą, wściekły TZ ma więcej siły i determinacji i tylko dlatego udało mu się naprowadzić Cię na właściwe tory (jazdy ;)).

Posted

luka1 napisał(a):
gallegro to co zapakować Zitce do auta - Karmelka czy Romusia -by udowodnić Ci że aura jej nie pokona :diabloti:

Pewnie, że nie pokona :diabloti: ale jedyny warunek aby mnie aura nie pokonała to to, że mamcia Luka ze mną będzie :loveu: ona mi dodaje sił :Dog_run: