lilith27 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 a ja mam przekazać, że Magda nie ma internetu na razie, nie może wejść na dogo. Quote
malibo57 Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Już ma - reanimowała dzis wieczorem stary modem. Oczekujemy jej tu najpóźniej jutro;-) Quote
luka1 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 kolejny tydzień już w połowie, a tu cisza straszna Quote
malibo57 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Cisza straszna, a Awaria od niedzieli już na DT u Renaty5:) Niech Renatka napisze, jakie miała z nia przygody. Mała narozrabiała ciutkę:cool3: Quote
Ziutka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 malibo57 napisał(a):Cisza straszna, a Awaria od niedzieli już na DT u Renaty5:) Niech Renatka napisze, jakie miała z nia przygody. A Renatka ma wątek Awarii ? Quote
Nemko Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Awaria juz w dt?:) bardzo sie ciesze...niedawno trafilam na watku Cekinka na awarie i stad moja tu obecnosc:) Quote
Lionees Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ziutka napisał(a):A Renatka ma wątek Awarii ? Mam,mam:) W dniu przyjazdu Awaria była cała sparalizowana strachem,w domu jak wlazła do kontenerka,tak nie wyszła do nocy.W domu zrobiła siku,bo uciekała ode mnie i za boga nie dało się jej wziąć na spacer.Dałam jej spokój,niech się nie stresuje.Rano chcaiłam ją wziąc na ręce i mnie podziabała:p.Widocznie jej ulzyło,bo juz potem nie startowała do mnie z zębami.Nawet przez pewien czas byłam jej koleżanką,bo miałam pasztet i dawałam jej po kawalądku.Pasztet się skończył,to i koleżeństwo też się skończyło,udawała,że mnie nie zna:diabloti:Ale byłyśmy na dworku na siku,było to szybkie siku,rozglądanie sie za siebie,pod siebie,nad siebie...ona cała jest jednym wielkim strachem:-(Wczoraj zaczęłąm odkurzać w domu,a Awa wyleciała z kontenerka jak strzała,wpadła do łazienki,a w łazience wpadła do otwartej pralki-szukała tam schronienia:shake:Przestałam odkurzać i do dzisiaj mam nie odkurzone:look3: Straszna jest z niej panikara.boi się człowieka jak ognia.U Omar trochę się otworzyła,zobaczymy jak będzie u mnie:roll: Quote
luka1 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Po mału, Renatko, grunt że żyjesz, bo myślałam że cię pożarła :evil_lol::evil_lol: Quote
Lionees Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='luka1']Po mału, Renatko, grunt że żyjesz, bo myślałam że cię pożarła :evil_lol::evil_lol: Zyjemy wszyscy Awa coraz mniej czasu przesiaduje w kontenerku,wskakuje na fotel albo na kanape i obserwuje co sie w domu dzieje.Jeszcze troche panikuje jak uslyszy jakis nieznany chalas i chowa sie do siebie,ale jak zobaczy,ze wszystko jest ok,ze nic jej nie grozi,to wychodzi ze swojej dziupli i obserwuje dalej co sie w domu dzieje.nawet daje sie juz poglaskac.Obroza preventic zalozona,adresowka tez,chociaz to okropne badziewie jest.Jakby Awa sie zgubila i ktos by ja znalazl,to nie wiem,czy by doszedl,ze to sie odkreca i ze tam karteczka z adresem jest,albo czy Awa dalaby sobie przy tym grzebac i odkrecac.Predzej by dziabnela delikwenta,ktory majstruje jej przy obrozy...A moze ludzie nie sa takie tepe?Bo dla mnie to jak wisiorek wyglada..a moze to ja taka cofnieta jestem Sorki za brak znakow,ale klawiatura mi padla Quote
Syla Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Witam.Wchodzę na wątek Awarii a tutaj kto? Oczywiście Renatka....totalny szok.Renatko pakuj już te moje skarby i Awarii ubędzie podwójnego stracha.Lejek tylko śpi przecież i jedyna moja przyjemność to tylko wynoszenie go na dworek 5 razy dziennie, a to jakoś, za mało obowiązków, jak dla mnie.Tylko miesiąc a doczekać się nie mogę i już bardzo się cieszę.Pozdrawiam Awarię. Quote
Lionees Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Syla']Witam.Wchodzę na wątek Awarii a tutaj kto? Oczywiście Renatka....totalny szok.Renatko pakuj już te moje skarby i Awarii ubędzie podwójnego stracha.Lejek tylko śpi przecież i jedyna moja przyjemność to tylko wynoszenie go na dworek 5 razy dziennie, a to jakoś, za mało obowiązków, jak dla mnie.Tylko miesiąc a doczekać się nie mogę i już bardzo się cieszę.Pozdrawiam Awarię. No właśnie...szok.Zdziwiłaś się,bo Awa młoda,a ja same dziadunie mam:) Ale Awcia jest tak grzeczna i malutka,że nie zrobi starowinkom krzywdy.Ona wszystkie psiaki lubi,a najbardziej upodobała sobie Myszkę.Gdzie Myszka,tam i Awa.Awa tuli sie do niej,tak jakby uważała Myszkę za swoją mamę.Nawet jak Mysza nieraz burknie na Awę,to i tak Awa ma taką miłość w oczach,że nawet nic nie mówi,tylko pokornie słucha opierdzielu starszej koleżanki:p.Poza tym sytuacja jak post wyżej.Awa pomału się otwiera,ale nie wiem,czy kiedykolwiek będzie psiakiem wskakującym człowiekowi z radością na kolana.Najbardziej cieszy się jak po nocy wyjdzie z kontenerka.Wtedy tańczy,skacze,ogonek cały czas w ruchu,gęba uśmiechnięta,no całkiem inny psiak niż na początku:)Ma oczywiście swoje takie różne bardziej lub mniej bojące chwile,ale to siedzi w niej bardzo głęboko:shake:.Fajnie bierze smakołyki z ręki,ale zawsze musi jej towarzyszyć Myszka.Bez niej nie podejdzie za blisko.Dobrze,że sobie upodobała jakiegoś psiaka,łatwiej jest sie z nia wtedy dogadać,bo wie,że żadna krzywda jej nie spotka,przy Myszce czuje się bezpieczna.Sama tez łazi po domu i leży na fotelu,ale zawsze obserwuje,.czy Mysza jest w pobliżu:) Quote
Lionees Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 luka1 napisał(a):Trzynaj się maleńka (mówie o Awarii ) No przeca wiem,że nie o mnie:diabloti: W piątek Omar z koleżanką Zuzią przywiozły mi Kajusie.Myslałam,że Awa wyjdzie do Omar na powitanie,ale gdzie tam...zaszyła sie w swojej dziupli i nosa nie wystawiła.A jak dziewczyny pojechały,to dopiero zaczęła latać po chałupie jak rakieta:evil_lol:No tak...goście odjechali,można już wyjść z ukrycia;) Quote
Lionees Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 luka1 napisał(a):czekamy na człowieka Czekamy,czekamy,a tymczasem filmik przesyłamy:) Jakość pozostawia wiele do życzenia,ale cóż,jaki sprzęt,taki film;) [video=youtube;wJFviBFrO0A]http://www.youtube.com/watch?v=wJFviBFrO0A[/video] Quote
Ziutka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Renata5 napisał(a):Nikt nie odwiedza Awy:-( Ja cały czas was czytam kochanieńkie :) Quote
Lionees Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ziutka napisał(a):Ja cały czas was czytam kochanieńkie :) Juz myślałam,że o nas zapomniałyście:-(. :) Quote
malibo57 Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Filmik fantastyczny! Szczególnie te sceny kanapowe:) To z Edim? Ależ ta Awaria się narobi, hehe! Ciągle sprawdza, czy jej norka jest na miejscu. Ale na kanapie zupełny luzik, hurra! Quote
luka1 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 szukamy domku dla Awy - ciepłego, spokojnego z dobrymi ludzikamiw środku. Quote
luka1 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ciotki zapomniały o psinie? a psina ciagle bez domu. Quote
malibo57 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Awaria szuka na razie czegoś tymczasowego. Quote
Lionees Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 DIF,napisz,jakie są Twoje pierwsze wrażenia odnośnie Awy?Ja potem wkleję swoje fotki i napiszę co nieco Quote
malibo57 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Dzień dobry! Awaria dojechała totalnie wypłoszona. Byłam tam wieczorem, przywiozłam duży kenel. Awa zjadła mi z reki mielonego indyczka, co pocieszające. Kiedy próbowała śmignąć bokiem, zatrzymałam ją w locie, posiusiała się ze strachu, ale nie dziabnęła:p Dostała apartament i zostawiłyśmy ja w spokoju. Ania pewnie dziś napisze. Quote
Recommended Posts