malibo57 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 A teraz foteczki:) Awunia w kąpieli I po:) Quote
malibo57 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Te zdjęcia i filmik oraz całą historię Awy powinien poznać każdy behawiorysta, który kiedykolwiek określił psa lękowego jako "nieadopcyjnego" i "nie rokującego". Bo my wiemy - trzeba tylko czasu, cierpliwości i odpowiednich ludzi, których gorąco pozdrawiam!:loveu: Quote
Hotel KADIF Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Ale słodka! :):):) A ja sięgnęłam do początku wątku i obejrzałam zdjęcia, które wstawiałam... Przerażonego sikającego pod siebie psiaka! A teraz? Cudnie! Ależ się jej trafiło.... :multi: Quote
inga.mm Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 stały dom, swoje ludzie i piesina jest szczęśliwa. Cudownie! Quote
Ziutka Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 No to teraz ja się wypowiem krótko, na temat filmiku : Usiadłam, włączyłam, kopara mi coraz bardziej zaczęła opadać podczas oglądania :evil_lol:, aż się oplułam :evil_lol: i przez Małgosię chyba zostanę alkoholiczką :evil_lol: no bo jak tu się nie napić ? :diabloti: CUDOWNOŚCI :loveu: wiedziałam, że się uda i proszę jaką mamy AWĘ :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malibo57 Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Ziuteczka, nie żałuj sobie:) Dopóki widzisz klawiaturę - jest ok:diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Jaka przemiana:) Cudna Awa i wspaniali Opiekunowie - gratuluję! pzdr. Quote
malibo57 Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Tegoroczne pozdrowienia od Awuni z wakacji - znów nad morzem:) Quote
inga.mm Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Wczoraj rozmawiałam ze znajomą o Awuni i jej wielkiej atencji dla Fida. Cudowna dziewczynka, charakter wspaniały. Niemalże ideał psa. Quote
malibo57 Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Poprawione banerki: +Awaria"] +Awaria"] Quote
Asiaczek Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Juz nie pamiętałam, że Awa taka troche długawa jest:) http://img718.imageshack.us/img718/3955/dscn6599q.jpg pzdr. Quote
malibo57 Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 I z Domkiem Awuni udało mi się pogadać - miło i serdecznie:) Awunia ma się dobrze, tylko podczas szaleństw na plaży naciągnęła sobie więzadło w jednej łapce. Nie jest to wielka kontuzja, ale konferujemy, czy nie wysłać Awuni na laser do dr Bałucińskiej - zaraz posyłam namiary. Zabiegi ewentualnie po powrocie znad morza, nad które Awunia corocznie uczęszcza z dużym upodobaniem. Quote
inga.mm Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 dziś rozmawiałam o Awuni z koleżanką, która ma takiego wycofanego pieska. Awa jest przykładem tego, że wiara w psa może z nim uczynic cuda Quote
Asiaczek Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='malibo57']I z Domkiem Awuni udało mi się pogadać - miło i serdecznie:) Awunia ma się dobrze, tylko podczas szaleństw na plaży naciągnęła sobie więzadło w jednej łapce. Nie jest to wielka kontuzja, ale konferujemy, czy nie wysłać Awuni na laser do dr Bałucińskiej - zaraz posyłam namiary. Zabiegi ewentualnie po powrocie znad morza, nad które Awunia corocznie uczęszcza z dużym upodobaniem.[/QUOTE] Tak czy siak - ma fajny i ciekawy urlop:) Awa, oczywiscie! pzdr. Quote
Recommended Posts