ajlii Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Awa rozrabia nadal... Dziś rano zaskoczyłam psa na niszczeniu. Zjadła pracę, nad którą siedziałam wczoraj cały wieczór :( Zlecenie mam oddać jutro, nie wiem czy zdążę, czy uda mi się kupić nowe materiały. Jeśli klijent nie zrozumie sytuacji... płakać mi się chce... Nie chce mi się nawet gadać dziś z Awką. Za to ona chodzi za mną i się wdzięczy... Fotki mam, ale nie mam jak obrobić (otworzenie przeglądarki = zawieszenie kompa). Chętnie wyślę, jeśli ktoś może wstawić na forum. Quote
Ewanka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Widzę, że dziewdczyna otworzyła się na całego ... :D .......... zniszczenia pracy bardzo wspólczuję, wiem, coś o tym, ręce wtedy opadają ! . przepraszam ... ale ujęła mnie ta bezdomna rodzinka malizn ........... http://www.dogomania.pl/threads/193280-KOLEJNA-suka-z-małymi-(-POMOCY!-potrzebne-miejsce-w-hotelu! Quote
Asiaczek Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 ajlii napisał(a):Awa rozrabia nadal... Dziś rano zaskoczyłam psa na niszczeniu. Zjadła pracę, nad którą siedziałam wczoraj cały wieczór :( Zlecenie mam oddać jutro, nie wiem czy zdążę, czy uda mi się kupić nowe materiały. Jeśli klijent nie zrozumie sytuacji... płakać mi się chce... Nie chce mi się nawet gadać dziś z Awką. Za to ona chodzi za mną i się wdzięczy... Fotki mam, ale nie mam jak obrobić (otworzenie przeglądarki = zawieszenie kompa). Chętnie wyślę, jeśli ktoś może wstawić na forum. Rrrrrany, szkoda gadać... Jak znajdziesz chwilę czasu to możesz przesłać do mnie - wstawię. basenji@onet.pl pzdr. Quote
malibo57 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 No, Awa wkroczyła w TEN etap - szybko poszło, Ajli:evil_lol: Bardzo mi przykro z powodu kłopotu, jaki sprawiła, eh Mamy wspólny abonament na Fotosiku - fotki mozna słać do Agaty - agata-air@wp.pl Quote
ajlii Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Wysyłam zdjęcia do Agaty. To fotki z pierwszej wyprawy Awy poza dom :) Quote
malibo57 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Agata! Jak rany! Gdzie te foty? Ajlii, czy możesz też wysłać do mnie? Mam archiwum zdjęciowe naszych wszystkich psiaków, co oznacza, że je zbieram:) Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 A my czekamy na foteczki... będą dzisiaj? pzdr. Quote
malibo57 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Nie będzie:( Agata nie ma netu do jutra, do wieczora. Buuu A fotki fajne:) Quote
ajlii Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Awka rano miała zły dzień :( Kłóciła się z Julką i Kazanem. Twierdziła że nie będzie jeść w kuchni, jeśli na nią patrzę... Już myślałam że kryzys mamy. Przeszło jej wieczorem dopiero. Przyszła się powdzięczyć ;) A na dworze dziś... Wychodzę z trzema psami na smyczy. Julka ma specyficzne problemy, które niestety przekładają się na dyscyplinę. Żeby nie wyrwała mi nagle naprzód jak widzi psa, każe jej zrobić siad. Kazanowi też - bo on ma zapędy do napadania na psa, jeśli krzywo spojrzy na Julkę. No i na hasło: "siad" usiadły wszystkie trzy psy... :))) Quote
malibo57 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Joj! A dostały coś za to? Awka okaże sie jeszcze psem ułożonym;-) A przy tej pogodzie miała prawo do małego foszka. Quote
Dolly2 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Miałam napisać wcześniej, ale skleroza, zapomniałam jak mała ma na imię. Kilka dni temu byłam u ajlii. W pewnej chwili dostałam na kolana psa. I tak sobie siedziałyśmy, troszeczkę się spinała, troszkę chciała uciekać ale kiedy jej nie pozwoliłam to się uspokoiła i mogłam ją głaskać i przytulać. Jest śliczna, słodka i taaaka mała. To tyle. Proszę wygłaskać Awcię od ciotki. Quote
malibo57 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Awcia ma nową Ciocię - witaj, Dolly:) Quote
malibo57 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Rozrabia, strzela fochy, rozciąga śmieci.... Czyli, super!!!:) Quote
Ewanka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Witaj Awciu, już się przytulasz ??? ... zuch dziewczyna :) Quote
ajlii Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Zdjęcie nie są we właściwej kolejności - pierwsze, robione w samochodzie, to wczorajsza wycieczka Awy. Pojechała z nami SAMA, czyli bez Julki i Kazana. Potem ja wysiadłam, a Awka poszła SAMA z Jubu na spacer (dotychczas wychodziła sama ze mną, a z Jubu to tylko z Julką i Kazanem). Następnie zwiedziła lecznicę weterynaryjną, gdzie miły pan doktor głaskał psa i dawał smakołyki. Kolejnym etapem wycieczki był parking pod supermarketem, gdzie Awa została na chwilę sama i musiała zmierzyć sie z tłumami przewalającymi się za oknem. Ostatnim "traumatycznym" przeżyciem były zakupy w sklepie, gdzie Awę dorwał starszy pan z kilkuletnią wnuczką i głaskali "takiego miłego pieska" :))) A mina Awy na zdjęciu mówi chyba wszystko na temat jej przeżyć tego dnia..... A przed chwilą wróciła ze spaceru z osobą, którą Awa zna z racji częstych odwiedzin u nas. Spacer był na próbę, żeby przekonać się czy Awa jest gotowa zostać sama na dłużej w domu, w czasie naszej np. całodziennej nieobecności i czy zaakceptuje inną osobę jako chwilowego opiekuna. Wszystko wskazuje na to że Awa nie zgłasza sprzeciwu........ ;) Quote
malibo57 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 No, kochana, numer jest rzadki z ta Awcią - ale wszystko układa się w logiczny ciąg. Szalenie podoba mi sie "bodźcowanie" Awy:cool3: I to jej spojrzenie bokiem spod lekkiego byka, haha... Ale się cieszę:loveu: Quote
Asiaczek Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 A mnie się podoba ta fotka:) http://images8.fotosik.pl/486/175ba5e6b15bb63a.jpg Pzdr. Quote
ajlii Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 agata-air napisał(a):Awa z Julcią :) Czyli moje dziewczynki wieczorową porą... na swoich poduszeczkach :D Quote
agata-air Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Awka złapana na gorącym uczynku z jogurcikiem ;p Quote
Asiaczek Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ależ skąd, jaki jogurcik...? http://images8.fotosik.pl/497/324324ec0357214bmed.jpg pzdr. Quote
Recommended Posts