Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kamila Proc']Kasza jaglana -bleeeeeee[/QUOTE]
Ale jest bardzo zdrowa i zasadotworcza......a ja mam nadkwasote i wrzoda zoladka..... tak wiec.....musze ja jesc...

Posted

[quote name='Kamila Proc']No chyba ze tak[/QUOTE]
Kamila....:) tak wyglada starosc.
Przez pol zycia bylam zdrowa .....teraz mam nadcisnienie...nadkwasote i wrzoda w zoladku.

Posted

[quote name='ranias']Ale to chyba dobrze,że tak kwitną....stworzyłaś im idealne warunki....[/QUOTE]
Babo.....:) idealne warunki w kuchni na oknie? Caly dzien ich potracam i maja mase zapachow kuchennych.....zastanawiam sie tylko czy sie za bardzo nie przemeczaja.......:):)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Babo.....:) idealne warunki w kuchni na oknie? Caly dzien ich potracam i maja mase zapachow kuchennych.....zastanawiam sie tylko czy sie za bardzo nie przemeczaja.......:):)[/QUOTE]

Piękne są, pewnie dobrze gotujesz i ładnie pachnie no to rosną....Co mają robić......:lol:

Posted

[quote name='Aimez_moi']To zalezy......czy patrzysz na rocznik....czy na wyglad.....czy na zachowanie.....:)[/QUOTE]

nawet na wszystkie trzy "kryteria" patrząc nie kwalifikujesz się do starości !!!!

:cool3:"przy okazji" wpłaty podam:

40,- ranias (04.08.)
40,- Marek M. (04.08.)
50,- Aimez_Moi (04.08.)
10,- grzenka (04.08.)
10,- dorota1 dla Argo (06.08.)
40,- zachary (06.08.)

Posted

[quote name='ranias']mamy psy staruszki, więc same musimy być młode i silne...chociażby duchem.....:lol:[/QUOTE]
No tak masz racje......... boje sie tylko , ze to chyba jest moj ostatni psiak.