Aimez_moi Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='Kamila Proc']Kasza jaglana -bleeeeeee[/QUOTE] Ale jest bardzo zdrowa i zasadotworcza......a ja mam nadkwasote i wrzoda zoladka..... tak wiec.....musze ja jesc... Quote
Aimez_moi Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='Kamila Proc']No chyba ze tak[/QUOTE] Kamila....:) tak wyglada starosc. Przez pol zycia bylam zdrowa .....teraz mam nadcisnienie...nadkwasote i wrzoda w zoladku. Quote
Aimez_moi Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Babeczki....:) mam pytanie : czy storczyki po przekwitnieciu to nie powinny troche odpoczac? Quote
ranias Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 To znaczy,że nie trzeba ich już nawozić.....:roll: Quote
Aimez_moi Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 No wlasnie nie wiem........ wszystkie moje po przekwitnieciu kilka tygodni znow kwitna jak oszalale.......w ogole nie odpoczywaja. Pozniej wstawie zdjatko..... Quote
ranias Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Ale to chyba dobrze,że tak kwitną....stworzyłaś im idealne warunki.... Quote
Aimez_moi Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='ranias']Ale to chyba dobrze,że tak kwitną....stworzyłaś im idealne warunki....[/QUOTE] Babo.....:) idealne warunki w kuchni na oknie? Caly dzien ich potracam i maja mase zapachow kuchennych.....zastanawiam sie tylko czy sie za bardzo nie przemeczaja.......:):) Quote
ranias Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='Aimez_moi']Babo.....:) idealne warunki w kuchni na oknie? Caly dzien ich potracam i maja mase zapachow kuchennych.....zastanawiam sie tylko czy sie za bardzo nie przemeczaja.......:):)[/QUOTE] Piękne są, pewnie dobrze gotujesz i ładnie pachnie no to rosną....Co mają robić......:lol: Quote
Kamila Proc Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='Aimez_moi']Kamila....:) tak wyglada starosc. Przez pol zycia bylam zdrowa .....teraz mam nadcisnienie...nadkwasote i wrzoda w zoladku.[/QUOTE]przecie nie jestes stara Quote
Aimez_moi Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='Kamila Proc']przecie nie jestes stara[/QUOTE] To zalezy......czy patrzysz na rocznik....czy na wyglad.....czy na zachowanie.....:) Quote
mari23 Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='Aimez_moi']To zalezy......czy patrzysz na rocznik....czy na wyglad.....czy na zachowanie.....:)[/QUOTE] nawet na wszystkie trzy "kryteria" patrząc nie kwalifikujesz się do starości !!!! :cool3:"przy okazji" wpłaty podam: 40,- ranias (04.08.) 40,- Marek M. (04.08.) 50,- Aimez_Moi (04.08.) 10,- grzenka (04.08.) 10,- dorota1 dla Argo (06.08.) 40,- zachary (06.08.) Quote
ranias Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 mamy psy staruszki, więc same musimy być młode i silne...chociażby duchem.....:lol: Quote
Kamila Proc Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 [quote name='Aimez_moi']To zalezy......czy patrzysz na rocznik....czy na wyglad.....czy na zachowanie.....:)[/QUOTE] no to na co patrzec? Quote
Aimez_moi Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 [quote name='ranias']mamy psy staruszki, więc same musimy być młode i silne...chociażby duchem.....:lol:[/QUOTE] No tak masz racje......... boje sie tylko , ze to chyba jest moj ostatni psiak. Quote
Aimez_moi Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 [quote name='Kamila Proc']no to na co patrzec?[/QUOTE] Chyba na metryke jednak....... Quote
ranias Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='Aimez_moi']No tak masz racje......... boje sie tylko , ze to chyba jest moj ostatni psiak.[/QUOTE] A co? Przerzucasz się na kecie? :lol: Quote
Aimez_moi Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Nie.......kociambry lubie tak poglaskac od czasu do czasu....... i tyle. Quote
Recommended Posts