Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']Dobrze, ze prezes ma dobra opieke bo zycie starych psiakow jest trudne........[/QUOTE]

życie starych psiaków trudne, owszem, ale życie ich opiekunów - wcale nie łatwiejsze ;)

[quote name='ranias']starość nie radość- młodość nie wieczność....[/QUOTE]

oj, święta prawda!
niektórym się wydaje, że zawsze będą młodzi i zdrowi....
myślę, że tych wyrzucających stare psy taki sam los na starość spotka

Posted

Mari...... zycie opiekunow starych psiakow to koszmar jest. Ogladam Dago codziennie jak czekoladke w papierku........jaki nos .....jaka kooopa....jak idzie.....jak sie tarza.....dlaczego prycha albo jakos wolniej spaceruje. Czy nie za goraco albo zimno i tak caly czas......

Posted

Tak, dzisiaj usłyszałam od sąsiadki,że tego charczącego psa to powinniśmy uśpić, bo przez jego odgłosy spać nie mogą....A ja się cieszę,że lekarstwo pomaga i Ciaposław już drugi rok rozwala moje trawniki.....

Posted

[quote name='Aimez_moi']A ktory niby charczy?[/QUOTE]

Ciaposław..wet stwierdził,że to związane z wiekiem zaburzenia krążenia, a może już nowotwór się odzywa. Piesio ma lekarstwo i codziennie muszę wymyślać coś,żeby kapsułkę przemycić, a jest spora....Ciapek niby głuchawy i ślepawy, ale niuch ma dobry.....łakomstwo go jednak gubi...