Kamila Proc Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='Aimez_moi']Szalu nie ma.......[/QUOTE] a po co Ci szalik? Quote
Aimez_moi Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Cmokam Marcelka w nosek jak guziczek......:) Quote
ranias Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='Aimez_moi']Cmokam Marcelka w nosek jak guziczek......:)[/QUOTE] a ja poprawiam na dzień dobry....:lol: Quote
Aimez_moi Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='Kamila Proc']sliczny guziczek[/QUOTE] Mhy......:) ale oczka tez niczego sobie......:) Quote
Aimez_moi Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Dobrze, ze prezes ma dobra opieke bo zycie starych psiakow jest trudne........ Quote
ranias Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Prezesunia przytulam na dobry początek dnia....:lol: Quote
mari23 Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 [quote name='Aimez_moi']Dobrze, ze prezes ma dobra opieke bo zycie starych psiakow jest trudne........[/QUOTE] życie starych psiaków trudne, owszem, ale życie ich opiekunów - wcale nie łatwiejsze ;) [quote name='ranias']starość nie radość- młodość nie wieczność....[/QUOTE] oj, święta prawda! niektórym się wydaje, że zawsze będą młodzi i zdrowi.... myślę, że tych wyrzucających stare psy taki sam los na starość spotka Quote
Aimez_moi Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Mari...... zycie opiekunow starych psiakow to koszmar jest. Ogladam Dago codziennie jak czekoladke w papierku........jaki nos .....jaka kooopa....jak idzie.....jak sie tarza.....dlaczego prycha albo jakos wolniej spaceruje. Czy nie za goraco albo zimno i tak caly czas...... Quote
Aimez_moi Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Niby nie.... ale psiak po 10 roku zycia juz zaczyna miec rozne problemy....... Quote
ranias Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Tak, dzisiaj usłyszałam od sąsiadki,że tego charczącego psa to powinniśmy uśpić, bo przez jego odgłosy spać nie mogą....A ja się cieszę,że lekarstwo pomaga i Ciaposław już drugi rok rozwala moje trawniki..... Quote
ranias Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='Aimez_moi']A ktory niby charczy?[/QUOTE] Ciaposław..wet stwierdził,że to związane z wiekiem zaburzenia krążenia, a może już nowotwór się odzywa. Piesio ma lekarstwo i codziennie muszę wymyślać coś,żeby kapsułkę przemycić, a jest spora....Ciapek niby głuchawy i ślepawy, ale niuch ma dobry.....łakomstwo go jednak gubi... Quote
Recommended Posts