Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

Ale on jest śliczny. Wygląda jak mieszanka ONka z jakimś grenlandzkim czy innym pierwotnym psem :)
Piękny :loveu: I jaki ma ogon śliczny :)

Posted

Talia napisał(a):
Ale on jest śliczny. Wygląda jak mieszanka ONka z jakimś grenlandzkim czy innym pierwotnym psem :)
Piękny :loveu: I jaki ma ogon śliczny :)

Mnie zawsze zachwycał jego ogon ... uważam, że jest jego wielkim atutem :)

Posted

Marinkaa napisał(a):
Mnie zawsze zachwycał jego ogon ... uważam, że jest jego wielkim atutem :)

W takim razie zdjęcia do ogłoszenia koniecznie z ogonem na 1 planie :)

Posted

Marcelino powinien być w metamorfozach. Przemiana jest niezwykła, on po prostu rozkwita.Dziewczyny to Wasza zasługa- jesteście wielkie.Dziękuję:loveu:

Posted

Marinko jestem Ci wdzięczna za wstawienie zdjęc .:loveu:Nie wiem ,czy Marcycho nie ma najpiekniejszej sierści w hoteliku .
Na zdjęciach niestety widac mnie bo Marcel nawiewał i musiałam go przytrzymywac bo pewnie z sesji byłyby nici .....

Posted

Funiu nie ma sprawy - to ja Tobie dziękuję, bo zdaję sobie sprawę jak było ciężko, w dodatku ten upał...
Foty Marcela powaliły mnie na kolana - on jest Piękny :)

Posted

cała przyjemnosc po mojej stronie .Marcel jest u nas bardzo szczęsliwy wiemy to na pewno .Tylko boje sie ,ze to juz tak długo a on sie przyzwyczaja ...Nie wiem jak on zniesie ( ewentualne ) rozstanie .Chodzi gdzie chce ,biega po sadzie .Ale gdyby nie dzieląca furtka ...Byłby z powrotem w boksach .Tam jest jego'' sanktuarium ''.Krzysiek chciał wziąc go do domu ,zeby spali razem ,ale niestety Marcel za skarby nie chce wejśc do domu ....Owszem chodzi za nim krok w krok ,,ale tylko na dworze .