Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

ranias napisał(a):
A mięczaki? U mnie cała masa ślimaków, takich brązowych bez muszli..trzeba patrzeć pod nogi,żeby nie uśmiercić....

Slimaki tutaj sa plaga......nawet psy sa szczepione na choroby przenoszone przez slimaki........ na slimaki mam takie niebieskie balaski ktore sie wysypuje w ogrodzie a pozniej to juz masa trupkow jest.......
Ranias kupic Ci?

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Slimaki tutaj sa plaga......nawet psy sa szczepione na choroby przenoszone przez slimaki........ na slimaki mam takie niebieskie balaski ktore sie wysypuje w ogrodzie a pozniej to juz masa trupkow jest.......
Ranias kupic Ci?

chcem i chcem jeszcze to cóś do czyszczenia grilla- jest super...:lol:

Posted

ranias napisał(a):
Ja za tępa jestem na takie eksperymenty....:oops:

Ale Ranias........ sciagasz aplikacje i juz uzywasz.....masz w fonie sklep play? A w ogole jaki masz telefon?

Posted

ranias napisał(a):
żółty...:roll:

No jestem pod wrazeniem.....:):)
Ale na gorze tej zoltosci musi po prostu musi byc napis.......Nokia moze........Sony moze......Samsung moze......iPhone moze........co masz?

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Mari....Kamila.....Marinka.....:):) moze pomozecie?

Aga, mamy zbyt mało danych...:evil_lol:
Wiemy, że jest żółty, dotykowy i do jego obsługi potrzebne są okulary :evil_lol:...a na dodatek raniasek sobie poszła :placz: