ranias Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 No dobra..szykujcie się ..teraz będzie nie ciastko..Aimez, poleciało do Ciebie...:lol: Quote
mari23 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='ranias']No dobra..szykujcie się ..teraz będzie nie ciastko..Aimez, poleciało do Ciebie...:lol: teraz będzie..... ciacho ?! ;) Quote
ranias Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 [quote name='Aimez_moi'] Spożywam śniadanie ...oczywiście nie potrafię sobie niczego odmówić, więc się opycham do upadłego.... Quote
mari23 Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 ranias napisał(a):Spożywam śniadanie ...oczywiście nie potrafię sobie niczego odmówić, więc się opycham do upadłego.... aż zgłodniałam na taki apetyczny widok :) Quote
Aimez_moi Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Bo co to za zycie jak sie sobie wszystiego odmawia.....:):) Quote
ranias Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Aimez_moi napisał(a):Bo co to za zycie jak sie sobie wszystiego odmawia.....:):) otóż to...jak żyć w takim stresie..:lol: Quote
Aimez_moi Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 RAniasku....:) robimy ten ostatni przed wakacjami bazar? Quote
Aimez_moi Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 mari23 napisał(a):aż zgłodniałam na taki apetyczny widok :) Mari....:) czy Ty juz wypelnilas to pachnace zadanie? Masz juz nazwe? Quote
ranias Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Aimez_moi napisał(a):RAniasku....:) robimy ten ostatni przed wakacjami bazar? Wszystko już jest przygotowane, czekam na Marinkę... Quote
mari23 Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 [quote name='Aimez_moi']Mari....:) czy Ty juz wypelnilas to pachnace zadanie? Masz juz nazwe? ja tak, jak ten osiołek od hrabiego Fredry ;) [h=1]Bajeczka o osiołku[/h][h=3]Aleksander Fredro[/h] Osiołkowi w żłoby dano, W jeden owies, w drugi, siano. Uchem strzyże, głową kręci. I to pachnie, i to nęci. Od któregoż teraz zacznie, Aby sobie podjeść smacznie? Trudny wybór, trudna zgoda - Chwyci siano, owsa szkoda. Chwyci owies, żal mu siana. I tak stoi aż do rana, A od rana do wieczora; Aż nareszcie przyszła pora, Ze oślina pośród jadła - Z głodu padła. Quote
Aimez_moi Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Nie ma tak latwo.......musisz cos wymyslec.....:):) Quote
Aimez_moi Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 ranias napisał(a):Wszystko już jest przygotowane, czekam na Marinkę... Fajowo....to jeszcze w czerwcu uda sie go zakonczyc prawda? Quote
Aimez_moi Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Ciotki.....:) a jakie macie plany na wakacje? Quote
ranias Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Aimez_moi napisał(a):Ciotki.....:) a jakie macie plany na wakacje? Ja nie mam żadnych..u mnie zawsze wszystko wypływa samo z siebie...bez planowania...:lol: Quote
Aimez_moi Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 ranias napisał(a):Ja nie mam żadnych..u mnie zawsze wszystko wypływa samo z siebie...bez planowania...:lol: Fajnie....wszystko na spontanie....:):) Quote
mari23 Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Aimez_moi napisał(a):Nie ma tak latwo.......musisz cos wymyslec.....:):) jak, skoro możliwości o wiele wiecej, niż osiołek miał do wyboru ?????:confused::niewiem: Aimez_moi napisał(a):Ciotki.....:) a jakie macie plany na wakacje? a to już wiem! jak co roku - WAKACJE Z PIESIAMI :evil_lol: Quote
ranias Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 No właśnie, piesie....Piesie ustawiają wszystko. W zeszłym roku mogłam podróżować, bo młodszy syn był w domu.W tym roku nie będzie w domu żadnego dziecka, więc plany trzeba będzie zmodyfikować....:lol: Quote
Aimez_moi Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Wlasnie.....ja na wakacjach bez piesia nie pamietam kiedy bylam...... nawet do pracy z NIm biegam..... Quote
Kamila Proc Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Aimez_moi napisał(a):Wlasnie.....ja na wakacjach bez piesia nie pamietam kiedy bylam...... nawet do pracy z NIm biegam..... to oboje jestescie szczesciarzami Quote
Recommended Posts