ranias Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Słonko od rana i kwiatków coraz więcej....Prezesie kochany, zima nie wróci? :lol: Quote
Aimez_moi Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 A Prezes jak tam z ta obroza? No ta taka.......niefajna? Quote
ranias Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 pewnie nie jest twarzowa....zaburza image Prezesa....:lol: Quote
Aimez_moi Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 No wlasnie chcialam sie dowiedziec jak sobie radzi Prezes.........:) Quote
Kamila Proc Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 ranias napisał(a):Pan Prezes milcząc, też odpowiada....:lol: zgadne- ma pelna buzie? Quote
Marinka Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 [FONT=Comic Sans MS]Kochani [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Mam niewątpliwy zaszczyt zaprosić Was na [FONT=arial][SIZE=2]KLIK _>[/FONT]XVIII już edycję Bazarku dla 5 Ogonków, na który tradycyjnie fanty ofiarowała nasza kochana ranias :loveu:oraz Aimez_moi [/FONT]:loveu: Znajdziecie tu coś dla Pań, Dzieci, Łasuchów i Psiaków :smile: ZAPRASZAMY :smile: Quote
ranias Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Kamila Proc napisał(a):zgadne- ma pelna buzie? Prezes wie,że milczenie jest złotem..... Quote
ranias Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 [quote name='Marinka'] [FONT=Comic Sans MS]Kochani [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Mam niewątpliwy zaszczyt zaprosić Was na [FONT=arial][SIZE=2]KLIK _>[/FONT]XVIII już edycję Bazarku dla 5 Ogonków, na który tradycyjnie fanty ofiarowała nasza kochana ranias :loveu:oraz Aimez_moi [/FONT]:loveu: Znajdziecie tu coś dla Pań, Dzieci, Łasuchów i Psiaków :smile: ZAPRASZAMY :smile: Zapraszamy bardzo bardzo..... Quote
Marinka Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 Przepraszam, że dopiero teraz....zabierałam się za to wczoraj, ale okazało się, że Ania nie ma już winrar'a i nie starczyło czasu....dziś mozolnie pojedynczo pobierałam zdjęcia z maila od raniaska :) Mój komp wraca pojutrze - nareszcie - okazało się, że wymienili mi dysk twardy....niestety utraciłam dane....ale powoli będę je odtwarzać....niestety z ostatnich danych tylko :( Quote
Aimez_moi Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Dzieki Marinka........:):) Ranias a mnie sie wydaje ten bazarek jakis taki......maly..... nie wiem dlaczego. Pakuje paczke aby udalo sie zrobic bazarek wielkanocny....... Quote
Aimez_moi Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Kochana.....poczekaj zaraz postaram sie wstawic zdjecia cieni do powiek i blyszczykow ktore dzis kupilam....... Quote
Aimez_moi Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Jutro pokaze kosmetyki z troszke innej polki na bazarek........... Quote
Recommended Posts