Aimez_moi Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Marcel...... a co to? .... Cioteczki zapracowane..... Quote
Marinka Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Zrobiłam sobie chwolę wolnego i wpadłam w odwiedziny do Marcela :) Quote
funia Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Nie ,nawet nie tak bardzo pilnuje ....Woli z kobietami wariować a w przerwach wpatrywać sie w swojeggo opiekuna . Wczoraj były sztuczne ognie w poblizu więc Marcel miał stresa ...Ale do 22 biegał . W boksie czyściutko ,nie sika .Z reszta jest ciągle na dworze więc nawet nie miałby kiedy .Chyba ,ze w nocy .W kazdym razie poprawiło sie nam w tym temacie .;) Quote
Aimez_moi Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Wpatrzony w Pana.....:) czyli nic sie nie zmienilo .......:):) Quote
Marinka Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 funia napisał(a):Nie ,nawet nie tak bardzo pilnuje ....Woli z kobietami wariować a w przerwach wpatrywać sie w swojeggo opiekuna . Wczoraj były sztuczne ognie w poblizu więc Marcel miał stresa ...Ale do 22 biegał . W boksie czyściutko ,nie sika .Z reszta jest ciągle na dworze więc nawet nie miałby kiedy .Chyba ,ze w nocy .W kazdym razie poprawiło sie nam w tym temacie .;) To to nie był wpis o Marcelu?... a już się ucieszyłam Quote
Aimez_moi Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Funia.....:) ale Marcelo chodzi za mezem dalej krok w krok....? i boi sie petard.......? Quote
Aimez_moi Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Marcelino.......cichutko cos u ciebie....... Quote
ranias Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Marcelino cudny chłopaku witam cię piesiu między wyjazdami :lol: Quote
Marinka Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Marcelku dla ciebie :) : http://www.psy.pl/adopcje/art6830,marcel.html http://www.ojej.pl/799207/Lublin-Marcel-staruszek-m%C4%85dry-i-kochany.html Quote
Aimez_moi Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Marcel.....:) co tam porabiasz w taka sliczna pogode?.....:):) Quote
Aimez_moi Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 A faktycznie....... przeciez ma prawie nowke......:):) Quote
funia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Marcel dzisiaj był jakiś taki inny smutny .... nie chciał po południu wyjsc z boksu .Zaszył się w swojej budzie .Prosilam ,głaskalam niestety bez efektu .Zobaczymy jutro ,zmartwił mnie bo zwykle drze gębe i wszędzie go pełno a dzisiaj nasz dziadulo jakos oklapł ....Mam nadzieję ,ze to po prostu gorszy dzień starszego Pana i jutro będzie tak jak zwykle . Quote
Marinka Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Marcelku...no co ty...po co te smutki...czyżby ukochany pan rzadko do ciebie zaglądał?? Quote
ranias Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Czy naszemu Marcelkowi przeszły psie smuteczki? Quote
Marinka Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 ranias napisał(a):Czy naszemu Marcelkowi przeszły psie smuteczki? No właśnie...Funiu, przeszły mu te smuteczki? Quote
Aimez_moi Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Boziu..... mam nadzieje, ze to faktycznie psie smuteczki znad rzeczki....... Marcel otrzasnij sie i wylaz z budki........ Quote
funia Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 No nie wiem ...Moze powodem była nadciągająca burza .Zawitała u nas około 15 i nadal trwa a dziadek potwornie sie jej boi .Jest swoistym barometrem .A burza jest poważna błyski ,grzmoty mozna sie przestraszyc .Rano był normalny a po południu znowu wystraszony więc tłumaczę sobie tym ,ze to chodzi o burze .Marcel ma kontakt z Panem non stop z malymi przerwami jak jedzie do domu lub sklepu ale wteddy jestem ja więc tęsknota nie wchodzi w grę .;)Ewentualnie zazdrośc ,to i owszem :p Quote
Aimez_moi Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Marcel....... a moze Ty bedziesz za wrozke od pogody .........:) Quote
Marinka Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 W lublinie też mamy burzę....nawet grad sypał Quote
ranias Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 No to Marcelino będzie przepowiadaczem pogody ;-) Quote
Aimez_moi Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Cenna umiejetnosc......:) Mam nadzieje, ze juz wszystko wrocilo do normy i Marcel jest wesoly......:) Quote
ranias Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 No popatrz nikt go nie chce, a on nie dość że paszcza wyremontowana to jeszcze wróżka;-) Quote
Aimez_moi Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ciekawe dlaczego tak jest......przeciez to super psiunio........:) Quote
Recommended Posts