Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

[quote name='ranias']Marysia to mari23- taki aniołek w ludzkiej postaci...:lol:[/QUOTE]

tak ,masz rację to prawda !Ale Tobie ranias w tej kwestii też nic nie brak ;)

Posted

[quote name='ranias']żeby aniołek ważył tyle co ja to by musiał mieć wspomaganie do latania....:evil_lol:[/QUOTE]
Aniołki unoszą się bez względu na wagę :evil_lol:Dobroć i empatia unoszą je do góry :cool3:

Posted

[quote name='ranias']Też szukałam w internecie i znalazłam w takiej kwocie, ale bez przesyłki. Przelałam 50zł na obroże dla naszych Milusińskich[/QUOTE]

dopłaciłam jeszcze 25 zł, będzie na jedną ode mnie....dla Prezesa :loveu:

Posted

[quote name='ranias']żeby aniołek ważył tyle co ja to by musiał mieć wspomaganie do latania....:evil_lol:[/QUOTE]
nie chce wracac do skokow, ale podejrzewam, ze nasz mistrz olimpijski jest z nas najszczuplejszy

Posted

jestem zdrowa i radosna jak szczygiełek, właśnie wróciłam z Dębicy- fajnie było, w Gospodzie u Wiedźmy zjadłam 20 pierogów mix- na słodko i mix- kolorowych, żyć nie umierać.....:lol:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ranias juz zdrowa jest...... na pewno.....:)[/QUOTE]

przeszło jej..... na mnie!
ledwie widzę, tak mi oczy od kataru łzawią, do tego ból gardła, a temperatura - jak zwykle u mnie przy chorobie - poniżej 35

dotarły pieniążki od ranias na obroże - 50 złotych (11.02.)

Posted

[quote name='Kamila Proc']ze tez cos widzisz w takim stanie...[/QUOTE]

no, ledwie widzę, ale przelew w piątek zrobiłam na te obroże dla Argo i Marcela. bo to ważne jest
wstałam na chwilę, bo kości od leżenia bolą - i od razu na dogo :)

Posted

[quote name='Kamila Proc']nasz znowu wygral, ale ponownie mozemy pominac to milczeniem[/QUOTE]

musimy podziękować Mistrzowi , pogratulować i życzyć dalszych sukcesów...