ranias Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Zaglądam do Prezesa, a Prezes pewnie ogląda skoki....to zaglądnę później...przepraszam najmocniej.... Quote
Aimez_moi Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='ranias']Zaglądam do Prezesa, a Prezes pewnie ogląda skoki....to zaglądnę później...przepraszam najmocniej....[/QUOTE] Skoki?......nie ....oglada kabaret Neonowka.....:) Quote
Kamila Proc Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 i i chyba jednak skoki... nasz wygral Quote
ranias Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Funiu, ośmielę się zapytać, czy przyszła przesyłka dla Marcelka? Quote
ranias Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 oglądałam i cieszę się z wygranej.....:lol: Quote
Aimez_moi Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='ranias']Funiu, ośmielę się zapytać, czy przyszła przesyłka dla Marcelka?[/QUOTE] A co wyslalas? Quote
ranias Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 kupiłam ciasteczka na bazarku z wypiekami....:lol: Quote
Aimez_moi Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Dla Prezesa Marcela i Zastepcy Argo? Quote
ranias Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='Aimez_moi']Dla Prezesa Marcela i Zastepcy Argo?[/QUOTE] tak...na zdrowie....żeby nam chłopaki rosły w siłę.....:lol: Quote
funia Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='ranias']kupiłam ciasteczka na bazarku z wypiekami....:lol:[/QUOTE] Kurcze a ja miałam zagadkę od kogo te pyszności ....W środku były ulotki fundacji pro -zwierzecych i do nich miałam dzwonić z zapytaniem.... Na kopercie był nieczytelny nadawca ... Psom bardzo smakowały ,bardzo !!!Dziękujemy !!! Quote
funia Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Mam pytanie .Czy Argo i Marcel mają szanse na obroże Foresto ?Kompletuje już zamówienie i pertraktuje tym samym w cenach bo są drogie ,ale moze jak kupię więcej to cena zejdzie troszkę niżej . MUszę kupić je najpóżniej na poczatku przyszłego tyg. Już kleszcz ugryzł psa kolegi ,cudem uratowany został . Obroze moich psiaków są już nie ważne noszą je od marca bodajże zeszlego roku . Quote
mari23 Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 (edited) oj, trzeba na obroże szybciutko kasę zbierać... są takie wpłaty: 20,- Ladymonia0610 (06.02.) 50,- mtf zalecie (06.02.) 40,- zachary (07.02.) Edited February 11, 2014 by mari23 Quote
Kamila Proc Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='ranias']oglądałam i cieszę się z wygranej.....:lol:[/QUOTE] no, przynajmniej Ty Quote
Kamila Proc Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='ranias']kupiłam ciasteczka na bazarku z wypiekami....:lol:[/QUOTE] wciaz jestes chora? Quote
funia Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='funia']Mam pytanie .Czy Argo i Marcel mają szanse na obroże Foresto ?Kompletuje już zamówienie i pertraktuje tym samym w cenach bo są drogie ,ale moze jak kupię więcej to cena zejdzie troszkę niżej . MUszę kupić je najpóżniej na poczatku przyszłego tyg. Już kleszcz ugryzł psa kolegi ,cudem uratowany został . Obroze moich psiaków są już nie ważne noszą je od marca bodajże zeszlego roku .[/QUOTE] [B]Obroże Foresto będą w cenie 72 ,50 zł za sztukę .Potrzebuję więc na obydwu 145 zł .Przesyłka darmowa bo zamawiam dużo .Bardzo proszę o rozpatrzenie mojego wniosku .[/B] Ubiłam cenę jak mogłam z gabinetem w Mińsku .Nie widziałam nigdzie taniej. Quote
ranias Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Też szukałam w internecie i znalazłam w takiej kwocie, ale bez przesyłki. Przelałam 50zł na obroże dla naszych Milusińskich Quote
ranias Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='funia']Kurcze a ja miałam zagadkę od kogo te pyszności ....W środku były ulotki fundacji pro -zwierzecych i do nich miałam dzwonić z zapytaniem.... Na kopercie był nieczytelny nadawca ... Psom bardzo smakowały ,bardzo !!!Dziękujemy !!![/QUOTE] to bardzo się cieszę...:lol: Quote
Aimez_moi Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 A tutaj w ogole nie wystepuje zagrozenie kleszczami......nie ma takiej choroby jak bolerioza. Kleszczyki sa zdrowiutkie.......:) ZA to....... maja problemy ze slimakami....... Quote
funia Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Marysiu myślisz ,ze do piatku uzbiera się na obroze dla Argo i MArcela? Quote
Recommended Posts