Aimez_moi Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='ranias']ładne mi troche.....:lol: pokój wygląda jak hurtownia spożywczo-chemiczna......:megagrin:[/QUOTE] No juz bez przesady....... na pewno zostalo troszke miejsca.....:):) Quote
Kamila Proc Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 zeby tylko spozywka nie polaczyla sie z chemia Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Chemii jest zdecydowanie mniej....... moze jeszcze tylko szampony i zele pod prysznic....... Quote
Marinka Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 I bardzo dobrze....angielska chemia jest o wiele lepsza od tej produkowanej na polski rynek - dla nas produkuje się z tańszych komponentów :( Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Marinka....... wlasnie tak jakos mi sie wydawalo...... niby np. domestos....... a ten domestos w sprayu to po prostu wymiata......nasz w PL jakis slabszy jest. Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Tak samo mydlo Dove.......niby ten sam zapach ale konsystencja jakas gestsza jest tu i inaczej sie namydla...... Quote
Marinka Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='Aimez_moi']Marinka....... wlasnie tak jakos mi sie wydawalo...... niby np. domestos....... a ten domestos w sprayu to po prostu wymiata......nasz w PL jakis slabszy jest.[/QUOTE] Nie wydawało Ci się....córka przywiozła mi kiedyś środki do czyszczenia wanny - cudo....nie takie jak u nas A poza tym wydajność tego środka o wiele większa, pianki wystarczyło na rok :crazyeye:. Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Marinka']Nie wydawało Ci się....córka przywiozła mi kiedyś środki do czyszczenia wanny - cudo....nie takie jak u nas[/QUOTE] Przywioze Ci takie bajery jak bede jechala do Pl...... taki wielki Cilit Bang w sprayu.....na przyklad....:) Quote
Marinka Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='Aimez_moi']Przywioze Ci takie bajery jak bede jechala do Pl...... taki wielki Cilit Bang w sprayu.....na przyklad....:)[/QUOTE] O kurcze :) Dzięki ) Quote
Marinka Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='Kamila Proc']kurcze, trzeba wyprobowac[/QUOTE] Koniecznie :) teraz na bazarku mamy :) Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Spoko.......:) nie ma sprawy. Tu chemii jest bardzo duzo i nie jest droga...... Quote
Marinka Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='Kamila Proc']no to hop:sweetCyb:[/QUOTE] Ej, Kamilko hopaj na bazarku :p Quote
Marinka Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='Aimez_moi']Spoko.......:) nie ma sprawy. Tu chemii jest bardzo duzo i nie jest droga......[/QUOTE] No właśnie wiem :) Nie wiem dlaczego tak się dzieje - u nas droga i mało skuteczna :( Quote
Marinka Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='Kamila Proc']Smak i Zapach?[/QUOTE] Tak :) Kliknij w mój podpis :) Quote
Marinka Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='Kamila Proc']no to juz nadrobilam[/QUOTE] i tak trzymaj :) :loveu: Quote
Aimez_moi Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Kamila Proc']hopac umiem, hehehe[/QUOTE] Lepiej pozno niz wcale...... :eviltong: Quote
Recommended Posts