Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

ranias napisał(a):
P.Rena to ja. 20zł dla Marcela to moja stała deklaracja:-)

Oooooo :crazyeye:, jest mi niezwykle miło :p:lol:...przepraszam, że tak gwałtownie urwałam wysyłanie maili, ale po prostu brakuje mi czasu...cieszę się, że widzę Panią Renę na dogo :eviltong:

Posted

Dzisiaj odnotowałam wpływ na koncie .Zadłluzenie wyrównane.
15 lipca niestety zaczyna się kolejny miesiąc hotelowy .
Zawczasu więc ,wyślę po niedzieli kolejne faktury .

Posted

Marcel ma swojego Pana i ma gdzies wszystko ...Oprócz burzy bo tego nie ma gdzieś .
Moj mąz oswoił Marcela na tyle ,ze chodzi luzem po całym terenie hoteliku .Jest szczęśliwy i cały czas zagląda mu w oczy .Gdy pojawia sie na schodach Marcel podbiega i tak mądrym wzrokiem patrzy.
Musiał miec kiedyś Pana bo lgnie do niego wyjątkowo .Krzysiek woła dziadek chodz i on idzie .Tylko bardzo ciężko go wyprowadzic z wybiegu ...Zapiera się i ucieka .Mysli moze ,ze chcemy go wywiezc. Ale jak juz uda sie nam go wyciągnnąć to nie żąłuje tego o nie .

Posted

Marcel uważa Krzyska za swojego Pana ........I zaczyna rzucac sie na Argo jeśli podejdzie za blisko .Patrzy mu w oczy jak czlowiek .
Mój mąż nie mówi do niego Marcel tylko dziadek .Ale on doskonale wie ,ze to do niego .

Posted

Oczywiście ,wszystko pod kontrola jest .Marcel zostaje skarcony za to aby mu sie zły nawyk nie utrwalił .Bo jednak Argo jest olbrzymi i Marcel mógłby bardzo ucierpieć w starciu z nim .Więc trzeba takich sytuacji unikac ,

Masz rację Aimez ,MArcel przytył ....Ale jak ma nie przytyc jak je za dwóch .Jest zawsze chetny .No i je dwa razy dziennie .Rano wiekszą porcje a wieczorem mniejszą ,Tak jak wszystkie psy u mnie .
Sierśc ma naprawdę piekną ,zdrową ,błyszczącą i gładziutka .Mozna podziwiac ,naprawdę .Strary dziadunio ,ale prezencja pierwsza liga .A jaki słuch ma ...Ho ,ho