mari23 Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 (edited) [quote name='ranias']Chciałam pokazać panu Prezesowi najgrubsze drzewo w Polsce- lipę, która rośnie w Cielętnikach. http://imageshack.us/photo/my-images/62/dg81.jpg/ Uploaded with ImageShack.us http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/sb/rb/qot6/rGh51FNQxOeVIIG0uX.jpg to ja się pochwalę ogromną lipą - rośnie przy zamku na wodzie w moich ukochanych Wojnowicach ( to pod tym zamkiem ktoś "zapomniał", że przyjechał z psem.... i tym sposobem mam Łatka ( tego dużego ;)) ale tak się już martwię - czy prezentowanie tutaj najgrubszych drzew nie obraża naszego umięśnionego prezesa.....bo my przecie tak bez żadnych aluzji.... ;) a skoro mowa o grubych.... to ja może grube wpłaty na konto Prezesa podam ;) 60,- piove (19.12.) 40,- Marinka (23.12.) no i uzbierała się gruba stówka ;) a ja chyba mam obsesję po świątecznym obżarstwie :evil_lol: Edited December 27, 2013 by mari23 Quote
Kamila Proc Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 dorwalam sie okazyjnie do netu i okazyjnie pozdrawiam Quote
Aimez_moi Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Prezes sie nie obraza poniewaz Prezes NIE JEST GRUBY!. Nasz piesio jest calosciowo zadbany zywieniowo i przygotowany do zimy.....:):) Poza tym uwielbia jak nasze Cioteczki podrozuja i przynosza ciekawe wiesci na watek....:):) Quote
ranias Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 No to jeszcze fotka z wczorajszej wycieczki na Mogielicę w Beskidzie Wyspowym. Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Ale widoki .........Cudnie .Czy to Ty raniasku :cool3: Quote
Aimez_moi Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Ranias.....ale Ty lazik jestes.....:) Quote
mari23 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Aimez_moi napisał(a):Ranias.....ale Ty lazik jestes.....:) jak widzę te góry na zdjęciu..... sama bym "polazła".... ale z moją psia gromadą nie da rady po górach wędrować, gruby Puszek nie da rady ;) Quote
ranias Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 mari23 napisał(a):jak widzę te góry na zdjęciu..... sama bym "polazła".... ale z moją psia gromadą nie da rady po górach wędrować, gruby Puszek nie da rady ;) Ja bym chętnie dłużej połaziła, ale piesów nie mogę zostawić samych, a do wędrowania to one za stare......a ja za mało sił mam do noszenia...chyba że Brodzia do plecaka, bo Ciapek za duży....:lol: Quote
Aimez_moi Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Ale swoja droga musisz miec niezla kondycje Kochana.....:) Quote
ranias Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 kondycja to mi ostatnio szwankuje, robie na szlaku za hamulcowego....:razz: ale jak sie zapre, to na kolanach a wyleze na góre :razz: Quote
Aimez_moi Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Czyli mocno zawziete "babsko" jestes.....:) Quote
ranias Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 to sie nazywa - góral niskopienny :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 ranias napisał(a):to sie nazywa - góral niskopienny :evil_lol: Fajowo.......:):) Quote
Aimez_moi Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 ranias napisał(a):a paczka.....? Jestem zla...... niezadowolona i ......zla..... Quote
ranias Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Aimez_moi napisał(a):Jestem zla...... niezadowolona i ......zla..... no to dzwoń..... Quote
ranias Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 witam Prezesa szanownego i szanowne grono wielbicieli ....:lol: Quote
Aimez_moi Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Ja takze witam sie z Prezesem naszym.....:) Quote
mari23 Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 ranias napisał(a):witam Prezesa szanownego i szanowne grono wielbicieli ....:lol: Aimez_moi napisał(a):Ja takze witam sie z Prezesem naszym.....:) no to i ja się przywitam.... spać nie mogę, góra dokumentów czeka, a ja albo ryczę, albo łażę po dogo.... i przylazłam na najmilszy wątek do Was! Quote
Aimez_moi Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Mari......:):) zeby wszystko sie walilo jestesmy z Toba.....i...damy rade zobaczysz.....:):) I nie rycz Mala....... Quote
mari23 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Aimez_moi napisał(a):Mari......:):) zeby wszystko sie walilo jestesmy z Toba.....i...damy rade zobaczysz.....:):) I nie rycz Mala....... Kamila Proc napisał(a):nie rycz mala nie rycz jak dobrze, że Was tu mam - jakoś raźniej, choć ciężko... w ten ostatni dzień roku posłałam do Funi przelew 710 złotych za Argo i Marcelka, za grudzień oczywiście a wszystkim Wam z całego serca życzę dobra i radości na każdy dzień 2014 roku ! No i psiakom cudownych ludzi, kochających domków, aby dział "psy w potrzebie" przestał być potrzebny a wszystkie psiaki były szczęśliwe..... ech.... marzenia czasem się spełniają - nieprawdaż? Quote
ranias Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Wszystkiego co najlepsze dla Was :loveu: Quote
Iljova Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Byś w Nowym Roku nigdy nie zaznała przykrości, a życie nieustannie zaskakiwało Cię czymś wspaniałym . Aby od Sylwestra caly rok byl ekstra, by marzenia sie spelnialy, by pieniazki kieszen Twa wypchaly , a uczucia nie znikaly i z serduszka wyplywaly . Aby w nadchodzacym roku nigdy nie zabraklo Ci wiary i optymizmu , a kazdy nowy dzien tylko utwierdzal Cie w przekonaniu, ze zycie moze byc piekne . Quote
ranias Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Witam pana Prezesa i cioteczki. Byłam dzisiaj na wycieczce w Beskidzie Wyspowym, wyjechaliśmy w takiej mgle,że całą drogę zastanawialiśmy się nad powrotem. A na miejscu słoneczko, ciepło...nogi trochę bolały,ale fajnie. Wczoraj piliśmy szampana z przyjaciółmi już o 19,żeby przywitać Nowy Rok wcześniej, bo na wycieczkę wstać trzeba...a jeszcze Brodzio spał z nami tzn. koło łóżka i w szafie, jak zaczęli strzelać. Ciapek- stary zawodnik, lata przy budzie go chyba zaprawiły w bojach, bo żadne petardy go nie ruszają...:lol: Quote
Recommended Posts