Aimez_moi Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Niby tak.....ale to co? W futerku bedziesz pomykac? Quote
Kamila Proc Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 ranias napisał(a):Puchaty Prezes to i przewodnicząca musi jakoś podobnie wyglądać,żeby nie psuć ogólnego wizerunku...:lol: tak, taka funkcja zobowiazuje Quote
funia Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Robi się również nieciekawie finansowo u Argo i MArcela .Brakuje już na co miesieczne opłaty .Wielkie dzieki ,ze trwacie z nami przez cały ten czas . Myślę jednk ,ze na ostro od nowa trzeba się wziąść za ogłoszenia bo bedzie nieciekawie .Moze na jakichś nowych portalach ? Argo i dziadek zaraz bedą szczepieni .Dochodzą dodatkowe kwoty za leki Argo na łapkę . Quote
Aimez_moi Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Ogloszen nigdy za wiele....... a szczepienia dla chlopakow obowiazkowo musza byc..... Quote
ranias Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 funia napisał(a):Robi się również nieciekawie finansowo u Argo i MArcela .Brakuje już na co miesieczne opłaty .Wielkie dzieki ,ze trwacie z nami przez cały ten czas . Myślę jednk ,ze na ostro od nowa trzeba się wziąść za ogłoszenia bo bedzie nieciekawie .Moze na jakichś nowych portalach ? Argo i dziadek zaraz bedą szczepieni .Dochodzą dodatkowe kwoty za leki Argo na łapkę . Dziadek tzn. Pan Prezes ....? :cool3: Quote
funia Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 ranias napisał(a):Dziadek tzn. Pan Prezes ....? :cool3: TAk ..Przyznam się ze wstydem ze tak go wszyscy w domu nazywamy i na to reaguje najbardziej :oops: Quote
ranias Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 no w takiej sprawie to już się musi wypowiedzieć Aimez jako rzecznik......;) Quote
Aimez_moi Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Ja rozumiem przyzwyczajenia ale.......jak mozna Prezesa co prawda mocno Puchatego i wiekowego tak po prostu nazywac Dziadek????? Kochany dziaduniu nasz....... Panie Prezesie Slodki......Marcelku Kochanie....... to rozumiem....ale Dziadek?????? Quote
ranias Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Aimez_moi napisał(a):Ja rozumiem przyzwyczajenia ale.......jak mozna Prezesa co prawda mocno Puchatego i wiekowego tak po prostu nazywac Dziadek????? Kochany dziaduniu nasz....... Panie Prezesie Slodki......Marcelku Kochanie....... to rozumiem....ale Dziadek?????? funia powinna sobie to wziąć do serca........:diabloti: Quote
Aimez_moi Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Ojej.......az mi sie goraco zrobilo........ dziadek......i Pan Prezes pedzi....... Quote
ranias Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Aimez_moi napisał(a):Ojej.......az mi sie goraco zrobilo........ dziadek......i Pan Prezes pedzi....... Prezes ma pewnie poczucie humoru...no i nie chce robić funi przykrości....:lol: Quote
Aimez_moi Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 O tak....pewnie to to tak jest.....:) Quote
ranias Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Przychodzę z oficjalną wizytą do pana Prezesa tylko nie wiem, czy pora odpowiednia, nie za późno...Prezes pewnie zmęczony po kolejnym aktywnie spędzonym dniu.....:roll: Quote
Aimez_moi Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Pan Prezes jest niezmiernie zajetym pieskiem......:) Caly dzien wypatruje wrogow pod furtka....pozniej musi sie posilkiem podzielic ....... nastepnie odpoczac a na koniec dnia przygotowac budke do spania...... No ja nie wiem jak ten piesio na wszystko czas znajduje?.......:):) Quote
ranias Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Myślę,że pan Prezes maksymalnie wykorzystuje czas i potrafi doskonale rozplanować obowiązki, które z racji pełnionej funkcji musi wykonywać. Jestem pod ogromnym wrażeniem skuteczności i zaradności pana Prezesa, bardzo skorzystamy na obcowaniu z tak niezwykłym osobnikiem....uffff:grab: Quote
Aimez_moi Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 No coz........ jestesmy szczesciarami......:):) Quote
funia Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Jak na tą chwilę to sępi pod oknem kuchennym na poranne ekstra kęski :razz:Nauczył się i sępi siedząc i gapiać sie namolnie w okno .:evil_lol: ALe nie na darmo siędzi ;) Quote
ranias Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 funia napisał(a):Jak na tą chwilę to sępi pod oknem kuchennym na poranne ekstra kęski :razz:Nauczył się i sępi siedząc i gapiać sie namolnie w okno .:evil_lol: ALe nie na darmo siędzi ;) no i znowu rzecznik ma robotę,żeby to przedstawić zgodnie z protokołem....:roll: Quote
Aimez_moi Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 No nie....... I znow jakies nieporozumienie..... Marcel jako Prezes i Obronca calego podworka podczas porannego obchodu musi takze sprawdzic okno kuchenne oraz porzadek i spokoj w kuchni. A ze czasem cos tam przez to okno wypadnie to jako grzeczny piesio nie odmowi......:):) Quote
ranias Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Wiesz co Aimez, ja Ci tej funkcji nie zazdroszczę...stale coś trzeba przedstawiać we właściwym świetle...:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 No wlasnie tak jest....... Ciezkie mam zadanie ja wiem......:roll::roll: Quote
mari23 Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Aimez_moi napisał(a):No nie....... I znow jakies nieporozumienie..... Marcel jako Prezes i Obronca calego podworka podczas porannego obchodu musi takze sprawdzic okno kuchenne oraz porzadek i spokoj w kuchni. A ze czasem cos tam przez to okno wypadnie to jako grzeczny piesio nie odmowi......:):) ranias napisał(a):Wiesz co Aimez, ja Ci tej funkcji nie zazdroszczę...stale coś trzeba przedstawiać we właściwym świetle...:evil_lol: ależ rzecznik znakomicie, wręcz genialnie wywiązuje się z obowiązków!!!! po prostu odpowiednia osoba na jakże ważnym stanowisku! a tak przy okazji wizyty u Prezesa Marcelka ( zwanego przez funię Dziaddkiem:crazyeye::shake:) 50,- mtf zalesie (12.11.) Quote
ranias Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Myślę,że funia już będzie przynajmniej w oficjalnych wypowiedziach tytułować Marcelka Prezesem....:roll: Quote
Aimez_moi Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 No ja nie wiem.......... ale w razie czego bedziemy wydawac oficjalne sprostowania.......:):) Quote
Recommended Posts