Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

Robi się również nieciekawie finansowo u Argo i MArcela .Brakuje już na co miesieczne opłaty .Wielkie dzieki ,ze trwacie z nami przez cały ten czas .
Myślę jednk ,ze na ostro od nowa trzeba się wziąść za ogłoszenia bo bedzie nieciekawie .Moze na jakichś nowych portalach ?
Argo i dziadek zaraz bedą szczepieni .Dochodzą dodatkowe kwoty za leki Argo na łapkę .

Posted

funia napisał(a):
Robi się również nieciekawie finansowo u Argo i MArcela .Brakuje już na co miesieczne opłaty .Wielkie dzieki ,ze trwacie z nami przez cały ten czas .
Myślę jednk ,ze na ostro od nowa trzeba się wziąść za ogłoszenia bo bedzie nieciekawie .Moze na jakichś nowych portalach ?
Argo i dziadek zaraz bedą szczepieni .Dochodzą dodatkowe kwoty za leki Argo na łapkę .

Dziadek tzn. Pan Prezes ....? :cool3:

Posted

Ja rozumiem przyzwyczajenia ale.......jak mozna Prezesa co prawda mocno Puchatego i wiekowego tak po prostu nazywac Dziadek?????
Kochany dziaduniu nasz....... Panie Prezesie Slodki......Marcelku Kochanie....... to rozumiem....ale Dziadek??????

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ja rozumiem przyzwyczajenia ale.......jak mozna Prezesa co prawda mocno Puchatego i wiekowego tak po prostu nazywac Dziadek?????
Kochany dziaduniu nasz....... Panie Prezesie Slodki......Marcelku Kochanie....... to rozumiem....ale Dziadek??????

funia powinna sobie to wziąć do serca........:diabloti:

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ojej.......az mi sie goraco zrobilo........
dziadek......i Pan Prezes pedzi.......

Prezes ma pewnie poczucie humoru...no i nie chce robić funi przykrości....:lol:

Posted

Przychodzę z oficjalną wizytą do pana Prezesa tylko nie wiem, czy pora odpowiednia, nie za późno...Prezes pewnie zmęczony po kolejnym aktywnie spędzonym dniu.....:roll:

Posted

Pan Prezes jest niezmiernie zajetym pieskiem......:)
Caly dzien wypatruje wrogow pod furtka....pozniej musi sie posilkiem podzielic ....... nastepnie odpoczac a na koniec dnia przygotowac budke do spania......
No ja nie wiem jak ten piesio na wszystko czas znajduje?.......:):)

Posted

Myślę,że pan Prezes maksymalnie wykorzystuje czas i potrafi doskonale rozplanować obowiązki, które z racji pełnionej funkcji musi wykonywać. Jestem pod ogromnym wrażeniem skuteczności i zaradności pana Prezesa, bardzo skorzystamy na obcowaniu z tak niezwykłym osobnikiem....uffff:grab:

Posted

Jak na tą chwilę to sępi pod oknem kuchennym na poranne ekstra kęski :razz:Nauczył się i sępi siedząc i gapiać sie namolnie w okno .:evil_lol:
ALe nie na darmo siędzi ;)

Posted

funia napisał(a):
Jak na tą chwilę to sępi pod oknem kuchennym na poranne ekstra kęski :razz:Nauczył się i sępi siedząc i gapiać sie namolnie w okno .:evil_lol:
ALe nie na darmo siędzi ;)

no i znowu rzecznik ma robotę,żeby to przedstawić zgodnie z protokołem....:roll:

Posted

No nie.......
I znow jakies nieporozumienie.....
Marcel jako Prezes i Obronca calego podworka podczas porannego obchodu musi takze sprawdzic okno kuchenne oraz porzadek i spokoj w kuchni. A ze czasem cos tam przez to okno wypadnie to jako grzeczny piesio nie odmowi......:):)

Posted

Aimez_moi napisał(a):
No nie.......
I znow jakies nieporozumienie.....
Marcel jako Prezes i Obronca calego podworka podczas porannego obchodu musi takze sprawdzic okno kuchenne oraz porzadek i spokoj w kuchni. A ze czasem cos tam przez to okno wypadnie to jako grzeczny piesio nie odmowi......:):)

ranias napisał(a):
Wiesz co Aimez, ja Ci tej funkcji nie zazdroszczę...stale coś trzeba przedstawiać we właściwym świetle...:evil_lol:

ależ rzecznik znakomicie, wręcz genialnie wywiązuje się z obowiązków!!!!
po prostu odpowiednia osoba na jakże ważnym stanowisku!

a tak przy okazji wizyty u Prezesa Marcelka ( zwanego przez funię Dziaddkiem:crazyeye::shake:)

50,- mtf zalesie (12.11.)