Aimez_moi Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 No co TY? Salatki to wlasnie na diete sa.......:):) Ciekawe co u Marinki bo jakos nic sie nie odzywa....... Quote
ranias Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Aimez_moi napisał(a):No co TY? Salatki to wlasnie na diete sa.......:):) Ciekawe co u Marinki bo jakos nic sie nie odzywa....... nio...a mój pokój to wygląda jak okienko pocztowe i sklep...:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Ranias....:) to tylko cos okolo 30kg jest. A teraz mam na bazarek fajne butki bo sobie zakupilam i przyszly o numer za male........ Quote
ranias Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Aimez_moi napisał(a):Ranias....:) to tylko cos okolo 30kg jest. A teraz mam na bazarek fajne butki bo sobie zakupilam i przyszly o numer za male........ Tak czasem bywa jak się nie przymierzy. Kiedyś z koleżanką licytowałyśmy na allegro mosiężną menorę. Ja zrezygnowałam przy jakiejś kwocie, ona nie, no i w końcu wygrała.Potem zaczęła się zastanawiać gdzie ją położy.Jak menora przyszła to się okazało,że miała 8cm wysokości, taka miniaturka, a my nie przeczytałyśmy opisu... Quote
Aimez_moi Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Dokladnie.......:) sliczne czolenka ze skorki niby 37 a jak przyszly do chyba 37 dla lalki bylo...... a jak kupilam kiecke 38 to az sie poplakalam....... Quote
ranias Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 ale za to ile emocji jak się czeka na przesyłkę....otwierasz i zamierasz.....:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 A pozniej druga mysl........bedzie na bazarek.....:) W domu w Pl mam juz kilka takich rzeczy z allegro......ale TY sie nie martw ...wszystko wysle do Ciebie!!! Quote
ranias Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 no no...w sumie czemu nie...metraż mam duży.....:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='ranias']no no...w sumie czemu nie...metraż mam duży.....:evil_lol:[/QU To jestesmy umowione......:) Quote
ranias Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 no to idę kierować ruchem przed nocką....:lol: Quote
Aimez_moi Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 To ja ide meczys kostke salatki.....:):) Quote
mari23 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 ranias napisał(a):no to kiedy ja się będę odchudzać...zapomniałam...przecież cekulada to sałatka...od tego się nie tyje...:lol: no pewnie, że się nie tyje..... a, że te ciuchy jakieś kurczliwe, to już tylko wina producenta jest przecież.... ;) na wątku Marcelka spieszę pochwalić sie Marcelkiem - tak! wczoraj w naszej rodzinie przyszedł na świat Marcelek, ma 50cm wzrostu i waży 3,360kg :) jego mama to siostrzenica ( i chrześnica) mojego męża, tak więc od wczoraj kocham dwóch Marcelków! :) Quote
Kamila Proc Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 ranias napisał(a):Zrobiłam w czwartek całą blachę takiego przekładańca herbatniko-budyniowego. Większość zjadłam dużą łyżką, bo doszłam do wniosku, co się będę bawić w krojenie i nakładanie na talerzyk....ale jak słyszę opowieść o cekuladzie...łamanej....grubej...no to mam na nia ochotę....:lol: slinka cieknie Quote
Kamila Proc Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Aimez_moi napisał(a):No to dzisiaj otworzylam gorzka salatke 300g.........ona jest deserowa nie gorzka....ale otworzyam paszcze i jest taka gruba, ze nie moglam ugryz.....tylko lamanie idzie....... Ranias......:):) musisz jej sprobowac!! Polak potrafi Quote
ranias Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 mari23 napisał(a):no pewnie, że się nie tyje..... a, że te ciuchy jakieś kurczliwe, to już tylko wina producenta jest przecież.... ;) na wątku Marcelka spieszę pochwalić sie Marcelkiem - tak! wczoraj w naszej rodzinie przyszedł na świat Marcelek, ma 50cm wzrostu i waży 3,360kg :) jego mama to siostrzenica ( i chrześnica) mojego męża, tak więc od wczoraj kocham dwóch Marcelków! :) Prezes Marcelek wita imiennika...ale to chyba powinien napisać rzecznik..:oops: Quote
mari23 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 ranias napisał(a):Prezes Marcelek wita imiennika...ale to chyba powinien napisać rzecznik..:oops: oj, tak..... bardzo przepraszam rzecznika, że wkraczam w jego kompetencje i zamiast przekazać rzecznikowi wiadomość podaję ją sama.... mam nadzieję, że rzecznik mi wybaczy, zważywszy na początki w ustaleniach regulaminów i procedur chyba mam szansę na wybaczenie takiej gafy..... ;) rzeczniku - wybaczysz ?:modla: Quote
ranias Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 mari23 napisał(a):oj, tak..... bardzo przepraszam rzecznika, że wkraczam w jego kompetencje i zamiast przekazać rzecznikowi wiadomość podaję ją sama.... mam nadzieję, że rzecznik mi wybaczy, zważywszy na początki w ustaleniach regulaminów i procedur chyba mam szansę na wybaczenie takiej gafy..... ;) rzeczniku - wybaczysz ?:modla: rzecznik pewnie zajęty konsumpcją sałatki..:razz: myślę,że jeszcze dużo popełnimy gaf związanych z protokołem, ale Prezes w swej wielkoduszności nam je wybaczy ;) Quote
mari23 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 ranias napisał(a):rzecznik pewnie zajęty konsumpcją sałatki..:razz: myślę,że jeszcze dużo popełnimy gaf związanych z protokołem, ale Prezes w swej wielkoduszności nam je wybaczy ;) po takiej zdrowej sałatce rośnie poziom serotoniny i poprawia się nastrój, więc liczę na tenże właśnie radosny nastrój i wybaczenie ;) Quote
Aimez_moi Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Mhy.........nie wytrzymam z tymi Babami.....:):):) Mari....:) gratuluje nowego czlonka rodziny.....oczywiscie jestesmy z Prezesem zachwyceni wyborem imienia.....trafny wybor....:):) Quote
ranias Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Aimez_moi napisał(a):Mhy.........nie wytrzymam z tymi Babami.....:):):) Mari....:) gratuluje nowego czlonka rodziny.....oczywiscie jestesmy z Prezesem zachwyceni wyborem imienia.....trafny wybor....:):) zgłosiłaś się na rzecznika Prezesa, to teraz musisz to ogarnąć,żeby było zgodne z protokołem....:evil_lol: Mari to chyba musi wystapić z pismem do Prezesa,żebu udzielił jej upomnienia, bo weszła w nie swój zakres obowiązków....:evil_lol: i teraz to będziemy mieć duzo papierkowej roboty, bo trzeba wreszcie ułożyć jakiś regulamin.....:diabloti: i gdzie te członki ?:diabloti: Quote
Aimez_moi Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 No wlasnie......:) nie wiem czy nie za pochopnie podjelam taka decyzje....:):) Ranias....a jakie czlonki?????? Quote
ranias Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Klub ma prezydium, a kto jest członkiem? Funia, Iljova....:roll: Quote
Aimez_moi Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 A no tak..... takie czlonki mialas na mysli....... Quote
ranias Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Aimez_moi napisał(a):A no tak..... takie czlonki mialas na mysli....... a co se myślałaś?...:eviltong: Quote
Aimez_moi Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Oj tam........ tak tylko.......:roll: Quote
Recommended Posts