Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

Aimez ,zapraszam odmłodze Cię nie ma sprawy ....najpierw zmienię Ci fryzurę ( z racji zawodu :eviltong:) bo zawsze nawet tam gdzie nie trzeba ja cos znajdę do poprawki a potem zagonie do roboty przy psach .....Najwięcej czasu schodzi mi przy zbieraniu kup ,ale zdrowo bo ciągle w ruchu :evil_lol:Zapach moze nie fiolkowy ,ale idzie przywyknac :p
Musisz mi w zamian napisac co oznacza twój nick bo mnie intryguje od dawna :cool3:

Posted

[quote name='funia']NO bo te jakos sie udały bo Marcel pozował .....Ale ruchliwemu psu cieżko jak pierun zrobic

Ale Tobie bardziej ufa, jest z Tobą na co dzień...my musiałyśmy go ścigać, aby jakąś fotkę mu zrobić

Posted

[quote name='funia']Aimez ,zapraszam odmłodze Cię nie ma sprawy ....najpierw zmienię Ci fryzurę ( z racji zawodu :eviltong:) bo zawsze nawet tam gdzie nie trzeba ja cos znajdę do poprawki a potem zagonie do roboty przy psach .....Najwięcej czasu schodzi mi przy zbieraniu kup ,ale zdrowo bo ciągle w ruchu :evil_lol:Zapach moze nie fiolkowy ,ale idzie przywyknac :p
Musisz mi w zamian napisac co oznacza twój nick bo mnie intryguje od dawna :cool3:[/QUOTE]

No właśnie Aimez...ja też jestem ogromnie ciekawa...:)

Posted

Ojej....... bardzo lubie perfumy i od dluzszego juz czasu troche z nimi " sie koleguje"
Lubie zapachy niszowe...... Caron ma zapach, ktory nazywa sie.....Aimez_moi...... zapach w tlumaczeniu .... " kochaj mnie"
Sloneczny, radosny i czuje w nim lipe, ktorej w skladzie oczywiscie nie ma.......
I po prostu......Aimez_moi.

Posted

Ojej ....to super....... bardzo sie ciesze....:):)
Aimez_moi jest zapachem Carona..... a ta firma nie ma stylu reklamowego na wielka skale.....
Podobnie jak Lalique i Hermes.... zreszta u nas Boucheron takze nie ma reklamy.....
Marcel.......pokazuj sie Cioteczkon jaki jestes piekny........:)

Posted

Jeśli uda mi sie uchwycić z bliska jego zęby ,zobaczycie jakie sa piekne .To tak jakby ktos wstawił mu nowe ....Te z tyłu sa w stanie wręcz bardzo dobrym .Te z przodu sa poscierane .