Aimez_moi Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 To ja tez posciskam i pocaluje......:) Quote
Marinka Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 [FONT=Comic Sans MS]Kochani [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Mam niewątpliwy zaszczyt zaprosić Was na XVI już edycję Bazarku dla 5 Ogonków, na który tradycyjnie fanty ofiarowała nasza kochana ranias [/FONT] Tradycyjnie jest również NAGRODA dla Najlepszego Klienta Znajdziecie tu coś dla Pań, Panów i Dzieci, Łasuchów i Psiaków Tutaj Quote
ranias Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Witam Marcelkowe towarzystwo :loveu: Od wczoraj deszcz....Brodzio dokonał porannej egzekucji na myszce, która dzisiaj wynurzyła się spod fotela. Od kiedy tam pomieszkiwała nie wiem, bo kecie przemieszczają się z wielką szybkością i dostarczają żywność do różnych punktów żywieniowych w domu....:diabloti: Quote
Aimez_moi Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 No to jedna mniej......... ale teraz jesienia.....musisz byc przygotowana na wzmozona prace zwierzatek......:) Quote
ranias Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 biedna...pewnie myślała,że znalazła domek na zimę.... Quote
Aimez_moi Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='ranias']biedna...pewnie myślała,że znalazła domek na zimę....[/QUOTE] Ale poszlo szybko i mam nadzieje bezbolesnie. Quote
Aimez_moi Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='Kamila Proc']ja nie moge tego czytac[/QUOTE] A TY wiesz Kochana ile takich operacji do zimy bedzie jeszcze u Ranias? Quote
Aimez_moi Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='Kamila Proc']nie, nieeeeee[/QUOTE] Mhy...... zobaczysz....Ranias napisze...... Quote
Aimez_moi Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Napisz.......:):) napisz...... dzis tez cos sie dzialo? Quote
ranias Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Na parapecie mam myszkę w kawałkach trzech....ale to nie robota Brodzia....:roll: Quote
Aimez_moi Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 A duze te kawalki? To pewnie kaciamberki...... Quote
Kamila Proc Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='ranias']Na parapecie mam myszkę w kawałkach trzech....ale to nie robota Brodzia....:roll:[/QUOTE] no to czyja?Mansona? Quote
ranias Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 To robota Keciusiowej 1 albo Keciusiowej 2. Brodzio walczył dzisiaj z Ciapkiem..Starcie odbyło się w kuchni.Niestety chyba wiek się odzywa ( u mnie), nie zamknęłam drzwi wychodząc na podwórko. Ciaposław tak szybko ruszył do boju...dobrze,że coś mi w mózgownicy piknęło i wróciłam. Brodzio cały,ran nie widać , ale popiskuje jak się go dotyka..... Quote
Aimez_moi Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Ale to chyba normalne, ze kociambry na myszy poluja? Ranias......Ty uwazaj na te piesy bo robaczki sie nie lubia...... Quote
ranias Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Kecie o mnie dbają...:razz: A Ciapek z Brodkiem to się nienawidzą...:lol: Zgodnie chodzą tylko na spacery :roll: Quote
Aimez_moi Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='Kamila Proc']sami mordercy[/QUOTE] No co Ty........ kociambry tak maja..... Quote
ranias Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Słoneczko za oknem...:lol: Marcelku,:lol: wygrzewaj kosteczki...:lol: Quote
ranias Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 No słoneczko już się schowało...to teraz Marcelku za budkę....:loveu: Quote
Recommended Posts