Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

Mam w skrzynce awizo na pocztę, niestety wróciłam późno z pracy i nie zdążyłam...:shake: Urocza pani listonoszka przynosi i zostawia to co się zmieści w skrzynce...

Posted

[quote name='ranias']Myślę, że to po postu pseudonim, aby podkreślić muskulaturę Marcelka :)[/QUOTE]

i właśnie o to chodzi...muskulatura Marcelka...:lol: a inne ciocie jakoś nie mogą załapać...:eviltong:[/QUOTE]

łapiemy,łapiemy ;)

a ja, jak zwykle z finansami tu jestem:
rozchody:

700,- przelew do funi

przychody:
50,- Marta Anna M. z Celestynowa ( dla Argo) 31.05.
60,- piove (31.05.)
10,- grzenka (31.05.)
20,- MariuszPP maj i czerwiec (03.06.)
40,- ranias (03.06.)
50,- AIMEZ_MOI (03.06.)

Posted

Dziadek na dniach jedzie do weta na co roczne szczepienia .Przy okazji zobaczymy łapę bo widzę ,ze albo mu cierpnie albo ma juz jakieś zmiany reumatyczne .

Posted

marcel zaszczepiony .Zbadany od gardzieli do pierdzieli :evil_lol:
Pani wetka oceniła ,ze jest w doskonałej formie jak na 16 lat .Wygląda na 10 !!!!według niej .
Dopuki nie otworzył paszczy :eviltong:
Zęby sa względne .Najgorsze sa kły a najlepsze te z tyłu .Ale nie kwalifikuja sie do ingerencji dentystycznej jak na razie .
Był grzeczny .Mam nawet maly filmik z gabinetu .
Podam koszty jutro bo fakture wsadziłam nie wiem gdzie a wzięłam tez na robaki(profilaktyka ) dla niego i dla Argo .

Posted

[quote name='Aimez_moi']O kurcze....trzymam kciuki za Pecelka....
Funiu....:) a moze kupic Marcelowi profilaktycznie
DOLFOS ARTHROFOS 90 TABL.

Pewnie by sie przydało .Będe znowu u niej niedługo i zapytam .Bo przestał utykac i trudno zlokalizowac gdzie ewentualnie go boli .

Posted

No żeby Marcelkowi zaglądać w miejsca imtymne....do gardzieli...jak on to biduś zniósł wszystko....:roll: pewnie do tej pory nie może się z szoku otrząsnąć....:roll:

Posted

[quote name='Aimez_moi']To ok.....:):) Ciesze sie, ze Grubolek w formie jest....
Daj znac Funiu gdy trzeba bedzie cos MU potrzebne.....[/QUOTE]
Jasne .Dzieki .