Aimez_moi Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 O tak....Marcel ma muskulature Grubola.....:) Ot i caly sekret.....:) Quote
Aimez_moi Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Ranias.....:) Ranias....:) i co? przylazlo cos? Quote
ranias Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Mam w skrzynce awizo na pocztę, niestety wróciłam późno z pracy i nie zdążyłam...:shake: Urocza pani listonoszka przynosi i zostawia to co się zmieści w skrzynce... Quote
Kamila Proc Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Aimez_moi']Ranias.....:) Ranias....:) i co? przylazlo cos?[/QUOTE] jak mozesz tak mowic o Marcelku??? Quote
Kamila Proc Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 jak ktos jest grubszy to od razu "przylazlo to cos"? Quote
Aimez_moi Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 O Boziu.......:):) Chcialybyscie aby o Marcelku albo o WAS....:) Ja niestety tylko tak o paczce..... Quote
Kamila Proc Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 ja rozumiem, ale wytlumacz to Marcelkowi.. on jest przewrazliwiony Quote
Aimez_moi Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Ta....:) Grubolek przewrazliwiony.....to Ranias panikuje za ich dwoje.....:):) Quote
mari23 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='ranias']Myślę, że to po postu pseudonim, aby podkreślić muskulaturę Marcelka :)[/QUOTE] i właśnie o to chodzi...muskulatura Marcelka...:lol: a inne ciocie jakoś nie mogą załapać...:eviltong:[/QUOTE] łapiemy,łapiemy ;) a ja, jak zwykle z finansami tu jestem: rozchody: 700,- przelew do funi przychody: 50,- Marta Anna M. z Celestynowa ( dla Argo) 31.05. 60,- piove (31.05.) 10,- grzenka (31.05.) 20,- MariuszPP maj i czerwiec (03.06.) 40,- ranias (03.06.) 50,- AIMEZ_MOI (03.06.) Quote
Aimez_moi Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Troszke kasy na witaminki.....odzywki dla utrzymania muskulatury Grubolka.....:) Quote
funia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Dziadek na dniach jedzie do weta na co roczne szczepienia .Przy okazji zobaczymy łapę bo widzę ,ze albo mu cierpnie albo ma juz jakieś zmiany reumatyczne . Quote
Aimez_moi Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 O kurcze....trzymam kciuki za Pecelka.... Funiu....:) a moze kupic Marcelowi profilaktycznie [h=1]DOLFOS ARTHROFOS 90 TABL.[/h] Quote
funia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 marcel zaszczepiony .Zbadany od gardzieli do pierdzieli :evil_lol: Pani wetka oceniła ,ze jest w doskonałej formie jak na 16 lat .Wygląda na 10 !!!!według niej . Dopuki nie otworzył paszczy :eviltong: Zęby sa względne .Najgorsze sa kły a najlepsze te z tyłu .Ale nie kwalifikuja sie do ingerencji dentystycznej jak na razie . Był grzeczny .Mam nawet maly filmik z gabinetu . Podam koszty jutro bo fakture wsadziłam nie wiem gdzie a wzięłam tez na robaki(profilaktyka ) dla niego i dla Argo . Quote
funia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Aimez_moi']O kurcze....trzymam kciuki za Pecelka.... Funiu....:) a moze kupic Marcelowi profilaktycznie DOLFOS ARTHROFOS 90 TABL. Pewnie by sie przydało .Będe znowu u niej niedługo i zapytam .Bo przestał utykac i trudno zlokalizowac gdzie ewentualnie go boli . Quote
Aimez_moi Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 To ok.....:):) Ciesze sie, ze Grubolek w formie jest.... Daj znac Funiu gdy trzeba bedzie cos MU potrzebne..... Quote
ranias Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 No żeby Marcelkowi zaglądać w miejsca imtymne....do gardzieli...jak on to biduś zniósł wszystko....:roll: pewnie do tej pory nie może się z szoku otrząsnąć....:roll: Quote
funia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 tO TYLKO PRZENOSNIA :evil_lol:Marcel ma w głębokim poważaniu wizyte u weta .Właśnie naparza pod płotem .... Quote
funia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Aimez_moi']To ok.....:):) Ciesze sie, ze Grubolek w formie jest.... Daj znac Funiu gdy trzeba bedzie cos MU potrzebne.....[/QUOTE] Jasne .Dzieki . Quote
Kamila Proc Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='funia']tO TYLKO PRZENOSNIA :evil_lol:Marcel ma w głębokim poważaniu wizyte u weta .Właśnie naparza pod płotem ....[/QUOTE] co robi??? Quote
Aimez_moi Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 To znaczy, ze rowno drze jape na wszystkich.....:):) Quote
Aimez_moi Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Kamila Proc']no to sprawiedliwy jest[/QUOTE] I musi miec sporo werwy tak nadawac.....:):) Quote
Recommended Posts