Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

Nasz dziadosław ma się dobrze .Król posesji ....Tak mu sie nie spodobała moja sąsiadka ,ze bardzo chciał ja uryżc ,musiałam interweniowac :evil_lol:
Odgoniałm go i mówie Marcel to dobra kobita nie gryż jej a on udając ,ze odchodzi zakradł się z innej strony i przystapił do ponownego ataku :diabloti:

Posted

[quote name='funia']Nasz dziadosław ma się dobrze .Król posesji ....Tak mu sie nie spodobała moja sąsiadka ,ze bardzo chciał ja uryżc ,musiałam interweniowac :evil_lol:
Odgoniałm go i mówie Marcel to dobra kobita nie gryż jej a on udając ,ze odchodzi zakradł się z innej strony i przystapił do ponownego ataku :diabloti:[/QUOTE]

Bo Marcelek miał już opracowaną wcześniej strategię, a sąsiadka pewnie wredna jak moja...;)

Posted

[quote name='ranias']Marcelku, jak pięknie, cieplutko i kolorowo. Pospaceruj troszkę koło budki :lol: tylko żebyś się nie zgrzał...:lol:[/QUOTE]

O tak....nie zapoc sie Tluscioszku....:)

Posted

[quote name='Aimez_moi']O tak....nie zapoc sie Tluscioszku....:)[/QUOTE]

ciocia, tyle razy było gadane...nie Tłuścioszek tylko Paker albo jakoś takoś w tym stylu....a tu co widzę...:roll:proszę się poprawić....:razz:

Posted

Pączuś - to określenie zostało wcześniej zaakceptowane jako powiązane z puszystością futerka i krągłością oczek, co nie oznacza jednak, że jest szczególnie oczekiwane....:razz: dobrze,że poprzedzone jest podkreśleniem [I]słodki, [/I]bo przecież nasz Marcelek to chodząca słodycz..:loveu:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Dobrze, ze umiesz to sobie superowo wytlumaczyc....:)
To najwazniejsze aby nie widziec jaki jest tlusty tylko jaki puszysty...:):)[/QUOTE]

w żadnym wypadku tłusty! puszysty..... o tak! ;)

40,- zachary za XI (07.11.)
10,- dorota1 za XI (08.11.)
30,- piove (12.11.)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Nawet ja po jakims czasie zajarzylam o co chodzi?....:):)[/QUOTE]

no..nie ukrywamy z Marcelkiem,że trochę to trwało...:razz: i tak trzymać...:roll::lol: