mari23 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Marinka napisał(a):Patrz :) mój mąż też :evil_lol: i dopiero po tylu latach dowiedziałyśmy się prawdy o nich :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aimez_moi napisał(a):O mamuniu.....piesek ozdobny......:):) Slodkie malenstwo z noskiem jak guziczek.......:) Ale podobno te pieski sa bardzo charakterne...... właśnie z adopcji wrócił.... ale tak naprawdę to słodka i kochana psina, zero agresji, za to wulkan energii i niestety zero dobrych manier, posłuszeństwa - po prostu był ozdobą posesji, nikt się nim nie zajmował Quote
Aimez_moi Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Z tego co wiem zarowno shih tzu jak i yorki wymagaja duzo aby duzo czasu im poswiecac...... Quote
mari23 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Aimez_moi napisał(a):Z tego co wiem zarowno shih tzu jak i yorki wymagaja duzo aby duzo czasu im poswiecac...... Fifiemu nie sposób nie poświęcić czasu - on potrafi się o to "upomnieć"... ale żal psiaka - naprawdę "nieokrzesany" bardzo, choć śliczny, z każdym dniem się rozkręca i coraz bardziej rozrabia - komu go dać, żeby on był szczęśliwy, a ludzie nie zwariowali? właśnie zszedł na podłogę i przestał chrapać, więc skorzystam z okazji, może da się zdrzemnąć... a wyobrażacie sobie moich obu plaskatych chrapiących "stereo"?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marinka Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cry::cry::scared::scared:...tylko się ewakuować... Quote
ranias Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 po koncertowej nocce- spokojny dzionek.....cichy...:lol: Quote
mari23 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 ranias napisał(a):po koncertowej nocce- spokojny dzionek.....cichy...:lol: cichutki, bo plaskate wstały i nie chrapią ;) mnie moja banda jak zwykle o 6.00 z łóżka wyrwała, ale Marinka pewnie odsypia ból głowy Quote
Aimez_moi Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Moj labek czym starszy tym dluzej lubi sobie pospac......:) Quote
mari23 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Aimez_moi napisał(a):Moj labek czym starszy tym dluzej lubi sobie pospac......:) labek lubi labę ;) ale nie tylko on :cool3: nasz Marcelek po intensywnych treningach też pewnie potrzebuje sporo snu, żeby się.... mięśnie zawiązały:evil_lol: Quote
ranias Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 mari23 napisał(a):labek lubi labę ;) ale nie tylko on :cool3: nasz Marcelek po intensywnych treningach też pewnie potrzebuje sporo snu, żeby się.... mięśnie zawiązały:evil_lol: oj, jak pięknie to ujęłaś...:loveu: szczera prawda- mięśnie potrzebują czasu na zawiązanie..się..:evil_lol: Quote
Iljova Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Witam Marcelka kochanego i wszystkich bywalców u niego :-) Quote
Aimez_moi Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Acha......to znaczy, ze Marcelek bardzo duzo wypoczywa i dlatego ma taaaakie duuuuze te miesnie.....:):) Quote
ranias Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Aimez_moi napisał(a):Acha......to znaczy, ze Marcelek bardzo duzo wypoczywa i dlatego ma taaaakie duuuuze te miesnie.....:):) no właśnie i coraz więcej cioteczek wie o co chodzi....:lol::lol: Quote
Aimez_moi Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Trzeba przyznac, ze sporo czasu mi to zajelo.....:oops: Quote
Kamila Proc Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Marinka napisał(a):Fifi jest shih tzu :) :crazyeye::scream_3::scream_3::scream_3::megagrin::jumpie::help1::siara: Quote
ranias Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Marcelku, zaglądam po cichutku,żeby cię nie obudzić. Jadę na wycieczkę w góry, zobaczymy jak z moja kondycją po tych naszych treningach zabudkowych....:evil_lol: Quote
Iljova Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Raniasku pozdrów góry ode mnie Marcelku wybierzesz się na spacerek ze mną ? Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Ranias.....:) na pewno calkiem niezle sie trzymasz! Quote
mari23 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 ranias napisał(a):Marcelku, zaglądam po cichutku,żeby cię nie obudzić. Jadę na wycieczkę w góry, zobaczymy jak z moja kondycją po tych naszych treningach zabudkowych....:evil_lol: oj, pogoda paskudna, mam nadzieje, że cioteczka ranias nie przeziębi się nam... :) na koniec października poszedł przelew do hoteliku - za Marcelka 300 zł Quote
Marinka Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='mari23']oj, pogoda paskudna, mam nadzieje, że cioteczka ranias nie przeziębi się nam... :) na koniec października poszedł przelew do hoteliku - za Marcelka 300 zł Pewnie ma ładną :) Po opłacie za listopadowy hotelik stan posiadania chłopaków wynosi: SUMA: 3,60 zł Quote
ranias Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Pogoda super i dużo podgrzybków przy szlaku :lol: Marcelku, przeszłam prawie 19 km, opłacało się trenować :lol: Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 ranias napisał(a):Pogoda super i dużo podgrzybków przy szlaku :lol: Marcelku, przeszłam prawie 19 km, opłacało się trenować :lol: No Kochana......:) ale forma....:) Quote
Recommended Posts