Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

Marinka napisał(a):
Patrz :) mój mąż też :evil_lol:

i dopiero po tylu latach dowiedziałyśmy się prawdy o nich :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Aimez_moi napisał(a):
O mamuniu.....piesek ozdobny......:):)
Slodkie malenstwo z noskiem jak guziczek.......:)
Ale podobno te pieski sa bardzo charakterne......

właśnie z adopcji wrócił....
ale tak naprawdę to słodka i kochana psina, zero agresji, za to wulkan energii i niestety zero dobrych manier, posłuszeństwa - po prostu był ozdobą posesji, nikt się nim nie zajmował

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Z tego co wiem zarowno shih tzu jak i yorki wymagaja duzo aby duzo czasu im poswiecac......

Fifiemu nie sposób nie poświęcić czasu - on potrafi się o to "upomnieć"...
ale żal psiaka - naprawdę "nieokrzesany" bardzo, choć śliczny, z każdym dniem się rozkręca i coraz bardziej rozrabia - komu go dać, żeby on był szczęśliwy, a ludzie nie zwariowali?

właśnie zszedł na podłogę i przestał chrapać, więc skorzystam z okazji, może da się zdrzemnąć...

a wyobrażacie sobie moich obu plaskatych chrapiących "stereo"?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ranias napisał(a):
po koncertowej nocce- spokojny dzionek.....cichy...:lol:

cichutki, bo plaskate wstały i nie chrapią ;)
mnie moja banda jak zwykle o 6.00 z łóżka wyrwała, ale Marinka pewnie odsypia ból głowy

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Moj labek czym starszy tym dluzej lubi sobie pospac......:)

labek lubi labę ;)
ale nie tylko on :cool3:
nasz Marcelek po intensywnych treningach też pewnie potrzebuje sporo snu, żeby się.... mięśnie zawiązały:evil_lol:

Posted

mari23 napisał(a):
labek lubi labę ;)
ale nie tylko on :cool3:
nasz Marcelek po intensywnych treningach też pewnie potrzebuje sporo snu, żeby się.... mięśnie zawiązały:evil_lol:

oj, jak pięknie to ujęłaś...:loveu: szczera prawda- mięśnie potrzebują czasu na zawiązanie..się..:evil_lol:

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Acha......to znaczy, ze Marcelek bardzo duzo wypoczywa i dlatego ma taaaakie duuuuze te miesnie.....:):)

no właśnie i coraz więcej cioteczek wie o co chodzi....:lol::lol:

Posted

Marcelku, zaglądam po cichutku,żeby cię nie obudzić. Jadę na wycieczkę w góry, zobaczymy jak z moja kondycją po tych naszych treningach zabudkowych....:evil_lol:

Posted

ranias napisał(a):
Marcelku, zaglądam po cichutku,żeby cię nie obudzić. Jadę na wycieczkę w góry, zobaczymy jak z moja kondycją po tych naszych treningach zabudkowych....:evil_lol:

oj, pogoda paskudna, mam nadzieje, że cioteczka ranias nie przeziębi się nam... :)

na koniec października poszedł przelew do hoteliku - za Marcelka 300 zł

Posted

[quote name='mari23']oj, pogoda paskudna, mam nadzieje, że cioteczka ranias nie przeziębi się nam... :)

na koniec października poszedł przelew do hoteliku - za Marcelka 300 zł

Pewnie ma ładną :)

Po opłacie za listopadowy hotelik stan posiadania chłopaków wynosi:
SUMA:
3,60 zł