Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

A u Marcelka na pierwszej stronie tylko jest tyle
DEKLARACJE STAŁE:
MTF zalesie - 25 zł.
Aimez_moi - 10 zł.

Ja mu wpłacam 20 zł i czy to są wszystkie stałe deklaracje?

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Same chyba nie damy rady wziasc Argula pod nasza opieke.......

Czy chodzi o sprawy finansowe? Jeżeli tak to musimy rozsyłać wątek i prosić o deklaraje.

Posted

Aimez_moi napisał(a):
ale czy my mozemy ich przejac od Fundacji?
ć
Uważam ,ze tak .Oni by sie tylko mogli z tego ucieszyć ze zabiera im sie kule od nogi ....Przepraszam za dosłownosc

Posted

funia napisał(a):
ć
Uważam ,ze tak .Oni by sie tylko mogli z tego ucieszyć ze zabiera im sie kule od nogi ....Przepraszam za dosłownosc

Super. Może na wątku Marcelka ktoś coś dołoży do stałych deklaracji? Trzeba ratować chłopaków

Posted

Wysłałam 100 pw i tak po cichu liczę,że Ktoś odpowie.Teraz idę robić fotki fantom.Mam trochę pachnideł,może cóś się sprzeda.Nie mogą mi te psiaki wyjść z głowy.

Posted

Witam. Marcel jest w moich subskrypcjach od początku. Jego los nie jest mi obojętny, bo był jednym z pierwszych psów na dogo, którego wsparłam finansowo. Teraz przybyło mnóstwo deklaracji i możliwości się skurczyły. Od grudnia mogłabym zadeklarować skromną dyszkę przez 6 miesięcy ( w grudniu zwolni mi się jedna deklaracja).

Posted

Havanka napisał(a):
Witam. Marcel jest w moich subskrypcjach od początku. Jego los nie jest mi obojętny, bo był jednym z pierwszych psów na dogo, którego wsparłam finansowo. Teraz przybyło mnóstwo deklaracji i możliwości się skurczyły. Od grudnia mogłabym zadeklarować skromną dyszkę przez 6 miesięcy ( w grudniu zwolni mi się jedna deklaracja).

Bardzo Dziękujemy:)

Posted

anita_happy napisał(a):
MARCELLL...twoj FB lans w niedzielę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie można robic konkurencji ARGO!

No oczywiście najpierw Argo :)