ranias Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 No patrzcie, mały obżartuch i jeszcze leniwy.Marcelino trochę ruchu nie zaszkodzi, pójdziemy łapka za łapką:multi: Quote
funia Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Mam fajna fote chciałam wstawić ,ale imageshack cały czas wyrzuca ...Teraz ytrzeba się rejestrowac ,zeby foty wrzucać ? wiecie coś na ten temat ? Quote
Marinka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Ja wsadzam z programu zainstalowanego na kompie : ImageShackUploader-2.2.0.msi Jeśli podasz mi adres mailowy prześlę Ci plik instalacyjny Quote
Aimez_moi Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ocho.....czekamy na zdjecie...... mam nadzieje, ze nie przy jedzeniu......:):):) Quote
ranias Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Marcelek nie przy jedzeniu- nowość :lol: Quote
funia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 dziekuje Marinko .Tak jak myslałam nie potrafie tego zrobic .Ale w domu na internecie neostrady poszło mi normalnie .Tu na hotelowym ( komórkowy net )nie idzie wcale .Wieczorem w domu spróbuje . zainstalowac ... Quote
ranias Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 A pewnie tak, przecież to taka poczciwina :lol: Quote
Aimez_moi Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='ranias']A pewnie tak, przecież to taka poczciwina :lol:[/QUOTE] a popatrz....:):) domku jakos nie widac....... Quote
ranias Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Poczciwina nie ma szczęścia w życiu:shake: Quote
Marinka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Marcelku, przepraszam, że ostatnio tak rzadko cię odwiedzam, ale zaprząta moja uwagę rodzina mieszkająca w leśnej norce...walczymy z własnymi ułomnościami i czasem... nadchodzi sroga zima... :( Quote
Aimez_moi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Marcelinek na pewno sie nie gniewa......:):) a wlasnie co tam u Niego? Quote
ranias Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Jak się miewa nasz przystojniak-wróżka i obżartuch :lol: Quote
Aimez_moi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Funiu.....:):) zajeta jestes na pewno bardzo ale napisz choc slowko o nich...... Quote
Marinka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Majorku....sroga zima nadciąga a domek o Tobie nadal nie słyszał? Wiem u Funi jest super i pewnie za nic nie zechcesz jej opuszczać, bo micha pełna i miłość zapewniona Quote
funia Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 u Marcysia bez zmian .Zdrowy ,bryka .Apetyt ogromny jak zwykle .Tylko nie wiem jak to zrobic bo musze go odchudzić ....Marcel jest po prostu za gruby .Ale jak mu nie dac albo dac mało jak on tak patrzy ..... Potrafi nie wyjsc na ostatni spacer przed spaniem ,wcale mu sie nie dziwię pogoda fatalna ... Skubie mnie po nogach w taki sposób zwraca na siebie uwagę . Kochany stary dziadunio . Jeszcze jedna mniej przyjemna sprawa .Opłaty za hotelowanie wnoszone są z dołu.Fundacja oplacająca Marcela i Argo spóznia sie prawie zawsze .Prosze o zrozumienie sytacji .Cały miesiąc psy są na moim utrzymaniu ,prosze więc o wywiązywanie się z terminów bo zaczał sie kolejny okres rozliczeniowy a jak zwykle poprzedni jest nie zapłacony .Nie stać mnie na utrzymanie tylu psiaków .Suma ,sumarą niedługo przestanie to wszystko miec racje bytu bo niestety nie jest to wyjatek. Quote
Marinka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Dzięki Funiu za informacje o naszym przepowiadaczu pogody :) Z prezesa postaram się wydusić kasę :razz: Quote
Aimez_moi Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Marcel.....:) Ty lakomczuchu..... niedlugo na diete przejdziesz..... Quote
ranias Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Aimez_moi napisał(a):No co tam Marcelek nowego?.......:) Marcelino pewnie pychol ma w misce, więc nie ma czasu na pogaduszki ;) Quote
Aimez_moi Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Pewnie tak.....:) ale kto by pomyslal, ze taki obzartuch z Niego bedzie.....:) Quote
ranias Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Marcelino, idziemy na wirtualny spacerek. Oczywiście obowiązkowo z małym co nieco;), żeby piesio w czasie drogi sadełka nie zgubił:lol: Quote
Marinka Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Oj przydałoby się aby troszkę zgubił :cool3: Quote
Recommended Posts