Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

dziekuje Marinko .Tak jak myslałam nie potrafie tego zrobic .Ale w domu na internecie neostrady poszło mi normalnie .Tu na hotelowym ( komórkowy net )nie idzie wcale .Wieczorem w domu spróbuje .

zainstalowac ...

Posted

Marcelku, przepraszam, że ostatnio tak rzadko cię odwiedzam, ale zaprząta moja uwagę rodzina mieszkająca w leśnej norce...walczymy z własnymi ułomnościami i czasem... nadchodzi sroga zima... :(

Posted

Majorku....sroga zima nadciąga a domek o Tobie nadal nie słyszał?
Wiem u Funi jest super i pewnie za nic nie zechcesz jej opuszczać, bo micha pełna i miłość zapewniona

Posted

u Marcysia bez zmian .Zdrowy ,bryka .Apetyt ogromny jak zwykle .Tylko nie wiem jak to zrobic bo musze go odchudzić ....Marcel jest po prostu za gruby .Ale jak mu nie dac albo dac mało jak on tak patrzy .....
Potrafi nie wyjsc na ostatni spacer przed spaniem ,wcale mu sie nie dziwię pogoda fatalna ...
Skubie mnie po nogach w taki sposób zwraca na siebie uwagę .
Kochany stary dziadunio .

Jeszcze jedna mniej przyjemna sprawa .Opłaty za hotelowanie wnoszone są z dołu.Fundacja oplacająca Marcela i Argo spóznia sie prawie zawsze .Prosze o zrozumienie sytacji .Cały miesiąc psy są na moim utrzymaniu ,prosze więc o wywiązywanie się z terminów bo zaczał sie kolejny okres rozliczeniowy a jak zwykle poprzedni jest nie zapłacony .Nie stać mnie na utrzymanie tylu psiaków .Suma ,sumarą niedługo przestanie to wszystko miec racje bytu bo niestety nie jest to wyjatek.