Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

15 kwietnia minął miesiąc hotelowania Marcela ,zrobie więc rozliczenie .

Hotelowanie 10zł doba 320zł ( 32 dni )
wet i leki 104 zł
-----------------------Razem 424zł
Jest na minusie 424zł

Posted

Wpłyneło 300zł za hotelowanie .DZiękuje .
Na koncie Marcela pozostaje dług w wysokości 124zł + 11zł ( kupilam dzisiaj tabletke na powtorne odrobaczenia Dolpac 11zł sztuka tabletki )
na koncie Marcela pozostaje dlug w wysokości 135zł

Posted

Przepraszam ze długo nie pisałam ,ale mam kłopot z jednym z psiaków .Lece z nóg nie mam na nic czasu .a wieczorem jak kłade się z komputerem do łózka ,zeby cos napisac to po prostu zasypiam . Wczoraj w nocy laptop spadł mi z łózka ,całe szczęście ,ze się nie roztrzaskał bo byłoby po dogo na pewno na długo ....Brak czasu doprowadza mnie do obłędu .

Marcel to stary cwaniak zadomowiony tak u mnie jakby się tu urodził .Chciałby byc całym kierownikiem hotelu .
Słyszy mnie z daleka jak ide i drze sie wniebogłosy jakby go ktos obdzierał ze skóry .
Sika dalej w boksie ,nie moge zlikwidowac tego przykrego zapachu jaki zrobił sie u niego koło boksu .Moze nie sika juz tak duzo ,ale za to regularnie i zapach niestety nie nalezy do przyjemnych .Zastanawiamy sie nad przeniesieniem go na do boksów zewnetrznych ( dopiero za jakis miesiąc będa 4 stawiane ).Będzie to chyba nieuniknione .NA zewnątrz to będzie zupełnie inna bajka .
Jest wesoły ma apetyt .Bieze cały czas Rutinoscorbin i Urenil .
Lubi siędzied na słonku ,ale nie za długo bo zaraz chce wracac do boksu ....

Posted

Szczoszek w porzadku .Całuśny jest .Ale priorytet załatwic sie pobiegać i leciec do boksu ,zeby broń boze ktoś mu nie zająl boksu ...Musze drzwi zamykac ,zeby troche dupke na słoncu wywietrzył .

Posted

I to jak bardzo czekamy ....Bo w jego wieku te zmiany to takie trudne bedą dla psiaka .Stres .Ale jak juz trafi to ma byc super dom .
Kocha nas ,za moim mezem oczy wypatruje .A jak jest super szczęsliwy to szczypie mnie za spodnie zebami :lol:

Posted

Aldrumka napisał(a):
Przekazałam z bazarku 113,40 zł dla Marcela

...to robiłaś też bazarek dla Marcela :crazyeye:...jakoś nie jestem ostatnio w temacie...przepraszam :oops: