Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie. Trafiłam do Marcelka właśnie poprzez jakiś bazarek. Przeczytałam sporą część wątku / rok 2016 dokładnie/ i nie wiem dlaczego jest taki a nie inny tytuł tego wątku? Możecie mi to jakoś w skrócie wytłumaczyć? Bo ja nie trafiłam na informację, ze Funia chce "pozbyć się" psiaka...

Posted
15 godzin temu, AlfaLS napisał:

Mam pytanie. Trafiłam do Marcelka właśnie poprzez jakiś bazarek. Przeczytałam sporą część wątku / rok 2016 dokładnie/ i nie wiem dlaczego jest taki a nie inny tytuł tego wątku? Możecie mi to jakoś w skrócie wytłumaczyć? Bo ja nie trafiłam na informację, ze Funia chce "pozbyć się" psiaka...

Tak najkrócej to tytuł pozostał po czasach niepewności, kiedy Argo i Marcel mieli opuścić dt u Funi....

Posted
1 godzinę temu, ranias napisał:

Tak najkrócej to tytuł pozostał po czasach niepewności, kiedy Argo i Marcel mieli opuścić dt u Funi....

A, to ok. Teraz rozumiem :-). Bo bałam się, ze on zagrożony a ja, gapa, czegoś nie doczytałam :-)

Bardzo dziękuję za wyjaśnienie :-).

Posted
O 27.09.2016 o 21:38, Tyś napisał:

To może warto zmienić na bardziej aktualny? :)

Dogomania działa jakoś dziwnie ale działa. Próbowałam rozesłać pw w związku z zakończonym bazarkiem, ale mi się nie udało:( Spróbuję jutro.

Spróbuję, ale dogomania działa strasznie dziwnie....nie mogę rrozliczyć bazarku, bo nie mogę wysłać do nikogo pw :( Pojawia sięza to informacja, że wystąpił błąd serwera