Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, ranias napisał:

Marcelkowi te nowe puszki też nie smakują. Może karmy dla wątrobowców nie są zbyt apetyczne....

Biedny Marcelek :( może to nie o smak chodzi, tylko o brak apetytu... mój staruszek po zabiegu też nie chce jeść, bo źle się czuje

Posted

Poprzednie puszki też mu nie smakowały, wypluwał jedzonko. Marcelek to wybredny Prezesunio jest. Funia miesza z gotowanym jedzeniem i wtedy coś piesio zjada.

Posted

Zakupiłam jedzonka dla Marcelka- animonda 24 puszki. Prezesunio odmówił jedzenia karmy dla wątrobowców. Nie wiem jak funia teraz będzie kombinować....

Posted

Odmówił...przecież to Prezesunio...funia będzie mieszać karmę dla wątrobowców z animondą, zobaczymy jak będzie. Z moją Puśką cukrzyczką też były problemy, jej karmę weterynaryjną zjadał Brodzio, ona potrafiła cały dzień nie zjeść no i ustępowaliśmy, bo insulinę trzeba było podać...

Posted
O 25.06.2016 o 14:36, ranias napisał:

Odmówił...przecież to Prezesunio...funia będzie mieszać karmę dla wątrobowców z animondą, zobaczymy jak będzie. Z moją Puśką cukrzyczką też były problemy, jej karmę weterynaryjną zjadał Brodzio, ona potrafiła cały dzień nie zjeść no i ustępowaliśmy, bo insulinę trzeba było podać...

Staruszki bywają uparte, wiem coś o tym, oj wiem...

wpłaty dla Argo i Marcelka:

50,- Aimez_moi(06.06.)

40,- zachary (07.06.)

40,- Marek M. (07.06.)

100,- mtf zalesie (08.06.)

60,- AgfusiaP (09.06.)

20,- Bartosz Z, (13.06.)

10,- Dorota1 (14.06.)

152,- Aldrumka (16.06.)

Posted

Mam wielki zaszczyt zaprosić Was na bazarek ratunkowy dla dwóch ogonków w WIELKIEJ POTRZEBIE!

Znajdziecie tutaj coś dla ciała i duszy :)

ZAPRASZAM SERDECZNIE -> bazarek

50% dochodu przeznaczone dla Marcelka :)

Posted

Poślij mi adres na pw. Jeżeli jutro nie zdążę na pocztę, to wyślę w środę.A kasy to bym dużo chciała...może milion ..albo nie- tak ze trzy...