ranias Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Puszki dla Prezesunia już zakupione i w drodze do Ciebie, funiu. Prezent marcowy ode mnie i męża mego szanownego... Quote
ranias Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Zagapiliśmy się z tymi puszkami. Prezesunio powinien mieć tak zorganizowaną dostawę,żeby jedzonka nie zabrakło Quote
ranias Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 No więc tak, piszę sobie sama do siebie, jakoś tak ostatnio pusto u Prezesunia. Jak funia dostanie puszki, to przydałoby się wysłać kolejne po 20 dniach, żeby Prezesunio miał ciągłość dostawy, czyli liczę na współpracę... Quote
AgusiaP Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Ja Raniasku jestem codziennie u chłopaków, niestety nie jestem w chwili obecnej w stanie pomoc finansowo... Bardzo mi przykro. Quote
Aimez_moi Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Ja bardzo chętnie podejmę współpracę z Raniaskiem. ..... Quote
ranias Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 2 godziny temu, Aimez_moi napisał: Ja bardzo chętnie podejmę współpracę z Raniaskiem. ..... Ciebie Babo miła to nawet nie pytam, bo to oczywiste, że będziemy współpracować Quote
ranias Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 11 godzin temu, AgusiaP napisał: Ja Raniasku jestem codziennie u chłopaków, niestety nie jestem w chwili obecnej w stanie pomoc finansowo... Bardzo mi przykro. solidne wpłacanie deklaracji to też współpraca Quote
AgusiaP Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Marcelek dostanie na jedzonko 1/4 z bazarku, który właśnie powstaje. Quote
ranias Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 13 godzin temu, AgusiaP napisał: Marcelek dostanie na jedzonko 1/4 z bazarku, który właśnie powstaje. Agusiu, dzięki wielkie Quote
funia Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Puszki doszły w piatek .Raniasku jak zwykle wielkie dzieki .!! Nie liczyąm tylko ile sztuk tak jest .Juytro policze . Za luty jest do zapłacenia 410 zł . Quote
ranias Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Napisałam prośbę do AgusiP, żeby wstawiła fotkę Marcelka na wątek. Zamówiłam Przezesowi 24 puszki, czyli koło 20 marca powinnyśmy zamówić kolejną dostawę,żeby było jedzonko na bieżąco Quote
Aimez_moi Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Prezesunio. ...... Funiu, masz bardzo ładnego piesia. Quote
Gabi79 Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Jestem tu dzięki AgusiP i za sprawą bazarku, z którego 20% dochodu będzie dla Marcelka, albo nie 30%. Zakochałam się w nim! Cudny jest!!! Bazarek dzisiaj powinien być gotowy Quote
ranias Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Dziewczy 2 godziny temu, Gabi79 napisał: Jestem tu dzięki AgusiP i za sprawą bazarku, z którego 20% dochodu będzie dla Marcelka, albo nie 30%. Zakochałam się w nim! Cudny jest!!! Bazarek dzisiaj powinien być gotowy Dziewczyny, bardzo dziękujemy za wsparcie. Prezesunio zasłużył już sobie na spokojną emeryturkę, a tu stale doły finansowe. Quote
Gabi79 Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 58 minut temu, ranias napisał: Dziewczy Dziewczyny, bardzo dziękujemy za wsparcie. Prezesunio zasłużył już sobie na spokojną emeryturkę, a tu stale doły finansowe. Bardzo proszę, aby tylko kupujący dopisali. Zapraszam serdecznie!!! Quote
Aimez_moi Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Byłam już na bazarek i serdecznie zapraszam Quote
AgusiaP Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 5 godzin temu, Gabi79 napisał: Jestem tu dzięki AgusiP i za sprawą bazarku, z którego 20% dochodu będzie dla Marcelka, albo nie 30%. Zakochałam się w nim! Cudny jest!!! Bazarek dzisiaj powinien być gotowy Gabrysiu wielkie dzieki kochana!!!!!!!! Quote
ranias Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Prezesunio też już zaczął weekend? Ściskam łapeczki Quote
ranias Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Marcelka przytulam. Piesiu nawet nie wiesz jakie masz szczęście, że jesteś kochany,zadbany, taki zaopiekowany. Byłam wczoraj na wycieczce i wróciłam po raz kolejny z bólem serca, histerią i w ogóle z myślą,że nie jesteśmy ludźmi tylko udajemy. Rozdaliśmy całe jedzenie, psy są wszędzie i pewnie większość nakarmionych nie ma domu... Quote
funia Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Kochane . Trzeba kupić dwie obroże Kiltix . Dwie duże . Kleszczy w cholerę a te ktore maja sa po terminie . Można wysłać je do mnie bezpośrednio . Quote
ranias Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Funiu, obroże na 53cm czy 70cm? Nie pamiętam jakie kupowałam wcześniej Quote
Recommended Posts