Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

No więc tak, piszę sobie sama do siebie, jakoś tak ostatnio pusto u Prezesunia. Jak funia dostanie puszki, to przydałoby się wysłać kolejne po 20 dniach, żeby Prezesunio miał ciągłość dostawy, czyli liczę na współpracę...

Posted
2 godziny temu, Aimez_moi napisał:

Ja bardzo chętnie podejmę  współpracę z Raniaskiem. .....

Ciebie Babo miła to nawet nie pytam, bo to oczywiste, że będziemy współpracować

Posted
11 godzin temu, AgusiaP napisał:

Ja Raniasku jestem codziennie u chłopaków, niestety nie jestem w chwili obecnej w stanie pomoc finansowo...

Bardzo mi przykro.

solidne wpłacanie deklaracji to też współpraca

Posted

Puszki doszły w piatek .Raniasku jak zwykle wielkie dzieki .!!

Nie liczyąm tylko ile sztuk tak jest .Juytro policze .

Za luty jest do zapłacenia 410 zł .

Posted

Napisałam prośbę do AgusiP, żeby wstawiła fotkę Marcelka na wątek. Zamówiłam Przezesowi 24 puszki, czyli koło 20 marca powinnyśmy zamówić kolejną dostawę,żeby było jedzonko na bieżąco

Posted

Jestem tu dzięki AgusiP i za sprawą bazarku, z którego 20% dochodu będzie dla Marcelka, albo nie 30%.

Zakochałam się w nim! Cudny jest!!!

Bazarek dzisiaj powinien być gotowy

Posted

Dziewczy

2 godziny temu, Gabi79 napisał:

Jestem tu dzięki AgusiP i za sprawą bazarku, z którego 20% dochodu będzie dla Marcelka, albo nie 30%.

Dziewczyny, bardzo dziękujemy za wsparcie. Prezesunio zasłużył już sobie na spokojną emeryturkę, a tu stale doły finansowe.

Posted
58 minut temu, ranias napisał:

Dziewczy

Dziewczyny, bardzo dziękujemy za wsparcie. Prezesunio zasłużył już sobie na spokojną emeryturkę, a tu stale doły finansowe.

Bardzo proszę, aby tylko kupujący dopisali. Zapraszam serdecznie!!!

Posted
5 godzin temu, Gabi79 napisał:

Gabrysiu wielkie dzieki kochana!!!!!!!!

Posted

Marcelka przytulam. Piesiu nawet nie wiesz jakie masz szczęście, że jesteś kochany,zadbany, taki zaopiekowany. Byłam wczoraj na wycieczce i wróciłam po raz kolejny z bólem serca, histerią i w ogóle z myślą,że nie jesteśmy ludźmi tylko udajemy. Rozdaliśmy całe jedzenie, psy są wszędzie i pewnie większość nakarmionych nie ma domu...

Posted

Kochane . Trzeba kupić dwie obroże Kiltix . Dwie duże . Kleszczy w cholerę a te ktore maja sa po terminie . Można wysłać je do mnie bezpośrednio .