Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

Chciałam zapytac czy mogłoby tak być ,ze zakupicie Marcelowi 30 puszek Animondy 800g (zjada taką na dzień ) lub czegoś na podobnym poziomie na miesiąc ?

Bez sensu przelewac te 300 zł co miesiac .A mnie bedzie wygodniej szczerze mówiąc .Ja jeszce gotuje ,ale on sporo je wiec napewno nie zmarnuja się te puszki .

Byłby po prostu za karmę i weta .Co wy na to ?

Za styczen niech bedzie normalnie 310 zł a za luty niech już bedą te puszki same .

Posted

Przed chwilą jedli kolacje .A dziadek ma otwarty boks non stop jak już jestem po pracy  i dzisiaj strasznie się przytulał i w oczy patrzył ..On ma tekie te oczy smutne i zamglone ,,,,takie niewidome prawie .Oj se popłakałam ...I myśle ,Jezu dziadek jaki TY biedny stary ....Kochany mój dziadeczek

Posted

Ja płace u siebie za 800 gramów Animondy czyli jedna duza puszkę koło 9 zł .W linku powyzej jest super cena za 24 sztuki około 150 zł .wiec gdyby kupić za 300 zł karmy byłoby na prawie dwa miesiace

Posted
O 2 lutego 2016o22:22, funia napisał:

Chciałam zapytac czy mogłoby tak być ,ze zakupicie Marcelowi 30 puszek Animondy 800g (zjada taką na dzień ) lub czegoś na podobnym poziomie na miesiąc ?

Bez sensu przelewac te 300 zł co miesiac .A mnie bedzie wygodniej szczerze mówiąc .Ja jeszce gotuje ,ale on sporo je wiec napewno nie zmarnuja się te puszki .

Byłby po prostu za karmę i weta .Co wy na to ?

Za styczen niech bedzie normalnie 310 zł a za luty niech już bedą te puszki same .

Funiu jeśli o mnie chodzi to nie ma problemu.

Posted
O 4.02.2016o21:41, funia napisał:

DZiekuje bardzo bo nie mam już nic, lecę na rezerwie...

Czy ten zakup potraktować jak 24 dni dt ?

Funiu tak, i zobacz jeszcze na linki ze smaczkami.Nie wiem, które zamówić dla Prezesunia.