Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

[attachment=17532:Obrazy lumia 635 036.jpg]            [attachment=17533:Obrazy lumia 635 037.jpg]            [attachment=17534:Obrazy lumia 635 084.jpg]

[attachment=17535:Obrazy lumia 635 099.jpg]            [attachment=17536:Obrazy lumia 635 103.jpg]

Posted

[attachment=17537:Obrazy lumia 635 115.jpg]                   [attachment=17538:Obrazy lumia 635 123.jpg]

[attachment=17539:Obrazy lumia 635 546.jpg]                   [attachment=17540:Obrazy lumia 635 547.jpg]

Posted

Niestety nie mogę wstawić większych zdjęć kombinowałam, ale nic z tego.
prawdopodobnie są zmniejszane automatycznie przy wysyłaniu mmsa.

Dzieki kochana, wystarcza takie, zeby oczęta nacieszyć !
  • Upvote 1
Posted

Witajcie kochane cioteczki ,U nas dobrze .Własnie kolacje dziadkowi zaniosłam .Dziadek w dzień rześki pod wieczór taki bidnawy się robi .Zimno u nas teraz jest tylko 5 stopni .Marcel dostał kóldre do budy i moja starą posciel z kory .Lezy jak król ,Tylko rano jak przychodze to lezy z ta kołdra przed buda .Chyba mu ciepło ...

• Upvote 1
Posted

Mój Ciaposław też wszystko wywalał z budy, ale podobało mu się siano i zawsze pomagał je pakować do środka. Nawet jak nie spał w tej budzie, to lubił do niej wchodzić i jak się go dotknęło, to taki był cieplutki jakby spał przy kaloryferze......

Posted

Mój Ciaposław też wszystko wywalał z budy, ale podobało mu się siano i zawsze pomagał je pakować do środka. Nawet jak nie spał w tej budzie, to lubił do niej wchodzić i jak się go dotknęło, to taki był cieplutki jakby spał przy kaloryferze......

Podobno sianko najlepsze do budy dla psiaczków.

Posted

Rzeczywistość smutna...trzeba chociaż na miarę swych możliwości nieść pomoc

Dokładnie tak, wszystkich nie uratujemy, ale na tyle ile to możliwe musimy pomagać !