AgusiaP Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Moje zwierzaki leżą bez ducha w cieniu... Pozwolę sobie tu napisać, bo nie mogę się powstrzymać, że jutro stadko się powiększy. Raniasku kochamy Cię z Myszką, ale o tym już dobrze wiesz!!!!!!!! Quote
ranias Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Już kiedyś pisałam,że znalazłam miłość na dogo. Jutro zobaczymy te piękności świata Quote
mari23 Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Już kiedyś pisałam,że znalazłam miłość na dogo. Jutro zobaczymy te piękności świata czekamy z wypiekami na twarzy :) Quote
Aimez_moi Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 To jutro przyjezdza sunia? Koniecznie dawaj duzo zdjec......:) Quote
ranias Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 To jutro przyjezdza sunia? Koniecznie dawaj duzo zdjec...... :) jutro po Misię jedziemy, a zdjęcia pewnie wyślę do Ciebie, bo przecież nie potrafię ich tu zamieścić..no chyba ze się naumiem.... Quote
Aimez_moi Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Naumiesz sie na pewno. Ale jezeli przyslesz zdjecia to postaram sie je wstawic....:) Teraz Raniasek z kolezanka mkna po sunie....:) po Misie.....:) Quote
Aimez_moi Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Mam wiadomosc sms od Funi......cytuje " Dziadek super!! Glowa wyprostowana i kondycja dobra. Nawet jape darl pod plotem." koniec cytatu. Czyli daje rade Prezes w te upaly.....:) Funia napisala ze gdy tylko bedzie koncowka tegp preparatu to da nam znac. Quote
ranias Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Mam wiadomosc sms od Funi......cytuje " Dziadek super!! Glowa wyprostowana i kondycja dobra. Nawet jape darl pod plotem." koniec cytatu. Czyli daje rade Prezes w te upaly..... :) Funia napisala ze gdy tylko bedzie koncowka tegp preparatu to da nam znac. To dobre wieści, bardzo się cieszę. A Misia u mnie. Jest cudna Quote
AgusiaP Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Czyli mamy dwie wspaniałe wiadomości ! Bardzo sie ciesze, ze Marcelek dobrze sie czuje i oczywiście z tego, ze raniasek jest zachwycona Misia ! Quote
ranias Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Misia od wczoraj u mnie. Kochana jest bardzo z tymi pociesznymi minkami. Mój starszy syn dzisiaj powiedział, że wreszcie będziemy mieli normalnego psa- musi mi to wytłumaczyć, bo nie wiem o co chodzi. Prosiłam Agę, to zamieści fotki, które zrobiłam komórką Quote
mari23 Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 cudne wieści!!!! Prezes drze japę z wyprostowaną głową, Misia robi słodkie minki - ech, cudnie... a ja znów ryczę... Quote
Aimez_moi Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 O Boziuuuuu.....ale mi sie Misiow wkleilo......sorki. Quote
Aimez_moi Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 U mnie leje od dwoch dni....Dago dzis na tramalu. Czy On juz do konca zycia bedzie na przeciwbolowych? Quote
mari23 Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 O Boziuuuuu.....ale mi sie Misiow wkleilo......sorki. takich słodkich fotek nigdy za wiele :) U mnie leje od dwoch dni....Dago dzis na tramalu. Czy On juz do konca zycia bedzie na przeciwbolowych? zazdroszczę deszczu !!! a Dago - pewnie po zabiegu długo będzie potrzebował leków przeciwbólowych, zwaszcza, że taka "angielska" pogoda sprzyja "łamaniu w kościach" Quote
ranias Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Misia jest przesłodka. Brodzio niestety nie jest koleżanką zachwycony, o ile na podwórku chodzą zgodnie to w domu warczy na Misię Quote
Aimez_moi Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Taka przylega mała. A Brodzik się przyzwyczai. Pewnie macie rację z tym ciałem obcym i pogodą ale nie miałam wyjścia. Teraz chodzi i biega tylko gdy się położy marudzi i niekiedy wkroczyć trzeba z tramalem. We wrześniu będzie miał robione badania wszystkie profile to zobaczymy jak się trzyma. To staruszek juz... Quote
ranias Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 A co się dzieje z Marinką? Długo już Jej nie ma.... Quote
Aimez_moi Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Tez mnie to martwi. Pisałam do Niej na początku miesiąca ale bez odpowiedzi do teraz. Quote
Recommended Posts