Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

Moje zwierzaki leżą bez ducha w cieniu...

Pozwolę sobie tu napisać, bo nie mogę się powstrzymać, że jutro stadko się powiększy.

Raniasku kochamy Cię z Myszką, ale o tym już dobrze wiesz!!!!!!!!

Posted

To jutro przyjezdza sunia? Koniecznie dawaj duzo zdjec...... :)

jutro po Misię jedziemy, a zdjęcia pewnie wyślę do Ciebie, bo przecież nie potrafię ich tu zamieścić..no chyba ze się naumiem....

Posted

Mam wiadomosc sms od Funi......cytuje " Dziadek super!! Glowa wyprostowana i kondycja dobra. Nawet jape darl pod plotem." koniec cytatu. Czyli daje rade Prezes w te upaly.....:) Funia napisala ze gdy tylko bedzie koncowka tegp preparatu to da nam znac.

Posted

Mam wiadomosc sms od Funi......cytuje " Dziadek super!! Glowa wyprostowana i kondycja dobra. Nawet jape darl pod plotem." koniec cytatu. Czyli daje rade Prezes w te upaly..... :) Funia napisala ze gdy tylko bedzie koncowka tegp preparatu to da nam znac.

To dobre wieści, bardzo się cieszę. A Misia u mnie. Jest cudna

Posted

Misia od wczoraj u mnie. Kochana jest bardzo z tymi pociesznymi minkami. Mój starszy syn dzisiaj  powiedział, że wreszcie będziemy mieli normalnego psa- musi mi to wytłumaczyć, bo nie wiem o co chodzi. Prosiłam Agę, to zamieści fotki, które zrobiłam komórką

Posted

O Boziuuuuu.....ale mi sie Misiow wkleilo......sorki.

takich słodkich fotek nigdy za wiele :)

U mnie leje od dwoch dni....Dago dzis na tramalu. Czy On juz do konca zycia bedzie na przeciwbolowych?

zazdroszczę deszczu !!!

a Dago - pewnie po zabiegu długo będzie potrzebował leków przeciwbólowych, zwaszcza, że taka "angielska" pogoda sprzyja "łamaniu w kościach"

Posted

Taka przylega mała. A Brodzik się przyzwyczai. Pewnie macie rację z tym ciałem obcym i pogodą ale nie miałam wyjścia. Teraz chodzi i biega tylko gdy się położy marudzi i niekiedy wkroczyć trzeba z tramalem. We wrześniu będzie miał robione badania wszystkie profile to zobaczymy jak się trzyma. To staruszek juz...