funia Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Dobrze .Zrobie mu badania .Bo kondycja jest nienajlepsza.W poniedziałek .Tylko nie wiem czy szaleć z badaniami ?Czy są na to środki ?Czy zrobic tylko morfologię i biochemię ? Quote
Aimez_moi Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Funiu. .... szalej z badaniami. Zrób Mu wszystko co się da wszystkie profile. Musimy wiedzieć co się dzieje. Ja zapłacę. 1 Quote
Marinka Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Kochani Mam niewątpliwy zaszczyt Was na KLIK _>XXIII już edycję Bazarku dla 5 Ogonków, na który tradycyjnie fanty ofiarowała nasza kochana Aimez_moi :) oraz ranias :) Wszystko skrzętnie obfociła i opisała ranias :) Beneficjentami są: * Puszek * Ksenia * Argo * Marcel * Misio Znajdziecie tu coś dla Pań,Panów Dzieci, Łasuchów, Psiaków i .... zajrzyj koniecznie....ZOBACZ :) Towar prosto z Londynu :) Bazarek z nagrodami !ZAPRASZAMY Quote
ranias Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Funiu. .... szalej z badaniami. Zrób Mu wszystko co się da wszystkie profile. Musimy wiedzieć co się dzieje. Ja zapłacę. i ja się dołożę, nie możemy przecież zostawić Prezesa bez wsparcia 1 Quote
ranias Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Dobrej nocki Marcelku życzę i cioteczkom wszystkim.... Quote
funia Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 wyniki jutro .Wstepnie wiem ,ze problem jest z biodrami .Ale czekamy na wyniki do jutra . Quote
ranias Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 No tak Marcelek stateczny pan. Łapinki już nie te. bioderka siadają. Spróbujemy coś poradzić... Quote
Aimez_moi Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Boziu....... Funiu wypytaj wszystkiego co sie da. Na biodra w tym wieku to albo komorki macierzyste albo Irap tylko.....czy Marcel zniesie znieczulenie? To staruszek nasz przeciez. Quote
funia Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 A dlatego ,ze nie mogłam sie zalogować !i dzisiaj raczyło mnie wpuścić po 15 minutach ...Nie wiem dlaczego , Wyniki są jak na jego lata i stan dobre !!Jest tylkom profil wątrobowy leciutko do naprawy .Czyli lekkii na watrobe i na biodra dostanie .Jutro pojade zabrać od wetki .WIec dramatu nie ma .Gdyby ktos miał chec zasponsorowac mu kilka puszek dobrej jakości o obnizonej kaloryczniosci to byłoby super .Ja kupuje Animonde .I gotuje ,ale fajnier byłobyt miec taka puszeczke dla niego bo juz zebów te znie ma wcaLE .lECE .jAKBY CO ODEZWE SIĘ . Quote
Aimez_moi Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 No to kamien z serca...... Funiu jak duzo jest przekroczone na watrobie i jakie leki ma zapisane? A te biodra to co konkretnego sie dzieje i co bedzie dostawal? Tak mysle, ze mozna byloby zrobic bazarek tylko dla Marcela na Jego leki i jedzonko....taki szybki z fajnymi rzeczami jak jeszcze cos zostalo. Co o tym myslicie? Quote
ranias Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Rzeczy na bazarek są i to chyba nie tylko na jeden, ale ja w czerwcu nie dam rady się tym zająć. Przede mną 2 wycieczki, piknik i przegląd artystyczny. Niespodziankę zrobił nam Kuba i przyleciał na 2 tygodnie do domu. Funiu, a o jakich puszkach myślisz, bo ja się na tym nie znam...Animonde? Quote
funia Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 leki juz mam .Czekam tylko na decyzje jaki srode na stawy kupic .Bo jeden dobry kosztuje ponad 100 zł;.Dotychczasowe koszyb bedą koło 100 zł .Czekam iwęc na decyzję .Zamówię ten lek i doktor wystawi mi fakture . Quote
Aimez_moi Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Funiu spokojnie. Jakie leki dostal Marcel na watrobe? Jakie masz kupic na stawy? Z kasa nie ma problemu ja obiecalam, ze zaplace tylko trzeba spokojnie to rozpatrzyc. Moj piesio bierze na watrobe Zentonil 400 i heparegen, Na stawy ma cortaflex. A co odnosnie karmienia.Ranias pytala o te puszki ....ja nic na ten temat nie wiem bo Dago ma gotowane jedzenie. Dostaje piers z kury lub indyka z wody z warzywami i odrobina ryzu. Quote
ranias Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Odnalezienie wątku Marcelka zajęło mi prawie 15 minut. Od wczoraj nie mam żadnego starego wątku i szukam w wyszukiwarce. Funiu, znalazłam karmę w necie tylko nie wiem czy o taką chodzi- mogłabym zamówić http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/animonda/496584 Quote
Marinka Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 Moja zawartość to nie subskrypcje. To coś na kształt "zobacz swoje posty" obejmujący wątki z ostatnich dwunastu miesięcy. Nie ma tu możliwości edycji ( ewentualnie usunięcie postu) Odpowiednikiem dawnych subskrypcji jest Lubiana zawartość. Subskrypcje trzeba skompletować sobie od nowa, dodając watki przez Śledź temat. Quote
Iljova Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Marcelku buziaki ślę dla Ciebie ???? ???? ???? Quote
ranias Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 I jak tam nasz Prezesunio przy upałach? Funiu, karma taka jest dobra ? Quote
Recommended Posts