Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

Dobrze .Zrobie mu badania .Bo kondycja jest nienajlepsza.W poniedziałek .Tylko nie wiem czy szaleć z badaniami ?Czy są na to środki ?Czy zrobic tylko morfologię i biochemię ?

Posted

Kochani Mam niewątpliwy zaszczyt  Was na KLIK _>XXIII już edycję
Bazarku dla 5 Ogonków, na który tradycyjnie fanty ofiarowała nasza kochana   Aimez_moi
:) oraz ranias :)

Wszystko skrzętnie obfociła i opisała ranias :)

Beneficjentami są:

* Puszek

* Ksenia

* Argo

* Marcel

* Misio

Znajdziecie tu coś dla Pań,Panów Dzieci, Łasuchów, Psiaków i .... zajrzyj koniecznie....ZOBACZ :)

Towar prosto z Londynu :)

Bazarek z nagrodami !

ZAPRASZAMY

Posted

Funiu. .... szalej z badaniami. Zrób Mu wszystko co się da wszystkie profile. Musimy wiedzieć co się dzieje. Ja zapłacę.

i ja się dołożę, nie możemy przecież zostawić Prezesa bez wsparcia
  • Upvote 1
Posted

Boziu....... Funiu wypytaj wszystkiego co sie da. Na biodra w tym wieku to albo komorki macierzyste albo Irap tylko.....czy Marcel zniesie znieczulenie? To staruszek nasz przeciez. 

Posted

A dlatego ,ze nie mogłam sie zalogować !i dzisiaj raczyło mnie wpuścić po 15 minutach ...Nie wiem dlaczego ,

Wyniki są jak na jego lata i stan dobre !!Jest tylkom profil wątrobowy leciutko do naprawy .Czyli lekkii na watrobe i na biodra dostanie .Jutro pojade zabrać od wetki .WIec dramatu nie ma .Gdyby ktos miał chec zasponsorowac mu kilka puszek dobrej jakości o obnizonej kaloryczniosci to byłoby super .Ja kupuje Animonde .I gotuje ,ale fajnier byłobyt miec taka puszeczke dla niego bo juz zebów te znie ma wcaLE .lECE .jAKBY CO ODEZWE SIĘ .

Posted

No to kamien z serca......

Funiu jak duzo jest przekroczone na watrobie i jakie leki ma zapisane? A te biodra to co konkretnego sie dzieje i co bedzie dostawal?

Tak mysle, ze mozna byloby zrobic bazarek tylko dla Marcela na Jego leki i jedzonko....taki szybki z fajnymi rzeczami jak jeszcze cos zostalo. Co o tym myslicie? 

Posted

Rzeczy na bazarek są i to chyba nie tylko na jeden, ale ja w czerwcu nie dam rady się tym zająć. Przede mną 2 wycieczki, piknik i przegląd artystyczny. Niespodziankę zrobił nam Kuba i przyleciał na 2 tygodnie do domu. 

Funiu, a o jakich puszkach myślisz, bo ja się na tym nie znam...Animonde?

Posted

leki juz mam .Czekam tylko na decyzje jaki srode na stawy kupic .Bo jeden dobry kosztuje ponad 100 zł;.Dotychczasowe koszyb bedą koło 100 zł .Czekam iwęc na decyzję .Zamówię ten lek i doktor wystawi mi fakture .

Posted

Funiu spokojnie. Jakie leki dostal Marcel na watrobe? Jakie masz kupic na stawy? Z kasa nie ma problemu ja obiecalam, ze zaplace tylko trzeba spokojnie to rozpatrzyc. Moj piesio bierze na watrobe Zentonil 400 i heparegen, Na stawy ma cortaflex. A co odnosnie karmienia.Ranias pytala o te puszki ....ja nic na ten temat nie wiem bo Dago ma gotowane jedzenie. Dostaje piers z kury lub indyka z wody z warzywami i odrobina ryzu.

Posted

Moja zawartość to nie subskrypcje.

To coś na kształt "zobacz swoje posty" obejmujący wątki z ostatnich dwunastu miesięcy.

Nie ma tu możliwości edycji ( ewentualnie usunięcie postu)

Odpowiednikiem dawnych subskrypcji jest Lubiana zawartość.

Subskrypcje trzeba skompletować sobie od nowa, dodając watki przez Śledź temat.