Marinka Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 Hmmm.....no to ja chyba nie jestem baba.....nawet nie zwróciłam uwagi na bieliznę...... Quote
Aimez_moi Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Bo Ciebie Marinko przycmila i rzucila na kolana uroda naszego Prezesa.....:) Quote
ranias Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Właśnie...przez dłuższy czas pozbawiona była uroku Prezesa i tak została urodą Marcelka otumaniona,że nie zwróciła uwagi na biustonosz... Quote
Aimez_moi Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Prezes potrafi powalic......:) :) A Funia ma to na codzien.....:) Quote
mari23 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Hmmm.....no to ja chyba nie jestem baba.....nawet nie zwróciłam uwagi na bieliznę...... gdyby nie komenarze - też bym nie zauważyła, takem wpatrzona w Marcelka była Quote
Aimez_moi Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Czyli grono wielbicielek Prezesa bez zmian.....:) Quote
Marinka Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 dziewczyny.....jak zwykle macie rację :) Ta uroda Prezesa przyćmiewa każde tło :) :) :) Quote
ranias Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Mamy niebywałe szczęście,że możemy podziwiać urodę Marcelka Quote
ranias Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 a ja tu się na wątku Marcelkowym przyznam, że zakochałam się dzisiaj od pierwszego wejrzenia w małej staruszce...zobaczyłam małą na wątku dogo i nie mogę przestać o niej myśleć Quote
funia Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Marcelino ok .Mało biega ,raczej snuje się po obejsciu ...Głuchy jak pień ....Powolny .OJ serce boli patrzeć ...Za to ja drugi tydzień choruje .Jutro mam RTg płuc .Kaszle tak ,ze sama się boje.Dzidus już nawet trudności ma z poderwaniem się z pozycji leżacej ...eh...starosc . Quote
Aimez_moi Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Funiu. bedzie dobrze....silna babeczka jestes.......:) A prezes.....no starosc jakos sie faktycznie nie udala Panu Bogu. Ja dzis zastanawialam sie jak umre....no technicznie jak to bedzie. Bede wiedziala, ze umieram czy jakos tak inaczej. Przy okazji znalazlam fajne stwierdzenie....cytuje: Kiedy umierasz, nie wiesz o tym. Tylko innym jest ciezko. Tak samo jest kiedy jestes debilem. Quote
ranias Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Kiedy umierasz, nie wiesz o tym. Tylko innym jest ciężko. Tak samo jest kiedy jesteś debilem. odpisałam sobie kiedyś te słowa i noszę w portfelu jeszcze mi się podobało- jak chcesz błyszczeć , to się k...posyp brokatem.... Quote
ranias Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Funiu, dbaj o siebie, bo wiesz,że nikt tego za Ciebie nie zrobi. Marcelek już starutek przecie.... Quote
ranias Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Funiu...... :) jak tam? Bo my tu myślimy o Tobie..... Quote
mari23 Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 a ja tu się na wątku Marcelkowym przyznam, że zakochałam się dzisiaj od pierwszego wejrzenia w małej staruszce...zobaczyłam małą na wątku dogo i nie mogę przestać o niej myśleć bo staruszki tak mają - kradną serce w ułamku sekundy - już ja to dobrze wiem ! a najlepszy dowód - nasz Marcelek :) Quote
Aimez_moi Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 No tak ......Marcel to ma wszystkie nas w okraglych jak guziczki oczkach......:) Quote
ranias Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 No tak ......Marcel to ma wszystkie nas w okraglych jak guziczki oczkach...... :) a pewnie..Prezesunio ma inne priorytety Quote
Aimez_moi Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Prezes musi obejscia pilnowac....zwlaszcza pranka.....:):) Quote
Recommended Posts