Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

Hmmm.....no to ja chyba nie jestem baba.....nawet nie zwróciłam uwagi na bieliznę......

gdyby nie komenarze - też bym nie zauważyła, takem wpatrzona w Marcelka była

Posted

a ja tu się na wątku Marcelkowym przyznam, że zakochałam się dzisiaj od pierwszego wejrzenia w małej staruszce...zobaczyłam małą na wątku dogo i nie mogę przestać o niej myśleć

Posted

Marcelino ok .Mało biega ,raczej snuje się po obejsciu ...Głuchy jak pień ....Powolny .OJ serce boli patrzeć ...Za to ja drugi tydzień choruje .Jutro mam RTg płuc .Kaszle tak ,ze sama się boje.Dzidus już nawet trudności ma z poderwaniem się z pozycji leżacej ...eh...starosc .

Posted

Funiu. bedzie dobrze....silna babeczka jestes.......:)

A prezes.....no starosc jakos sie faktycznie nie udala Panu Bogu. Ja dzis zastanawialam sie jak umre....no technicznie jak to bedzie. Bede wiedziala, ze umieram czy jakos tak inaczej. Przy okazji znalazlam fajne stwierdzenie....cytuje:

Kiedy umierasz, nie wiesz o tym. Tylko innym jest ciezko. Tak samo jest kiedy jestes debilem.

Posted

Kiedy umierasz, nie wiesz o tym. Tylko innym jest ciężko. Tak samo jest kiedy jesteś debilem.

odpisałam sobie kiedyś te słowa i noszę w portfelu

jeszcze mi się podobało- jak chcesz błyszczeć , to się k...posyp brokatem....

Posted

a ja tu się na wątku Marcelkowym przyznam, że zakochałam się dzisiaj od pierwszego wejrzenia w małej staruszce...zobaczyłam małą na wątku dogo i nie mogę przestać o niej myśleć

bo staruszki tak mają - kradną serce w ułamku sekundy - już ja to dobrze wiem !

a najlepszy dowód - nasz Marcelek :)