Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

Wiem,że to wątek prezesa Marcelka, ale mój Ciaputek też o uwagę prosi.Kiedy wróciłam z pracy, spał na schodach w słoneczku. Taki ciepły. I taki słaby.

na zewnątrz mu lepiej,bo może tlenu więcej....

Posted

Boze Drogi Ranias....... ja chyba nie jestem tak silna jak myslalam........

nie jesteś.... ale będziesz, kiedy przyjdzie na to czas - uwierz mi - będziesz....

Tylko oby jak najpóźniej !!!

U mnie tak powoli gaśnie Misio, ale on ciepełka szuka, śpi wtulony w gorący kaloryfer... tak bardzo go kocham! :( :([attachment=10673:Zdjęcie2096.jpg] mój mały, rudy Miś

Posted

Boze Moj.......dziewczyny jak to jest kiedy sie juz wie co nastapi i tylko na to czeka? Nie targaja Wami takie mysli, ze moze cos boli ....moze juz nie chce tu byc. Moze cierpi.....nie myslicie wtedy o tym aby Mu pomoc przejsc na druga strone? 

Posted

Poryczałam się czytając ostatnie posty Raniasku trzymaj się

Musiałam edytować tekst.....pisałam go na fonie....i bardzo dziwnie wyszedł

Moja Saba ma 10lat i cały siwy pyszczek....każdego dnia siwych kłaczków przybywa....mimo wszystko wciąż zachowuje się jak szczeniak....choć werwa jakby coraz mniejsza.

Patrzę na nią i myślę....jak to będzie, kiedy przyjdzie się żegnać i szybko odganiam te myśli, bo to boli potwornie

Posted

Ciaput rano mnie żegnał, jak szłam do pracy.Ogonkiem wymachiwał.Łapki mu się uginały, ale stał dzielnie.

i Ciaput dzielny, i Ty, kochana <3

Sercem jestem przy Was, a każde spojrzenie na mojego starutkiego Misia przypomina mi o Was.....

Posted

Jak Ciapulo?

Dzis o 17 Dago jest umowiony u lekarza. To marudzenie i mruczenie to chyba reakcja na to, ze ma spuchniete okolice odbytu.....to te gruczoly prawda?

zobaczymy co powie doktorek........

Ja oczywiscie juz cala dygocze.......mozna cos na to zrobic samemu?

Posted

&nbsp;

Jak Ciapulo?
Dzis o 17 Dago jest umowiony u lekarza. To marudzenie i mruczenie to chyba reakcja na to, ze ma spuchniete okolice odbytu.....to te gruczoly prawda?
zobaczymy co powie doktorek........
Ja oczywiscie juz cala dygocze.......mozna cos na to zrobic samemu?

&nbsp;

Ja nie wiem, żaden z moich psiaków nie miał nigdy takich problemów.
A Ciaputek słaby całkiem, nawet nie reaguje na to,że mu jeż wyjada wszystko z miski. Zjadł troszkę, wypił wodę, zdrzemnął się na chodniczku w pokoju i podreptał do siebie.Śpi teraz z noskiem wtulonym w kocyki.
Posted

Ciaputek mocno wtula łebek w moje dłonie.Ma czerwoną obróżkę na szyjce, taką ładną twarzową, żeby zapomniał o niewolniczym łańcuchu, który tyle lat go więził. Teraz ta obróżka taka duża się wydaje. Mój syn mi dzisiaj powiedział na skype,że będzie w domu w lipcu i chciałby się z Ciaputem zobaczyć.A Ciapuś nie ma sił,żeby na fotel wyskoczyć....

Posted

Marcelek przepiękny. A Ciaposław opróżnił dzisiaj wszystkie miski : swoją, Brodka i kocie

I to jest wiadomość, która cieszy :) bardzo cieszy!!! Trzymaj się, Ciaputku, walcz do końca!

• Upvote 1