Aimez_moi Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 A dzisiaj taki ładny dzień..słonko świeciło, liska podczas spaceru spotkaliśmy na polnej dróżce.... A Ty Kochana celowo o tej czekoladzie nic nie napisalas????? LIski sa fajne....tu tez jest ich pelno. Quote
AgusiaP Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Ja nie lubię jesieni i zimy tylko ze względy na bidy, które nie mają ciepłego domku :( Jak tylko zaczyna się robić zimno od razu myślę o nich i dół mnie dopada... Chociaż kiedyś słyszałam, że gorszy od mrozów jest upał dla zwierząt... Quote
Kamila Proc Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 ja tam liska widzialam jeno w zoo Quote
Aimez_moi Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Ja nie lubię jesieni i zimy tylko ze względy na bidy, które nie mają ciepłego domku :( Jak tylko zaczyna się robić zimno od razu myślę o nich i dół mnie dopada... Chociaż kiedyś słyszałam, że gorszy od mrozów jest upał dla zwierząt... I upal i mroz okropne jak psiaki domu nie maja......... Quote
Aimez_moi Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 ja tam liska widzialam jeno w zoo Ale widzialas......:) Tu jest sporo lisow....zyja sobie spokojnie bez wscieklizny. Quote
ranias Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Ja o cekuladzie nie piszę, bo patrząc na siebie jakoś nie mam ochoty...na pisanie....... A dla zwierząt bez domu każda pora roku jest chyba straszna....przez to wycieczki mnie tak nie cieszą jak kiedyś....Teraz jak widzę,że szlak wiedzie przez jakiś przysiółek już mam schizę co zobaczę....I niestety prawda taka, że na krótkich łańcuchach wisi większość psów....buda to nie buda...zawartość miski przeraża....często miski nie ma..... Quote
mari23 Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Ja o cekuladzie nie piszę, bo patrząc na siebie jakoś nie mam ochoty...na pisanie....... A dla zwierząt bez domu każda pora roku jest chyba straszna....przez to wycieczki mnie tak nie cieszą jak kiedyś....Teraz jak widzę,że szlak wiedzie przez jakiś przysiółek już mam schizę co zobaczę....I niestety prawda taka, że na krótkich łańcuchach wisi większość psów....buda to nie buda...zawartość miski przeraża....często miski nie ma..... na naszym terenie TOZ wrocławski robił takie "naloty", są efekty, jest poprawa ( jak nie - odebrane psy), ale przecież wszędzie nie dotrą :( w mojej rodzinnej wsi sąsiedzi rodziców do dzisiaj ( na szczęście;)) nie wiedzą, komu zawdzięczaja odebranie psów przez TOZ , sama nie mogę tam interweniować, znają mnie, to się nie przestarszą ( a jak patologia - to i szyby by wybili rodzicom - niestety szyby stracił ich bezposredni sąsiad, na niego padło podejrzenie) niestety wzięli kolejne 2 psy :( :( Quote
ranias Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 na naszym terenie TOZ wrocławski robił takie "naloty", są efekty, jest poprawa ( jak nie - odebrane psy), ale przecież wszędzie nie dotrą :( w mojej rodzinnej wsi sąsiedzi rodziców do dzisiaj ( na szczęście;)) nie wiedzą, komu zawdzięczaja odebranie psów przez TOZ , sama nie mogę tam interweniować, znają mnie, to się nie przestarszą ( a jak patologia - to i szyby by wybili rodzicom - niestety szyby stracił ich bezposredni sąsiad, na niego padło podejrzenie) niestety wzięli kolejne 2 psy :( :( Nie wiem. kiedy mentalność ludzi się zmieni....Boję się,że nigdy....tak mocno ta nieczułość się zagnieździła.. Quote
Kamila Proc Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Ale widzialas......:) Tu jest sporo lisow....zyja sobie spokojnie bez wscieklizny. fajowo.,podoba mi sie Quote
Aimez_moi Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Cmokam staruszka naszego w nosek......:) Quote
ranias Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Marcelek, Prezesunio nasz kochany... :loveu: ( to tak w ramach podlizywania się wieczornego...rankiem powtórzę.....) :megagrin: Quote
funia Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Dziadek został odrobaczony koszt 15 zł Quote
funia Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 U niego ok. Tylko starosc juz wyłazi ...dzisiaj większość dnia przespał na słońcu .Ale japę drze jeszcze nieżle , Quote
Aimez_moi Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 I znow sprostowanie....tym razem po Funi....:) Prezes ma tyle na glowie dzien i w nocy, ze czasami drzemka jest niezbedna. A ze jest glosny.....mhy no tak....taka praca.....:) Quote
Kamila Proc Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 po prostu prezes ma dluga sieste...normalka Quote
Aimez_moi Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 No wiek ma swoje prawa....... ja tez juz jakas powolna taka jestem.....;) Quote
ranias Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 a ja to się robię coraz mniej zorientowana i coraz bardziej dziwię się światu..... Quote
Kamila Proc Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 A skad wiesz?........ :) tak sie cosik domyslam Quote
Aimez_moi Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Wszystkim Cioteczkom spokojnego dnia zyczymy....... Ranias....jak Mama? I popatrz juz wrzesien sie skonczyl..... Quote
ranias Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Mama zaopiekowana, ale tyle tych schorzeń ma różnych, że cały czas jest to oczekiwanie co się wydarzy... Quote
Recommended Posts