Kamila Proc Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Aimez_moi napisał(a):Kamila o czym Ty znowu piszesz? Marza Ci sie winnice pelne lezakujacych beczek wina????? w sumie to tak Quote
Kamila Proc Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Aimez_moi napisał(a):A ile tych zeboli? Mam nadzieje, ze troche zostanie..... Starosc jest trudna ..... nie tylko u psiakow. Ja tez zauwazylam ja u mnie.... mam to samo Quote
Aimez_moi Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Martwi mnie troche ta paszcza Marcela naszego...... Quote
Aimez_moi Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Miejmy nadzieje, ze troche zeboli Prezesowi zostalo...... Quote
Aimez_moi Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Kamila Proc napisał(a):no i macie - u mnie tez leje U mnie leje od wczoraj...... Quote
ranias Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 A u mnie teraz się rozpadało...akurat rower wytaszczyłam z garażu...:roll: Quote
Kamila Proc Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 no tak, mam to samo..... jak chce sie poruszac, zawsze cos mi staje na przeszkodzie Quote
mari23 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 funia napisał(a):Nasz dziadeczek już niestety widać ,ze zaczyna mu się starość ( tzn.dawno jest stary ,ale nie widać tego po nim było ).Chyba nie za bardzo dobrze już widzi ...MUsi się bardzo przygladać na osobę ,nas poznaje po głosie ...no i nie jest już taki ruchliwy jak ubiegłego lata .Wydaje mi się ,ze powiniem mieć pousuwane zęby ...MA po prostu zapach padliny z pyska ..A co za tym idzie zarazki z jamy ustnej osłabiają serce i cały organizm ...Zadzwonie zapytam jaki to koszt . pamiętacie jeszcze Puszka - Lubliniaka? on też ma taki "zapach" z buźki, do tego tusza.... a on jak fryga biega nie zważając na zadyszkę Quote
Aimez_moi Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Ale jednak paszcze Prezesa trzeba dokladnie obejrzec i podjac decyzje....... Quote
mari23 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 ranias napisał(a):ja się boję dentysty....:oops: moja weta mówi, że Puszkowi narkoza i usuwanie zębów bardziej zaszkodzi, niż posiadanie tych zębów, więc nic z tym nie zrobiłam, ale może Marcelek ma zdrowsze serduszko a dentysty to i ja się boję bardzo Quote
Aimez_moi Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 To ja dziwna jestem bo dentysty sie nie boje.......az mi teraz glupio. MAm nadzieje, ze cos z Prezesem sie wymysli..... Quote
Kamila Proc Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 ja tez sie boje dentysty, pewnie dlatego nie mam prawie zebow Quote
ranias Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 ja tam jakieś mam, ale boję się okropnie...odgłos maszyny do borowania mnie osłabia..... Quote
funia Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 mari23 napisał(a):moja weta mówi, że Puszkowi narkoza i usuwanie zębów bardziej zaszkodzi, niż posiadanie tych zębów, więc nic z tym nie zrobiłam, ale może Marcelek ma zdrowsze serduszko a dentysty to i ja się boję bardzo NAsz twierdzi zupełnie odwrotnie ...ze to wchodzi do krwioobiegu i ,,truje ,,cąły organizm .Zepsute zęby osłabiają serce i inne organy . Quote
Aimez_moi Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 I jakie zalecenia? Rwiemy? I ile Mu zostanie? Quote
Aimez_moi Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Kamila Proc napisał(a):bez zebow mozna zyc, wiem to po sobie No co Ty gadasz? W ogole zeboli nie masz? Sztuczna szczeka w natarciu?........:):) Quote
Recommended Posts