Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

funia napisał(a):
Nasz dziadeczek już niestety widać ,ze zaczyna mu się starość ( tzn.dawno jest stary ,ale nie widać tego po nim było ).Chyba nie za bardzo dobrze już widzi ...MUsi się bardzo przygladać na osobę ,nas poznaje po głosie ...no i nie jest już taki ruchliwy jak ubiegłego lata .Wydaje mi się ,ze powiniem mieć pousuwane zęby ...MA po prostu zapach padliny z pyska ..A co za tym idzie zarazki z jamy ustnej osłabiają serce i cały organizm ...Zadzwonie zapytam jaki to koszt .

pamiętacie jeszcze Puszka - Lubliniaka?
on też ma taki "zapach" z buźki, do tego tusza.... a on jak fryga biega nie zważając na zadyszkę

Posted

ranias napisał(a):
ja się boję dentysty....:oops:

moja weta mówi, że Puszkowi narkoza i usuwanie zębów bardziej zaszkodzi, niż posiadanie tych zębów, więc nic z tym nie zrobiłam, ale może Marcelek ma zdrowsze serduszko

a dentysty to i ja się boję bardzo

Posted

mari23 napisał(a):
moja weta mówi, że Puszkowi narkoza i usuwanie zębów bardziej zaszkodzi, niż posiadanie tych zębów, więc nic z tym nie zrobiłam, ale może Marcelek ma zdrowsze serduszko

a dentysty to i ja się boję bardzo

NAsz twierdzi zupełnie odwrotnie ...ze to wchodzi do krwioobiegu i ,,truje ,,cąły organizm .Zepsute zęby osłabiają serce i inne organy .