mari23 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Kamila Proc napisał(a):podlizuchy!!! to i ja się podliżę ;) wpłaty podam :) 50,- Marta M. z Celestynowa dla Argo (28.02.) 40,- ranias za III (03.03.) 50,- Aimez_moi (03.03.) Quote
Iljova Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 ranias napisał(a):nie wiem, sama myśl o takich pysznościach nastraja mnie lirycznie......może 5 paczek, będzie kilo :evil_lol: Jak ranias zasmakują to będziesz musiała wszystkie ze sklepu wykupić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marinka Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Znów mam problem z kompem - tym razem brak systemu i musi pójść do serwisu - to trochę potrwa niestety :( Quote
Marinka Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Znów mam problem z kompem - tym razem brak systemu i musi pójść do serwisu - to trochę potrwa niestety :( Quote
ranias Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Marinka napisał(a):Znów mam problem z kompem - tym razem brak systemu i musi pójść do serwisu - to trochę potrwa niestety :( a ja przez ten czas ogarnę bazarek....ostatnio z czasem u mnie krucho.... Quote
Marinka Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 ranias napisał(a):a ja przez ten czas ogarnę bazarek....ostatnio z czasem u mnie krucho.... Podobnie jak u mnie....jeśli dłużej potrwa naprawa będę okazyjnie korzystać z komputera córki....postaram się też odtworzyć tabelki z rozliczeniami Quote
Aimez_moi Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 ranias napisał(a):obrobiłam 20 fantów......:roll: A ile bedzie wszystkich? Quote
Aimez_moi Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Ranias i co? Wystarczy na jakis czas tych bazarkow czy mam nastepna paczke szykowac? Quote
Kamila Proc Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 ranias napisał(a):obrobiłam 20 fantów......:roll: w jakim sensie? Quote
ranias Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Kamila Proc napisał(a):w jakim sensie? obróbka skrawaniem......:lol: Quote
ranias Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Aimez_moi napisał(a):Ranias i co? Wystarczy na jakis czas tych bazarkow czy mam nastepna paczke szykowac? Wysłałam przed chwilą do Marinki- 65 fantów. Trochę jeszcze zostało i tak sobie myślę,żeby teraz zrobić kolejną edycję dla 5 ogonków, a później jeszcze z tego co zostało dla chłopaków... Quote
Marinka Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 W niedzielę postaram się zrobić bazarek....korzystając z kompa córki, bo mój dzisiaj wyjechał do Koszalina (prawdopodobnie wróci za 10 dni) Robić dwutygodniowy, czy dłuższy? Quote
Marinka Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 ranias napisał(a):głosuję za dwutygodniowym....:lol: Ok :) Będzie dwutygodniowy....daje większą mobilizację kupujących :) Która to już będzie edycja? XIX? - muszę sprawdzić :) Quote
ranias Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Marinka napisał(a):Już wiem :) - XVIII :) też sprawdzałam, w grudniu była......:lol: Quote
ranias Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Przywitam się po cichutku, żeby Mistrzunia nie obudzić....:lol: Quote
Recommended Posts