Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

z wiosna problem wraca jak bumerang ...Zrobiło sie ciepło ,ludzie łaża do nocy ,jeżdzą na rowerach i non stop przechodzą pod naszym płotem .
Dziadek znowu daje i w nocy a co wyprawia w dzień to nawet opisać trudno .
Naparza tak pod płotem ,ze nie da się w domu usiedzieć .
Ten problem doprowadza mnie do stanów depresyjnych bo sąsiadka w tym roku pewnie już nie podaruje tylko pewnie poleci na policje .
ALe nawet wyłączając ją to słuchać tego non stop to trzeba mieć mocne nerwy albo być niedosłyszącym .
Idę szukać obroży bo nie idzie inaczej .

Posted

[quote name='Aimez_moi']I Prezes w obrozy bedzie paradowal.....:)
Nie ma innego wyjscia........[/QUOTE]
Na jego szczcęście nie mogę jej znależć :shake:ALe jutro muszę ją znależć .Ja mam coś z głowa nie tak ,ciągle coś gdzieś położe i nie pamiętam gdzie :shake:Coraz gorzej mi żyć z tą przypadłością .

Posted

[quote name='funia']Na jego szczcęście nie mogę jej znależć :shake:ALe jutro muszę ją znależć .Ja mam coś z głowa nie tak ,ciągle coś gdzieś położe i nie pamiętam gdzie :shake:Coraz gorzej mi żyć z tą przypadłością .[/QUOTE]

na to pomaga niezawodny - kochany i dobry Św. Antoni :)
( mam nadzieję, że nie ma mnie dość, bo ciągle Mu głowę zawracam ;))

25 zł - dopłata od ranias na obrożę - dotarło 13.02.

Posted

[quote name='Kamila Proc']on musi bez przerwy jesc, wydaje mi sie, ze to wlasnie sugeruje[/QUOTE]

A wiesz,że tak pewnie jest...Prezes bardzo taktownie sugeruje, że chodzi o posiłki.....:lol: funia mało kumata....:evil_lol:

Posted

[quote name='Kamila Proc']on musi bez przerwy jesc, wydaje mi sie, ze to wlasnie sugeruje[/QUOTE]
Nieprawda.......... Pan Prezes ma silne poczucie wlasnosci i po prostu za uczciwie pilnuje podworka Funi i wszystkich co kolo niego chodza.......

Posted

[quote name='Aimez_moi']Nieprawda.......... Pan Prezes ma silne poczucie wlasnosci i po prostu za uczciwie pilnuje podworka Funi i wszystkich co kolo niego chodza.......[/QUOTE]

skoro rzecznik Prezesa tak twierdzi - inaczej być nie może :)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Nieprawda.......... Pan Prezes ma silne poczucie wlasnosci i po prostu za uczciwie pilnuje podworka Funi i wszystkich co kolo niego chodza.......[/QUOTE]
patrzy, czy nie przemycaja gdzies zarelka

Posted

[quote name='mari23']na to pomaga niezawodny - kochany i dobry Św. Antoni :)
( mam nadzieję, że nie ma mnie dość, bo ciągle Mu głowę zawracam ;))

25 zł - dopłata od ranias na obrożę - dotarło 13.02.[/QUOTE]
Marysiu mam to samo :evil_lol:Ale na obroze się nie modle bo szkoda ,moze ktoś większy problem ma .ALe szczerze powiem ,ze coś w tym jest bo ZAWSZE pomaga ,

Posted

[quote name='Aimez_moi']A PAn Prezes juz w obrozy dzielnie paraduje?[/QUOTE]

to zależy, czy Patron od rzeczy zagubionych udzielił Funi pomocy :evil_lol:

a Marcelek z Argusiem pieniążki dostali:

25,- Roland_DE (18.02.)

Posted

[quote name='mari23']to zależy, czy Patron od rzeczy zagubionych udzielił Funi pomocy :evil_lol:

a Marcelek z Argusiem pieniążki dostali:

25,- Roland_DE (18.02.)[/QUOTE]
oCZYWIŚCIE ,ZE NIE PARADUJE bo się do patrona nie śmiałam zwrócić z tak błahym problemem,:evil_lol:
Mam urwanie głowy z osobistymi sprawami i jakoś tak dziadkowi się upiekło .
Jak znajdę dam znać .Tylko na pewno baterie muszę kupić bo juz w tamtym roku wysiadła.WIęc jeszcze to trochę potrwa.Chyba ,ze go wcześniej uduszę :mad:

Posted

[quote name='Kamila Proc']on ma spory obwod szyi i sie nie da[/QUOTE]

też myślę, że łatwiej będzie znaleźć obrożę, niż udusić Marcelka ;)
czyli.... szyja uratowała życie Prezesowi?

Posted

O Boziu........ zaczyna sie.......
Prezes wyraza zgode na zainstalowanie obrozy.........co prawda na jakis czas......poniewaz chce sprawdzic czy pasuje Mu do oczek i jak sie w niej prezentuje......... i czego tu nie rozumiecie?
Funia cos tam piszac o duszeniu miala na mysli zapewne zabawy z Marcelkiem...... no coz......roznie sie mozna bawic.......:):)