ranias Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Aimez_moi']Ranias.....i co ja mam zrobic z ta paczka? Po Swietach musze do Cie zadzwonic i obgadamy co wyslac bo wszystko sie nie zmiesci......[/QUOTE] i już się cieszę...:lol: Quote
mari23 Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Aimez_moi']A ja slyszalam takie.....przyloz do rany i gangrena gotowa.....:):)[/QUOTE] ja też to słyszałam..... ale Marinka przekształciła widać wg zasad pozytywnego myślenia ;) ;) [quote name='Aimez_moi']A cycki juz mnie nie bola.....hihi....bo.....puscilo....:evil_lol:[/QUOTE] to suuuper !!! teraz niech boli brzuch - od śmiechu rzecz jasna ;) Quote
Aimez_moi Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Juz ok.......:) Ale naprawde musicie sie przylozyc do listy rzeczy wyslanych bo mam na podlodze mase rzeczy ktore juz do paczki nie wejda...... herbata kilka rodzajow w puszkach i pudelkach..... galaterka rozana ............przyprawy w mlynkach........szampony i maseczki do wlosow.....slodycze w postaci czekolad........kremy orzechowe.......i......? Quote
ranias Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 ja idę pokierować ruchem, bo mam delikatne nerwy i nie będę tego czytać.....:diabloti: Quote
Aimez_moi Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Zagladam do Prezesa Kochanego i Cioteczek......:) Quote
ranias Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='Aimez_moi']Zagladam do Prezesa Kochanego i Cioteczek......:)[/QUOTE] i ja......:lol: Quote
Iljova Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Niechaj magia wigilijnego wieczoru sprawi, że przez cały rok będziecie cieszyli się szczęściem, a wiara nigdy nie pozwoli Wam tracić nadziei. Niech te święta obfitują w spokój, a szczęście nie opuszcza Was nawet na krok. Dzięki nim optymizmu z pewnością nie zabraknie Wam przez cały kolejny rok Quote
Marinka Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 [FONT=comic sans ms]Kiedy jasna gwiazdka błyśnie Niech Wasze serca radość ściśnie Niech choinka jasno świeci Niech nadziei płomień wznieci Niech kolęda zabrzmi w koło Niech świat śmieje się wesoło Będzie miło i serdecznie A Wasze szczęście niech trwa wiecznie.[/FONT] ____________________$$$ _____________________$$$$$ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ Quote
Aimez_moi Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 I dostojnie i Swiatecznie sie zrobilo........ Quote
ranias Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 A ja byłam na wycieczce w Opawicy zobaczyć jak piesio się miewa.Dzwoniłam wcześniej do TOZ-u w Kędzierzynie-Koźlu, bo tam najbliżej i dowiedziałam się,że informacja od policji musi być wiarygodna. No i fakt..piesio ma budę, stoi przy drzwiach stodoły, linkę zdecydowanie dłuższą niż 3metry....ale wróciłam i tak zdołowana..kraina bud i psów na łańcuchach...gdzie ja żyję...:-( Quote
Aimez_moi Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Ranias..... tak jest. Ja teraz tu nie mam takiego problemu ani widoku a gdy pojechalam do schroniska zawiesc koldry i koce to czulam sie jak glupia.... Quote
mari23 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='Aimez_moi']I dostojnie i Swiatecznie sie zrobilo........ to i ja się dołączę do świątecznych życzeń :tree1:kochani - u progu świąt z całego serca życzę Wam ciepła i dobra, radości, miłości, zdrowia i pysznych świątecznych smakołyków - i tradycyjnie - wesołych Świat Bożego Narodzenia !!!!:tree1: Quote
Aimez_moi Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Panie Prezesie a gdzie nasze Ciotuchny sie podziewaja? Quote
ranias Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Pan Prezes wybaczy, jadę do mamy. Świąteczny cmok w pychola...:loveu: Quote
Aimez_moi Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Wesolych......zdrowych i szczesliwych Swiat dla Was Kochane Cioteczki......:) Quote
mari23 Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 [quote name='Aimez_moi']Zagladam do Prezesa......:)[/QUOTE] i ja zaglądam, serdecznie pozdrawiam !!!!! u mnie - jeszcze tylko wizyta u teściowej i już będzie koniec świąt ;) Quote
Aimez_moi Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Fajne zakonczenie Swiat MAri......:):) Quote
Iljova Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 pamiętam o Marcelku i o Was wszystkich chociaż rzadko tu bywam wspaniałego i radosnego dnia życzę. :-D :-D :-D Quote
ranias Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Chciałam pokazać panu Prezesowi najgrubsze drzewo w Polsce- lipę, która rośnie w Cielętnikach. Uploaded with ImageShack.us Quote
ranias Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 No ale nie wiem jak to zrobić żeby odwrócić zdjęcie....Pan Prezes będzie zmuszony kręcić swoim rozumnym łebkiem...może mi wybaczy ten brak umiejętności....:oops: Quote
Aimez_moi Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Fajna lipka......:) RAnias......musimy pogadac o paczuszce......juz wiem, ze wszystkiego nie dam rady zapakowac...... Quote
ranias Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='Aimez_moi']Fajna lipka......:) RAnias......musimy pogadac o paczuszce......juz wiem, ze wszystkiego nie dam rady zapakowac......[/QUOTE] Możesz zadzwonić do mnie w niedzielę albo ja do Ciebie...Jutro jadę na wycieczkę w góry...teraz muszę pokierować ruchem.... Quote
Aimez_moi Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Ok ...... w niedziele wieczorkiem......ja zadzwonie....:) Quote
Recommended Posts