funia Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 No wiecie .....bezwstydnice :evil_lol:Dziadek miejsca po klejnotach nigdy nie lizał ,nawet Wacka nie ....A wiecie dlaczego ?:razz: Bo jest kulturalny i ....nie dostałby nawet bo ekhm ...jest jak kula :eviltong: Quote
ranias Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 bezwstydnice są....ale dziadek..i to kula.....:crazyeye: rzecznika tu trzeba.....:razz: Quote
Aimez_moi Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 NO nie........ znowu.... Prezes wtedy kiedy chce lize sobie futerko aby bylo piekne i czysciutkie.....:):) Nic nie wiemy na temat kontaktow Prezesa z niejakim Wackiem......:crazyeye: Quote
Aimez_moi Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Rozumiem Funiu, ze ostatnio zapoznalas Marcela Prezesa z Dziadkiem........ i ten Dziadek ma jakies problemy z kula tak? Quote
ranias Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='Aimez_moi']Rozumiem Funiu, ze ostatnio zapoznalas Marcela Prezesa z Dziadkiem........ i ten Dziadek ma jakies problemy z kula tak?[/QUOTE] a kim jest wobec tego Wacek....:roll: Quote
funia Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='Aimez_moi']No widzisz......Funiu jak to jest?[/QUOTE] Nie wiem ,czy żartujecie ....czy nie wiecie na serio ,że Wacek to wacek czyli pieszczotliwie ptaszek czyli no ....pop prostu ..no i już :eviltong: Quote
Kamila Proc Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 no to ladnie pojechalyscie po dziadulu Quote
ranias Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 czyli Wacek to ptaszek, który pewnie ładnie śpiewa Marcelkowi i dlatego Prezes o nim wspomina....w takim razie kim jest dziadek.....:roll: Quote
Aimez_moi Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Moze i ptaszek......:) A Dziadek to ktos kogo zna Funia i czesto tam przychodzi......... Quote
Marinka Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 Jesteście lepsze niż kabaret, na który ostatnio wyciągnęła mnie koleżanka. Wynudziłam się tam niemożebnie bo nie jestem żabą i nie kumałam... Tu uśmiałam się po pachy :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='Kamila Proc']no to ladnie pojechalyscie po dziadulu[/QUOTE] Kochana.....:) pamietaj o swoich juz dwoch kamilkowaniach sie....... Quote
Aimez_moi Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='Marinka']Jesteście lepsze niż kabaret, na który ostatnio wyciągnęła mnie koleżanka. Wynudziłam się tam niemożebnie bo nie jestem żabą i nie kumałam... Tu uśmiałam się po pachy :evil_lol:[/QUOTE] Mhy....... ja zupelnie nie rozumiem dlaczego i z czego......:roll: Quote
ranias Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 ja też nie.....mamy Wacka i Dziadka....pozostała... kula...:roll: Quote
Aimez_moi Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Najwazniejsze, ze nasz Prezes zadowolony jest. A jest prawda Funiu? Quote
mari23 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='ranias']no a z tą kulą.....:roll:[/QUOTE] z kulą to pewnie ten dziadek do Funi przychodzi, bo stary, więc go noga boli... albo go Funi mąż przetrącił nawet.... albo i Marcel Prezes ugryzł w nogę.... :cool3:oj, funia chyba musi znów nam wytłumaczyć, tylko tym razem niech już nie owija w bawełnę....:roll: bo my się pogubiłyśmy już w tym wszystkim.....:shake::evil_lol: i w dodatku Marinka się z nas śmieje..... bo chyba nie z Prezesa???? :mad: Quote
Aimez_moi Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Marinka smieje sie z nas...dokladnie...:):) Bo z Prezesa to smiac sie nie uchodzi!!! Quote
Marinka Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 No jakże...z Prezesa nie śmiałabym się śmiać - takie ma gremium wspomagające :) Jeszcze znalazłabym się na liście: " Tym osobom wstęp wzbroniony" - a tego wolałabym uniknąć...bo gdzie bym znalazła tyle pozytywnego humoru jak nie na wątku Prezesa :) Quote
mari23 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='Marinka']No jakże...z Prezesa nie śmiałabym się śmiać - takie ma gremium wspomagające :) Jeszcze znalazłabym się na liście: " Tym osobom wstęp wzbroniony" - a tego wolałabym uniknąć...bo gdzie bym znalazła tyle pozytywnego humoru jak nie na wątku Prezesa :)[/QUOTE] hmmmm..... pozytywnego powiadasz..... to chyba Ci to śmianie się z nas darujemy ;) ale o tym dziadku z kulą to ciągle myślę i się głowię..... a, że kolor włosów do ciemnych się nie zalicza, więc pewnie - :cool3:jak to blondynka - pojąć nie mogę :roll:- kto, gdzie, z kim - i dlaczego ?????:lying: Quote
Aimez_moi Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Mari.....:) to TY blondynka jestes ????? Quote
mari23 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 (edited) [quote name='Aimez_moi']Mari.....:) to TY blondynka jestes ????? tak, naturalna blondynka....... to nędzne "coś" na mojej głowie dawniej było blond-włosami... :evil_lol:chociaż nie spadłam z drzewa podczas grabienia liści.....:evil_lol: z wiekiem włosy ciemnieją, ale tylko włosy ciemnieją..... "rozumu" nie przybywa ;) odnalazłam na dogo swoje zdjęcie ;) tu żegnam się z kochanym Budyniem odjeżdżającym do DS..... Eliza mnie sfotografowała, bo ja nie cierpię swoich zdjęć.... Edited December 16, 2013 by mari23 Quote
mari23 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 (edited) [quote name='Aimez_moi']I nadal taka chuda jestes ????[/QUOTE] nie taka znów chuda...:oops: od czasów tamtego zdjęcia przybyło mi ze 3-4 kg.... nie ważę się, bo stresu mam dość i bez tego ;) Edited December 16, 2013 by mari23 Quote
Aimez_moi Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Jestes chudzinka.....ja wygladam chyba jak pecelek.....:oops: Quote
Recommended Posts