Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

No wiecie .....bezwstydnice :evil_lol:Dziadek miejsca po klejnotach nigdy nie lizał ,nawet Wacka nie ....A wiecie dlaczego ?:razz:
Bo jest kulturalny i ....nie dostałby nawet bo ekhm ...jest jak kula :eviltong:

Posted

NO nie........ znowu....
Prezes wtedy kiedy chce lize sobie futerko aby bylo piekne i czysciutkie.....:):) Nic nie wiemy na temat kontaktow Prezesa z niejakim Wackiem......:crazyeye:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Rozumiem Funiu, ze ostatnio zapoznalas Marcela Prezesa z Dziadkiem........ i ten Dziadek ma jakies problemy z kula tak?[/QUOTE]

a kim jest wobec tego Wacek....:roll:

Posted

[quote name='Aimez_moi']No widzisz......Funiu jak to jest?[/QUOTE]
Nie wiem ,czy żartujecie ....czy nie wiecie na serio ,że Wacek to wacek czyli pieszczotliwie ptaszek czyli no ....pop prostu ..no i już :eviltong:

Posted

Jesteście lepsze niż kabaret, na który ostatnio wyciągnęła mnie koleżanka. Wynudziłam się tam niemożebnie bo nie jestem żabą i nie kumałam...
Tu uśmiałam się po pachy :evil_lol:

Posted

[quote name='Marinka']Jesteście lepsze niż kabaret, na który ostatnio wyciągnęła mnie koleżanka. Wynudziłam się tam niemożebnie bo nie jestem żabą i nie kumałam...
Tu uśmiałam się po pachy :evil_lol:[/QUOTE]

Mhy....... ja zupelnie nie rozumiem dlaczego i z czego......:roll:

Posted

[quote name='ranias']no a z tą kulą.....:roll:[/QUOTE]

z kulą to pewnie ten dziadek do Funi przychodzi, bo stary, więc go noga boli...
albo go Funi mąż przetrącił nawet.... albo i Marcel Prezes ugryzł w nogę....

:cool3:oj, funia chyba musi znów nam wytłumaczyć, tylko tym razem niech już nie owija w bawełnę....:roll:
bo my się pogubiłyśmy już w tym wszystkim.....:shake::evil_lol:
i w dodatku Marinka się z nas śmieje..... bo chyba nie z Prezesa???? :mad:

Posted

No jakże...z Prezesa nie śmiałabym się śmiać - takie ma gremium wspomagające :)
Jeszcze znalazłabym się na liście: " Tym osobom wstęp wzbroniony" - a tego wolałabym uniknąć...bo gdzie bym znalazła tyle pozytywnego humoru jak nie na wątku Prezesa :)

Posted

[quote name='Marinka']No jakże...z Prezesa nie śmiałabym się śmiać - takie ma gremium wspomagające :)
Jeszcze znalazłabym się na liście: " Tym osobom wstęp wzbroniony" - a tego wolałabym uniknąć...bo gdzie bym znalazła tyle pozytywnego humoru jak nie na wątku Prezesa :)[/QUOTE]

hmmmm..... pozytywnego powiadasz.....
to chyba Ci to śmianie się z nas darujemy ;)

ale o tym dziadku z kulą to ciągle myślę i się głowię..... a, że kolor włosów do ciemnych się nie zalicza, więc pewnie - :cool3:jak to blondynka - pojąć nie mogę :roll:- kto, gdzie, z kim - i dlaczego ?????:lying:

Posted (edited)

[quote name='Aimez_moi']Mari.....:) to TY blondynka jestes ?????

tak, naturalna blondynka....... to nędzne "coś" na mojej głowie dawniej było blond-włosami...
:evil_lol:chociaż nie spadłam z drzewa podczas grabienia liści.....:evil_lol:

z wiekiem włosy ciemnieją, ale tylko włosy ciemnieją..... "rozumu" nie przybywa ;)

odnalazłam na dogo swoje zdjęcie ;)
tu żegnam się z kochanym Budyniem odjeżdżającym do DS..... Eliza mnie sfotografowała, bo ja nie cierpię swoich zdjęć....

Edited by mari23
Posted (edited)

[quote name='Aimez_moi']I nadal taka chuda jestes ????[/QUOTE]

nie taka znów chuda...:oops:
od czasów tamtego zdjęcia przybyło mi ze 3-4 kg.... nie ważę się, bo stresu mam dość i bez tego ;)

Edited by mari23