ranias Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 i ja też zaglądam z nadzieją na wieści o Marcelkowej obroży.... Quote
ranias Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 pewnie Marcelino nie szczeka albo szczeka ciszej....:lol: Quote
funia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Dzisiaj bedą zdjęcia i parę słów .Lecę teraz .Do wieczora Quote
Marinka Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 funia napisał(a):Dzisiaj bedą zdjęcia i parę słów .Lecę teraz .Do wieczora Wow :)będą fotki :) Quote
funia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 ObiecywaŁa,obiecywala i w końcu to zrobiła ...na poczatku nie podobało mi sie ,ale potem rozwaliłem sie w wannie i nawet mi sie podobało... Ach ta funia ...najpierw mi taka paskudną obroże kupuje a potem robi mi SPA .Nie wiem co o niej myśleć ,ale chyba ja lubie.. Marcel . PS.Nie smiejcie sie cioteczki ze mnie bo troche zawstydzony jestem ,ze na forum będe w takiej chwili pokzaywany .ALe funia gada ,ze trzeba więc patrzcie :eviltong: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Nie mam pojęcia dlaczego odwraca mi zdjęcia ??Przy załadowaniu sa w dobrej pozycji...nic nie rozumie ... Quote
funia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 (edited) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited July 9, 2013 by funia Quote
funia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Z obrożą jest taka sprawa,ze na jej widok zwiewa mi do boksu ...Więc zapoznał się z jej działaniem to nie watpliwe ,tylko ja słabo ten efekt widzialam.. Poczekam klika dni aby go zmylic i założe mu ja koło piatku . W dzięń szczeka jak zwykle ,ale trzy ostatnie noce były spokojne .Spalismy wszyscy ...UFFF. Ale nie chwalmy dnia .... Quote
ranias Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Marcelek..publicznie ..w negliżu..pewnie biduś zawstydzony...:roll: :loveu: Quote
Aimez_moi Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 O kurcze Prezes w kapieli......:) Funiu....... ostroznie ze splukiwaniem...patrzaj na oczka Grubego Prezesa naszego.....:):) Quote
Aimez_moi Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 PO prostu doszedl do wniosku, ze pozwoli na ta kapiel bo Mu chlodniej bedzie......:) Quote
ranias Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 a jaki będzie potem bardziej przystojny.....:lol: Quote
Aimez_moi Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 ranias napisał(a):a jaki będzie potem bardziej przystojny.....:lol: O ile to jeszcze mozliwe w przypadku naszego Prezesa.....:):) Quote
ranias Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Mnie ta obroża zastanawia, czy ona nie zrobi krzywdy Marcelkowi? Quote
funia Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 ranias napisał(a):Mnie ta obroża zastanawia, czy ona nie zrobi krzywdy Marcelkowi? Raniasku ,czy uważasz ze pozwoliłabym na to ? Obroża jest z atestem dostosowana do wagi psa i uwierz mi ze go nie krzywdzi . Zapamietał pewnie impuls jaki dostał ...Ale niestety taka jest rola tej obroży . Jest troche lepiej .Ja nie moge zyc w takim stresie jak dotąd. Z reszta on dostaje ją na w ciagu dnia na jakis czas .Od kilku dni nie miał jej wogóle .Załozymy moze jutro . Jestem odpowiedzialna i naprawde robie co w mojej mocy by Marcel i reszta byli u mnie szczęsliwi, Quote
ranias Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 funia napisał(a):Raniasku ,czy uważasz ze pozwoliłabym na to ? Obroża jest z atestem dostosowana do wagi psa i uwierz mi ze go nie krzywdzi . Zapamietał pewnie impuls jaki dostał ...Ale niestety taka jest rola tej obroży . Jest troche lepiej .Ja nie moge zyc w takim stresie jak dotąd. Z reszta on dostaje ją na w ciagu dnia na jakis czas .Od kilku dni nie miał jej wogóle .Załozymy moze jutro . Jestem odpowiedzialna i naprawde robie co w mojej mocy by Marcel i reszta byli u mnie szczęsliwi, Funiu, ja wiem,że dbasz o Marcelka i resztę ferajny :loveu: Tylko tak zawsze coś tam człeka piknie, jak trzeba zastosować jakieś środki przymusu. Tak myślę,że niedługo będę musiała zapłacić sąsiadce za parapet, bo wali po nim laską coraz częściej. Robimy wjazd do domu i Ciapek niestety musi spędzać czas na uwięzi, bo złapał pana za nogę, bardzo mocno przy tym machając ogonem...... Quote
Aimez_moi Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Ranias......Prezesunio doskonale sobie da rade.....:) Ciapek fajny gosciu jest.....:) A jak tam myszka? Quote
ranias Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 funia napisał(a):Marcel robił za MIkołaja ..... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ja wiem,że jest lato.....:loveu: Quote
ranias Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Myszka przeżyła..napisalam na wątku Argusia...:lol: Quote
Recommended Posts