Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

ObiecywaŁa,obiecywala i w końcu to zrobiła ...na poczatku nie podobało mi sie ,ale potem rozwaliłem sie w wannie i nawet mi sie podobało...
Ach ta funia ...najpierw mi taka paskudną obroże kupuje a potem robi mi SPA .Nie wiem co o niej myśleć ,ale chyba ja lubie..
Marcel .
PS.Nie smiejcie sie cioteczki ze mnie bo troche zawstydzony jestem ,ze na forum będe w takiej chwili pokzaywany .ALe funia gada ,ze trzeba więc patrzcie :eviltong:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Z obrożą jest taka sprawa,ze na jej widok zwiewa mi do boksu ...Więc zapoznał się z jej działaniem to nie watpliwe ,tylko ja słabo ten efekt widzialam..
Poczekam klika dni aby go zmylic i założe mu ja koło piatku .
W dzięń szczeka jak zwykle ,ale trzy ostatnie noce były spokojne .Spalismy wszyscy ...UFFF.

Ale nie chwalmy dnia ....

Posted

ranias napisał(a):
Mnie ta obroża zastanawia, czy ona nie zrobi krzywdy Marcelkowi?

Raniasku ,czy uważasz ze pozwoliłabym na to ?
Obroża jest z atestem dostosowana do wagi psa i uwierz mi ze go nie krzywdzi .
Zapamietał pewnie impuls jaki dostał ...Ale niestety taka jest rola tej obroży .
Jest troche lepiej .Ja nie moge zyc w takim stresie jak dotąd.
Z reszta on dostaje ją na w ciagu dnia na jakis czas .Od kilku dni nie miał jej wogóle .Załozymy moze jutro .
Jestem odpowiedzialna i naprawde robie co w mojej mocy by Marcel i reszta byli u mnie szczęsliwi,

Posted

funia napisał(a):
Raniasku ,czy uważasz ze pozwoliłabym na to ?
Obroża jest z atestem dostosowana do wagi psa i uwierz mi ze go nie krzywdzi .
Zapamietał pewnie impuls jaki dostał ...Ale niestety taka jest rola tej obroży .
Jest troche lepiej .Ja nie moge zyc w takim stresie jak dotąd.
Z reszta on dostaje ją na w ciagu dnia na jakis czas .Od kilku dni nie miał jej wogóle .Załozymy moze jutro .
Jestem odpowiedzialna i naprawde robie co w mojej mocy by Marcel i reszta byli u mnie szczęsliwi,

Funiu, ja wiem,że dbasz o Marcelka i resztę ferajny :loveu: Tylko tak zawsze coś tam człeka piknie, jak trzeba zastosować jakieś środki przymusu. Tak myślę,że niedługo będę musiała zapłacić sąsiadce za parapet, bo wali po nim laską coraz częściej. Robimy wjazd do domu i Ciapek niestety musi spędzać czas na uwięzi, bo złapał pana za nogę, bardzo mocno przy tym machając ogonem......