Aimez_moi Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Pakuje.....:) wszystko do pysia w zasiegu wzroku.....:):) Quote
ranias Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 pakuje tzn. dźwiga ciężary, biega.. i takie tam inne zajęcia sportowe.....:lol::lol: Quote
Aimez_moi Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Oj Ranias.....:) przed slynnym zdjeciem na wadze to moglas nas jeszcze tak oszukiwac.....:):) Quote
ranias Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 no no...to przecież mięśnie Marcelkowe tyle ważą...:roll: Quote
Aimez_moi Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='ranias']no no...to przecież mięśnie Marcelkowe tyle ważą...:roll:[/QUOTE] O tak....:) To na pewno..... Quote
ranias Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 a Marcelek się nie przejmuje i dalej robi swoje, tzn. uprawia sport...:lol: Quote
Aimez_moi Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Marcel....:) Cioteczki....:) mam internet..... a przy okazji dziwna historia....zalozyc net przylazl chlopak taki ze 30lat....dziwnie jakos mowil...taki dziwny akcent no to zapytalam czy nie jest Polakiem....odpowiedzial, ze tak ....juz szykowalam sie do drugiego pytania kiedy gosciu rzekl...." nie ma sie czym chwalic tak?". No to zamknelam sie grzecznie i do konca nie powiedzialam juz nic. To co? Wstydzi sie? Tak? Quote
Aimez_moi Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Jasne, ze tak..... tylko czego? Rodakow? E tam niewazne.... Ciekawe jak Grubol spedza dzisiejsze Swieto? Quote
ranias Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Kamila Proc']ja sie domyslam, jak swietuje[/QUOTE] trenuje...trenuje...trenuje...:multi: Quote
Kamila Proc Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 trening czyni mistrza.. dwiescie kilo wyciska Quote
Aimez_moi Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Ranias.....:) moze sprawdz czy cos nie przyszlo?.....:) Quote
ranias Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='Aimez_moi']Ranias.....:) moze sprawdz czy cos nie przyszlo?.....:)[/QUOTE] Nie przyszło, rano byłam na poczcie odebrać przesyłkę dla syna...może w poniedziałek Quote
Aimez_moi Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Ale przyjdzie...dzwonilam do kobitki i wyslala w tym tygodniu.....:):) To przyjdzie na pewno....:) Quote
ranias Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 to dobrze, bo po niedzieli mam obiecane od koleżanki różne przyprawy, to się doda wszystko do 15 edycji....:lol: Quote
Marinka Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='ranias']to dobrze, bo po niedzieli mam obiecane od koleżanki różne przyprawy, to się doda wszystko do 15 edycji....:lol:[/QUOTE] To może poczekam ze startem bazarku do przyszłego tygodnia? Czy mam jednak startować jeszcze dziś wieczorem? Quote
Aimez_moi Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Marinka.....:) moze faktycznie lepiej kilka dni poczekac.....tam ode mnie tez bedzie kilka sztuk..... Quote
Iljova Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Marcelku jak i Ciebie? :-) Tak się zastanawiam czy Marcelek imię zmienił bo co chwilę pojawia się Grubol czy też to o innym psiaku napisane ;-) ? pozdrawiam wszystkich życząc cudownej niedzieli :-) Quote
Marinka Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='Aimez_moi']Marinka.....:) moze faktycznie lepiej kilka dni poczekac.....tam ode mnie tez bedzie kilka sztuk.....[/QUOTE] [quote name='ranias']i też tak myślę...:lol:[/QUOTE] W takim razie czekam do wtorku :) Najwyżej będzę przebudowywać bazarek :):eviltong: [quote name='Iljova']Marcelku jak i Ciebie? :-) Tak się zastanawiam czy Marcelek imię zmienił bo co chwilę pojawia się Grubol czy też to o innym psiaku napisane ;-) ? pozdrawiam wszystkich życząc cudownej niedzieli :-)[/QUOTE] Myślę, że to po postu pseudonim, aby podkreślić muskulaturę Marcelka :) Quote
ranias Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Myślę, że to po postu pseudonim, aby podkreślić muskulaturę Marcelka :)[/QUOTE] i właśnie o to chodzi...muskulatura Marcelka...:lol: a inne ciocie jakoś nie mogą załapać...:eviltong: Quote
Recommended Posts