Jump to content
Dogomania

Marcel, staruszek z Szydłowca - w DT u Funi, potrzebna karma dla wątrobowców

Recommended Posts

Posted

Marcel....:) Cioteczki....:) mam internet.....
a przy okazji dziwna historia....zalozyc net przylazl chlopak taki ze 30lat....dziwnie jakos mowil...taki dziwny akcent no to zapytalam czy nie jest Polakiem....odpowiedzial, ze tak ....juz szykowalam sie do drugiego pytania kiedy gosciu rzekl...." nie ma sie czym chwalic tak?". No to zamknelam sie grzecznie i do konca nie powiedzialam juz nic. To co? Wstydzi sie? Tak?

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ranias.....:) moze sprawdz czy cos nie przyszlo?.....:)[/QUOTE]

Nie przyszło, rano byłam na poczcie odebrać przesyłkę dla syna...może w poniedziałek

Posted

[quote name='ranias']to dobrze, bo po niedzieli mam obiecane od koleżanki różne przyprawy, to się doda wszystko do 15 edycji....:lol:[/QUOTE]

To może poczekam ze startem bazarku do przyszłego tygodnia? Czy mam jednak startować jeszcze dziś wieczorem?

Posted

Marcelku jak i Ciebie? :-)
Tak się zastanawiam czy Marcelek imię zmienił bo co chwilę pojawia się Grubol czy też to o innym psiaku napisane ;-) ?
pozdrawiam wszystkich życząc cudownej niedzieli :-)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Marinka.....:) moze faktycznie lepiej kilka dni poczekac.....tam ode mnie tez bedzie kilka sztuk.....[/QUOTE]

[quote name='ranias']i też tak myślę...:lol:[/QUOTE]

W takim razie czekam do wtorku :) Najwyżej będzę przebudowywać bazarek :):eviltong:

[quote name='Iljova']Marcelku jak i Ciebie? :-)
Tak się zastanawiam czy Marcelek imię zmienił bo co chwilę pojawia się Grubol czy też to o innym psiaku napisane ;-) ?
pozdrawiam wszystkich życząc cudownej niedzieli :-)[/QUOTE]

Myślę, że to po postu pseudonim, aby podkreślić muskulaturę Marcelka :)

Posted

Myślę, że to po postu pseudonim, aby podkreślić muskulaturę Marcelka :)[/QUOTE]

i właśnie o to chodzi...muskulatura Marcelka...:lol: a inne ciocie jakoś nie mogą załapać...:eviltong: