Marinka Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 Aimez_moi napisał(a):Mhy.......trenuje na pewno......chyba jszcze bardziej i intensywniej niz Marcel......... No właśnie nie... to podobno słabsza przemiana materii po kastracji... Żwawy jak zwylke...miski nie pilnuje....a tyje :( Quote
Aimez_moi Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Marinka napisał(a):No właśnie nie... to podobno słabsza przemiana materii po kastracji... Żwawy jak zwylke...miski nie pilnuje....a tyje :( Popatrz to tak jak ja......tylko bez kastracji.... Quote
ranias Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Aimez_moi napisał(a):Popatrz to tak jak ja......tylko bez kastracji.... o kurde, to jest nas więcej......:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 ranias napisał(a):o kurde, to jest nas więcej......:evil_lol: Jak zawsze......:):) Quote
ranias Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 i gdzie te fotki Marcelka....:mad: bo tu kolacji zjeść nie mogę tylko czekam...i nie wiem jak to wpłynie na mą urodę...:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 O kurcze Ranias.......jeszcze schudniesz.....:) Funiu....nie mozemy do tego dopuscic..... Quote
ranias Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 no, bo mi tu sałatka porowa leży na talerzu ogromnym i nie mogę rozpocząć konsumpcji.....:roll: Quote
funia Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 No to lecim.... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mari23 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Aimez_moi napisał(a):Ale Slodziak.......:) a piesio jeszcze chodzi?....::):) chodzi? on codziennie w podskokach biega po schodach na podwórko i z powrotem, a w domu z Majeczką takie harce wyczyniają, biegają i skaczą, że ja pojąć nie mogę, jak te łapinki tyle wytrzymują.... martwi mnie szczerze ta jego tusza, choć on radosny i wesolutki jest, na dodatek naprawdę nie je aż tak dużo, nie więcej, niż np. Misiek, który ostatnio tak schudł, iż mu badania zrobiłam ( wszystko ok, tak jak i u Puszka) ale mam jeszcze dobre wieści finansowe: z bazarku dla 5 ogonków wpłynęło od Ranias 300zł, w tym 1/5 dla Marcelka Quote
ranias Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Ależ ten Marcelek jest piękny..:loveu: a futerko faktycznie jesienno-złociste...jak malowany pieron :loveu: Quote
funia Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 (edited) No własnie razem ,przynajmniej watek podniesiemy ;) Pusio jak parówka wygląda:evil_lol: Maja i Marcel . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited October 15, 2012 by funia Quote
mari23 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='funia']No własnie razem ,przynajmniej watek podniesiemy ;) Pusio jak parówka wygląda:evil_lol: Maja i Marcel . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us podpis do tych cudnych fotek może być tylko jeden: jak oni się kochają! :) A Pusio..... jak parówka to on wyglądał, kiedy do mnie przyjechał, a teraz wygląda jak..... salceson? ;) te plamy na brzuchu to starcze - stwierdziła tak wetka, kiedy zobaczyła, że badania tarczycowe w normie ( w co trudno aż uwierzyć, czemu więc aż tak tyje? :( ) Quote
Aimez_moi Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 O mamuniu.....jaki Marcel piekny jest....:):) Funiu.....a Majeczka i Marcel razem.....poezja....:) Alez Ci zazdroszcze......:) Quote
Marinka Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Majeczka zrobiła króliczka z Marcelka :) Super fotki :) Zwłaszcza te wspólne z Majką :) Oni naprawdę się kochają:) Quote
Aimez_moi Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Nie moge sie napatrzec na Marcelka.......:):) Jest naprawde przesliczny! Quote
Aimez_moi Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Kamila Proc napisał(a):piekny grubaseczek Oj poczekaj......:):) dostanie Ci sie od Ranias......:) Quote
ranias Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Kamila Proc napisał(a):piekny grubaseczek ciocia....:mad: atleta :loveu: z Marcelka, kulturysta nasz kochany :loveu: Quote
ranias Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='Marinka'] Majeczka zrobiła króliczka z Marcelka :) Super fotki :) Zwłaszcza te wspólne z Majką :) Oni naprawdę się kochają:) Marcelek- króliczek, też tak zgrabnie skacze...:loveu: Quote
mari23 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Aimez_moi napisał(a):A widzicie mine Marcelka? jęzor pokazał ;) kasa wpłynęła dla kulturysty i jego kolegi: 50,- mtf zalesie (15.10.) Quote
ranias Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Minkę ma skromną, jest zdziwiony uwielbieniem, które go otacza..a może on myśli,ze faktycznie jest kroliczkiem....:roll: Quote
Aimez_moi Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 To chyba bardziej to, ze jest kroliczkiem......:) Quote
Recommended Posts