ranias Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Aimez_moi']Ranias....myslisz, ze jest az tak zle?[/QUOTE] no nie wiem....łudziłam się, że bazarkami da się opanować sytuację....:lol: właśnie wyłudziłam trochę rzeczy na kolejny :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Cholerka......moze pod koniec miesiaca ja tez przysle kilka rzeczy dla chlopakow na bazarek.....tylko do Marinki czy do Ciebie? Quote
ranias Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Aimez_moi']Cholerka......moze pod koniec miesiaca ja tez przysle kilka rzeczy dla chlopakow na bazarek.....tylko do Marinki czy do Ciebie?[/QUOTE] A to lepiej do mnie, bo wysyłka by szła z jednego miejsca...zawsze to taniej....Ja dzisiaj spróbuję dokończyć zdjęcia i opisy i gdyby Marinka miała czas, to bazarek mógłby wystartować niebawem..... Quote
mari23 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 wpłaty dla Argo i Marcelka: 40,- Marek M. z Szydłowca(02.10.) 10,- grzenka IX 2012 (03.10.) - nie ma tytułu wpłaty, ale chyba to tutaj ?:confused: 10,- dorota1 za X (03.10.) 40,- zachary za X (04.10.) Quote
Aimez_moi Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Czesc Tluscioszku......jak tam Twoja budka? Quote
Marinka Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Trzeba by chłopakom założyć wydarzenie na fb...dziś nie mam niestety do tego głowy...bo gorączka daje mi się mocno we znaki :( Quote
ranias Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Marinka']Trzeba by chłopakom założyć wydarzenie na fb...dziś nie mam niestety do tego głowy...bo gorączka daje mi się mocno we znaki :([/QUOTE] kuruj się, żeby Cię choroba nie powaliła, bo tu kolejną edycję trzeba szykować ;) fanty już nagromadziłam....:lol: Quote
Aimez_moi Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Tak...tak...:) kuruj sie Kochana.....:) Ja tez cos tam poszukam..... Quote
ranias Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Marcelku, ale cieplutko...jak latem...a kolorowo...:lol: Quote
Aimez_moi Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Niech staruszek korzysta z ciepelka.....:) Quote
Marinka Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Dziś w Zamościu ładna pogoda, więc zapewne korzysta :) Jutro postaram się zrobić wydarzenie chłopaków na fb:) Oczywiście wkleję link - mam nadzieję, że pomożecie promować wydarzenie :) Quote
ranias Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Dla mnie fb to czarna magia...:oops: umieściłam się tam przy pomocy syna i na tym koniec....nie potrafię się tam poruszać....:roll: Quote
Iljova Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Raniasku jesteś na Fb i ja dopiero teraz się o tym dowiaduje ?!?!?! Pewnie nie mam Cię w znajomych to trzeba zmienić :) Quote
ranias Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 W deszczowy poranek witam Marcelina :loveu: uważaj, żebyś się nie przeziębił :lol:....a ja wczoraj umyłam tyle okien....:razz: dobrze, że pada w pionie ;) Quote
Iljova Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Po ostatnich szaleństwach pogodowych i tej nocy również dzisiaj wyjrzało słoneczko :-) Raniasku nie mogę Cię znaleźć na Fb :( Quote
ranias Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 ja tam chyba cały czas jestem...:roll:...tak myślę...:roll: Quote
ranias Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='Iljova']A kiedy miałaś zakładane to konto na Fb[/QUOTE] właśnie tam wlazłam i przeczytałam,że pojawiłam sie na FB 2 lata temu...:roll:....i mam znajomych...:-o Quote
Marinka Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='ranias']ja tam chyba cały czas jestem...:roll:...tak myślę...:roll:[/QUOTE] Jesteś , jesteś :) mam Cię wśród znajomych :) Quote
ranias Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 :nerwy:może ja już jestem za stara na to wszystko.... Quote
Iljova Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) O to może poprzez Marinke uda misie Ciebie znaleźć i nie wypisuj bzdur dasz radę :-) Znalazłam !!!!!!!!!!!!!!! wysłałam Ci zaproszenie do znajomych potwierdzisz je ???? :oops: Edited October 7, 2012 by Iljova Quote
feliksik Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 mądry,młody a domku nie widać - zapraszam na wątek psiny błakającej się, która dostała szansę od życia, żeby nie być samotnym, ale musimy znaleźć DS, a odzewu z ogłoszeń brak: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232955-Hugo-Bond-super-agent-znad-Bugu-szuka-domu!/page2 Quote
Recommended Posts