NNL-BC Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Witam Chcialabym sie zapytac czy ktos sie wybiera na Latvia Winner'06 w Rydze 18/19.03.06 http://www.dogs.lv/en_show068.php i szuka transportu? Ja bede jechac i mialabym wolne miejsca w aucie, miejsce kolo kierowcy i tylne siedzenie. Autko to diesel i malo pali wiec koszty nie beda przerazajace ;) Jade z Lublina, przez Bialystok. Aaa, ja mam 1 Grupe, wiec z zalozenia chcialabym jechac tylko na sobote. Przedluzyli 1 termin do konca tygodnia, wiec trzeba by sie bylo szybko decydowac. Pozdrawiam Ewa Quote
lidush Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 A wiesz może, które rasy ocenia Redlicki? Bo jak cattle Selimović to jadę, ale jak nie on to zostaję w domu. Quote
NNL-BC Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 BC na pewno Redlicki, pytalam i odpisali. O ACD musisz sie zapytac. No i fajnie by bylo, mam nadzieje ze pojedziesz ;) Pozdrawiam Ewa Quote
lidush Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ok. Dzięki. Zaraz wypłodzę maila;) Aussie wczoraj dostała cieczkę więc w końcu mogę zaplanować najbliższych kilka m-cy pod kątem wystaw. Quote
Martyna Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ewus masz zle napisany topic :-) powinno byc Lv (Lotwa) z tego co mi sie wydaje :-) a juz myslalam ze szykujesz jakis maratonik wystawowy - Litwa, lotwa :-))) pozdrowienia dla borderkow! Quote
Asdf Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Gdyby to gołoszenie było wcześniej to na bank bym pojechała :( Do Soboty można zgłaszać.... Hymm pomyśle... Możliwabyłaby dosiadka w Warszawie? Quote
NNL-BC Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Witajcie Martyna, oczywiscie masz racje, ale i tak nie wiem jak to zmienic...A Ty nie chcesz jechac? :razz: No niestety ja tez dopiero teraz sie zdecydowalam :roll: Dosiadka w Wwie odpada, z Lublina lece na Bialystok, przez Wwe musialabym troche km nadlozyc i ruch duzo wiekszy... Ale jak najbardziej mozesz dojechac pociagiem do Lublina a reszta jest do dogadania. Pozdsrawiam Ewa Quote
Recommended Posts